johannajareback johannajareback

2,303 posts   1,148 followers   389 followings

Johanna Jarebäck  👦🏼 Vidar 2016-06-29 🤰🏼 BF 2019-02-20 🐕 Java f. 2010 - Fätorpet's Gentiana (aussie) 🐶 Nemo f. 2018 - Greis Working Nemo (BC) 💔 RIP "Max" (2005-2016)

Min älskade valp är avliden. Han tände sin vallning på bilar för några dagar sen och jag kunde aldrig förespått att han skulle springa endast på billjud till en väg 500-600 meter bort. Han blev påkörd av en bil och avled påväg till veterinären. Orkar inte mer än att berätta då jag och hela familjen sörjer denna älskade lilla hund.

Nemo blir tre månader idag och redan så älskad ❤️. Hela familjen har varit i skogen samt skvallerträning gällande bilar för liten 😊. Både valp men också husse var så duktig 🥰. Imorgon börjar ”allvaret” som föräldraledig 👌🏻.

30 min intensiv träning i hallen 😊. Duktig valp och lite olydig Java som vägrade vänta på sin tur 🙈. Tydligen vet tanten allt 😂.

❤️🥰

Mega kulan! Idag #vecka36 #bffebruari2019

En dag kvar på jobbet 😄. Hemskt höggravid just nu och blir tokig på min kassa kropp 😝. Nemo har minglat och varit go hos veterinären och fått sin spruta och gått i skogen med Java. Nu tänker jag fastna i soffan 😊.

Varje morgon när vi andra äter frukost 🙈🥰.

Ledig idag 😄. Både BVC och barnmorskan så fullt upp 😊. Både Vidar och Bebis utvecklas som de ska 🥰. Sen en totalt svinkall sväng med hundarna och Nemo min lilla mesvalp som alltid går vid mina fötter har visat sitt starka vallningsanlag senaste dagarna. Det är nästan alltid kul med valp 🤯, men bara ladda om och följa planen 😄.

Promenad med de vuxna hundarna och åkt duktigt under vagnen 👌🏻. Sen mingel med massa nya hundar och han var en 🌟. #söndag #bordercollie #australianshepherd #aussie #dog #bc

Lekplatshäng 😄. Duktig valp och glad unge 😄.

#12veckor och ett besök på arken zoo 😄. Glidit runt, hälsat (läs hånglat) med massa människor och hälsat på en ny valp som han tyckte var lite läskig till en början men han löste det 😘! Det blev så klart nya leksaker, koppel och hundmat 😊. Sen gick vi en kort runda i Ikano (köpcentrumområdet) med Java och han var duktig! Dagens matchvikt var 6.2 kg #greisworkingnemo

Idag hänger öronen och det kanske är av ren trötthet från gårdagen med @saralilja83 😂. Fem arbetsdagar kvar men vem räknar 😉. #snartföräldraledig

Most Popular Instagram Hashtags