johannajareback johannajareback

2,239 posts   1,251 followers   487 followings

Johanna Jarebäck  👦🏼 Vidar 2016-06-29 🤰🏼 BF 2019-02-20 🐕 Java f. 2010 - Fätorpet's Gentiana (aussie) 💔 RIP "Max" (2005-2016)

Kick-offen blev lyckad och vi har även varit i skogen och hittat lite nya möbler till sovrummet på Ikea 😊. Synd att jag är dödstrött lagom till nya arbetsveckan 🙈. #australianshepherd #gravidvecka23

Väldigt varmt idag och extra skönt att jobba hemma, så Java kunde ligga ute 😘. Det är ju lite ”lagom” panik för min del på jobbet tills morgondagens deadline, helgens kick-off och nästa veckas stortest 🙈, så umgänge med Java är verkligen den bästa medicinen emot stress 😄. Gårdagens umgänge och hundträning går inte heller att klaga på 😘.

Tre timmar med härligt höstväder med @frideli16 😄. Java rullade sig i bajs 🤬, vilket känns lite långsökt men ett bad för hennes del blev det när vi kom hem 😄. Vi gick en promenad och vi grillade korv. Vad mer kan behövas? 😘

Ledig idag men som vi har slitit 😵. Det har varit mycket arbete på hemmaplan med all målning, ommöblering, nya plattor och nya möbler osv senaste månaden 😱. Nu börjar vi se slutet och Vidars rum är färdig målat, vilket var det sista rummet 👌🏻😍. Förhoppningsvis sista helgen med massa arbete 🙏🏻.

Sista dagen med trion 😄, men det är bästa är att @saralilja83 kommer hem 😍.

Till och med Bozz kunde bli trött 🙏🏻👆🏻.

Kanske inte roligaste bilden men Bozz blir ju ett år! Grattis till dig 😘. #lizzroysbozz

Tre vovvar i hemmet just nu 😊. Mysigt eller hur 😂?

Sovande liten och ☀️

❤️❤️

Tog med liten sjukis till skogen 😘.

Äntligen! Efter 3 veckor utan boll pga operationen 👌🏻😍.

Most Popular Instagram Hashtags