jobbik_it jobbik_it

480 posts   5,235 followers   5,831 followings

Jobbik Ifjúsági Tagozat  A legdinamikusabban fejlődő ifjúsági szervezet Magyarországon! Kövess minket Te is!

Tudatos, tettre kész, és fiatal - ezek vagyunk MI

Tartozz közénk Te is, hiszen együtt erő vagyunk!

Jelentkezz online:
https://jelentkezes.jobbikit.hu/

Szerintetek hol járunk? :) Mi mindenhol ott vagyunk!

Mindenhol IS ott vagyunk! :) Málta, Marsaxlokk

Köszönjük a képet!

Mi mindenhol ott vagyunk! :) Helyszín: Malta, Málta Lover Barrakka Garden

MOST kell leváltani ezt a kormányt, mert nincs még négy évünk arra, hogy megállítsuk az elvándorlást, a bevándorlást, az egészségügy- és az oktatás szétverését és hogy véget vessünk az országot eluraló korrupciónak.

#kormanyvaltastMOST!

Ma megmozdult az ország, a kormányváltást és a kormány maradását akarók is nagy erőkkel képviselték véleményüket az urnáknál. A részvétel már most kiemelten magas, de mi továbbra is arra kérünk titeket, hogy menjetek el, támogassátok szavazataitokkal a Jobbikot, ha pedig már voltatok szavazni, akkor ismerőseiteket és családtagjaitokat is erre biztassátok! Legalább 70%-os választási részvétellel a Fidesz végre bukni fog, legyetek részesei Ti is a győzelemnek!
#kormanyvaltastMOST

MEGMOZDULT AZ ORSZÁG

Nem a tömeg része vagy, igenis számít a véleményed: szavazz a Jobbik jelöltjére és listájára, hogy holnaptól egy új, jobb Magyarországon élhessünk!

#kormanyvaltastMOST!

Ma végre MI dönthetünk a jövőnkről. Ha Neked is eleged van abból, hogy napról napra reménykedsz a változásban, MOST és MA van lehetőséged arra, hogy a Jobbikra szavazz, mi pedig egy új, igazságos, biztonságos és élhető Magyarországot teremtsünk, hogy TE is a szülőföldön boldogulhass!

#kormanyvaltastMOST!

Miért menj el szavazni?

Azért, hogy jövődről ne mások döntsenek, hanem saját magad. De hazánk jövője is rajtad múlik. menj el szavazni, hogy:
❗eltöröljük a mentelmi jogot,
❗általános vagyonosodási vizsgálatnak vessük alá a politikai elitet,
❗hazatérjenek a Nyugatra kényszerült magyarok,
❗nemet mondjunk a bevándorlásra
❗rend és létbiztonság legyen
❗az alapvető élelmiszerek ÁFÁ-ja csökkenjen.

Ha ezt szeretnétek, akkor menjetek el, és szavazzatok egyéniben és listán is a Jobbikra.
#kormanyvaltastMOST!

A választók 42.32%-a már megtette a kormányváltáshoz szükséges legfontosabb lépést: elmentek szavazni. Most rajtad a sor, hogy tegyél a jövődért. Szavazz a Jobbik listájára és jelöltjére, hogy Magyarország holnap egy új, jobb napra virradjon!

#kormanyvaltastMOST

Döntsünk kormányt és rekordot!

11 órakor majdnem 30%-os a részvételi arány, ez is jól mutatja, hogy a kormányváltást és a kormány maradását akarók is érzik, hogy ez nem egy lefutott meccs. Ne maradj ki Te sem ebből az ország jövőjét meghatározó történelmi küzdelemből, menj el szavazni, és támogasd a kormányváltó erőt, a Jobbikot!

#kormanyvaltastMOST

„Azon az egy X-en nem múlik semmi!” Vajon hányan gondolkoznak még így? Mi lett volna, ha Petőfi is csak int egyet, mondván: „Srácok, esik az eső, úgy se jön el senki, hagyjuk az egészet!"? Kövesd holnap a hódmezővásárhelyiek példáját, és szavazz Te is a Jobbik jelöltjére és listájára!
#kormanyvaltastMOST

Most Popular Instagram Hashtags