johannajareback johannajareback

2,307 posts   1,146 followers   383 followings

Johanna Jarebäck  👦🏼 Vidar 2016-06-29 🤰🏼 BF 2019-02-20 🐕 Java f. 2010 - Fätorpet's Gentiana (aussie) 💔 RIP Nemo #greisworkingnemo 💔 RIP Max 2005-2016

Att dela livet med hundar ger så mycket kärlek för både stora och små ❤️.

I väntans tider med sol och #tvådagartillbf 🤰🏼 #australianshepherd #aussie #dog #hund

Till @frideli16 😄. Gravid i #vecka40 och #5dagar till BF. #bffebruari2019

Att förlora Nemo har varit otroligt jobbigt och den första tiden var fruktansvärd! Jag har verkligen en underbar familj och vänner som har stöttat mig och min familj ❤️. På de korta fem veckorna vi fick dela livet med honom, så lämnade denna valp ett stort tomrum. Nemo var verkligen allt jag letat efter i en valp; social, lekfull, tokig i både leksaker och mat och så följsam. Så enkel att ta med sig och omtyckt av precis alla.

Att valpen som knappt vågade gå tio meter från mig och alltid var vid mina fötter fick en sån instinkt att jaga/valla att han lämnade mig och Java och bara sprang ca 500 meter genom skogen pga billjud till en väg där hans liv tog slut är något jag aldrig kommer förstå.

Nemos aska har kommit hem igen och han ska få vila här oss där han kände sig hemma.

Utöver min sorg och saknad så pratar Vidar fortfarande dagligen om hans valp. Java må vara både tålmodig och snäll, men är hon ingen busig valp som rusar omkring och leker med honom. Jag är så glad att Vidar och även kommande bebis får växa upp med hundar men det är långt ifrån lätt när något som detta sker.

Idag är det två veckor till BF och hela familjen är genomförkylda. Just nu väntar vi på att bebisen ska komma och få se vad som gömmer sig i magen.

Mina tankar är ständigt hos Nemo men Vidar och även Java håller mig sysselsätt.
#greisworkingnemo #greisworkingdogs

Min älskade valp är avliden. Han tände sin vallning på bilar för några dagar sen och jag kunde aldrig förespått att han skulle springa endast på billjud till en väg 500-600 meter bort. Han blev påkörd av en bil och avled påväg till veterinären. Orkar inte mer än att berätta då jag och hela familjen sörjer denna älskade lilla hund.

Nemo blir tre månader idag och redan så älskad ❤️. Hela familjen har varit i skogen samt skvallerträning gällande bilar för liten 😊. Både valp men också husse var så duktig 🥰. Imorgon börjar ”allvaret” som föräldraledig 👌🏻.

30 min intensiv träning i hallen 😊. Duktig valp och lite olydig Java som vägrade vänta på sin tur 🙈. Tydligen vet tanten allt 😂.

❤️🥰

Mega kulan! Idag #vecka36 #bffebruari2019

En dag kvar på jobbet 😄. Hemskt höggravid just nu och blir tokig på min kassa kropp 😝. Nemo har minglat och varit go hos veterinären och fått sin spruta och gått i skogen med Java. Nu tänker jag fastna i soffan 😊.

Varje morgon när vi andra äter frukost 🙈🥰.

Ledig idag 😄. Både BVC och barnmorskan så fullt upp 😊. Både Vidar och Bebis utvecklas som de ska 🥰. Sen en totalt svinkall sväng med hundarna och Nemo min lilla mesvalp som alltid går vid mina fötter har visat sitt starka vallningsanlag senaste dagarna. Det är nästan alltid kul med valp 🤯, men bara ladda om och följa planen 😄.

Most Popular Instagram Hashtags