johannajareback johannajareback

2,221 posts   1,256 followers   477 followings

Johanna Jarebäck  👦🏼 Vidar 2016-06-29 🤰🏼 BF 2019-02-20 🐕 Java f. 2010 - Fätorpet's Gentiana (aussie) 💔 RIP "Max" (2005-2016)

Fåntratt 😝. Tanten har mått fint sen i tisdags och i helgen blir det nog lite spår 👌🏻. Ca 2 veckor kvar tills vi kan leka men sen ska vi jobba hårt med mästarklassen 😅.

Idag har Java fått sin tand bort opererad 😭. Allt har gått fint men hon har fått lite utslag som vi också ska behandla!

Promenad med @saralilja83 som avslutades med att de höll hand, vilket var såååå sött 😭❤️.

#Valdag! Lite ont i magen av oro men vi har röstat redan 😄. Förmiddagen spenderats i lugn och ro hemma med bus både inne och ute 😊. I eftermiddag ska vi ut i skogen 😌. #australianshepherd #tvåår

Två spår till denna veckan och dessa av fin kvalité 😍. Så jävla roligt att vara ute i spårskogen igen 🎉.

Så jävla bra Java är 😍! Inte tränad på flera månader och levererar på debuten två godkänd resultat i avancerad klass med pallplatser ❤️. Hon skötte sig felfritt men slog i hindret annars är helt klart felen mina 🙈.

All träning måste underhållas 🤪. Spårat två gånger denna veckan och det är mer än senaste året 😵. Så kasst det gick! Men vi ska nog hitta tillbaka till tidigare form!

Äntligen börjar jag känna mig piggare 🙏🏻! Det här graviditeten har precis som min tidigare inneburit massa illamående 🤮, trötthet och foglossning. De två första hemska symtomen har äntligen släppt och börjar känna igen mig själv! Så skönt med helg och kanske dags att träna lite inför nästa veckas tävling, då Java vilat typ de senaste 11 veckorna 🙀.

Vi har haft fyra härliga dagar i #London! Jätterolig stad och hann med så mycket skoj 🤩! Nu är vovven och sonen hemma igen och det känns så härligt ❤️.

Vår samsovare har bytt ut oss mot en haj 😘. Över en vecka i egen säng och han har sovit gott och varit väldigt positiv! Det trodde vi inte 😳🙈. Hoppas potträningen i vinter går lika enkelt 😘. #tvåår #egensäng

Jag kan inte förstå att senaste tiden så innebär tävling istället veterinärbesök! Ska ju tävla snart men med hjälp av Sara insåg jag att Java har en hörntand som är av och infekterad! Det förklarar den hemska andedräkten 😝. Nästa vecka så får jag domen och vi får se när tanden ska ut och hur akut det är 😏. Älskade hund sen ska vi hålla oss friska! Hon har ju mått så bra så fort magen lugnade sig och går fint i träning! Vill vi tävla och ha skoj ihop!

Genombrott i #högerfoten vid högersväng! Äntligen 😻. Snart tävling men vi har lite delar kvar att jobba på! #australianshepherd

Most Popular Instagram Hashtags