[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

jocelyntaniaa jocelyntaniaa

74 posts   1114 followers   988 followings

Jocelyn  Singing and music makes me feel alive✨

.
Gak terasa udah H-12 'till christmas! 😊❤️ Here is our early cover for you guys. Enjoy! .
All I Want For Christmas Is You [ jodoh (: ] Cover (feat. Bella) .
.
.
@brigittegabriella
#indomusikgram #christmascover

.
I'm thankful for my struggle because without it I wouldn't have stumbled across my strength
👜 : @hello_lyne .
📷 : @janetelfara
#LYNEFRIENDS

.
@christinaperri - I believe Cover (feat. @janetelfara @inijamiel) .
[ yes we accept your challenge, ko hardyyy @hardy30 maap sudah menunggu lama dan smoga suka yaaa 👌 ] .
Comment di bawah kalo pengen kita lebih banyak bkin cover barengg! .
.
#cover #ibelievecover #christinaperri #indomusikgram #singersspotlight

.
The only keeper of your happiness is you. Stop giving people power to control your smile, your worth, and your attitude ☺️💕 [ 📷 : @zanetelfara ]

Gua suka lagu Hou Lai tapi gak bisa nyanyinya karna gak bisa bahasa mandarin jadi seneng banget bisa nyanyi lagu ini nadanya sama tapi dalam bahasa indoo 😂👌 .
.
.
.
.
.
#viavallensayang #indomusikgram #akucintalaguindo #cover @viavallen

.
We are your soon to be psychologist 👸
.
.
.
[ Swipe left 😜❤️ ]
#Psynite2017 #LEGO

.
Had such a quality time on stage with REMEDY 😌❤️ #santuy [ I'm so grateful to meet each one of you @brigittegabriella @licya_wd @matthewaxel_ and vino for this experience dan kalo ad wktu ayo ngeband bareng lg kuyyyy! ]

.
BLACKPINK - As If It's Your Last Dance Cover (w/ @trinitaa_ ) .
.
.
.
Special thanks to ->
🎥 : @agathaedelweiss and
@farrenangelin @trixie.dominique 😚💕
.
.
.
(Jangan berharap terlalu bnyk krna Ini hasil dari latihan bareng sekali karna ud gk ad wktu lg dan ini adalah dance cover pertama gua ya gengs 😂)

.
All You Had To Do Was Stay. .
📷 : @ivansaputraalam .
👓 : [ taptap! ]

.
psy·chol·o·gy
/sīˈkäləjē/
noun : the scientific study of the human mind and its functions, especially those affecting behavior in a given context.


My name is Jocelyn Tania and I'm proud to be a part of Faculty of Psychology at University of Pelita Harapan.
As your future psychologist, we are ready to assist those in need of love and affection.


“But psychology is a more tricky field, in which even outstanding authorities have been known to run in circles, 'describing things which everyone knows in language which no one understands'“ Raymond Cattell

#PsiUPH2017
#UPHFest2017
#BearFruit
#UPH
#GuePsikologi

.
You are the shadow that lingers in my dream ✨ .
I'm wearing glasses from @eyelove_inc available in 3 different colours, classic gold, classic silver, and classic black 😍
.
📷 : @ivansaputraalam

.
"Eh ada apa tu di sana"

Most Popular Instagram Hashtags