jjcmtv3 jjcmtv3

1,085 posts   191,926 followers   399 followings

Jalan Jalan Cari Makan TV3  Malaysia's most popular food travelogue featuring @nazrudinrahman Setiap Ahad, 11:30pagi. Siaran ulangan di www.tonton.com.my via

Pelbagai makanan yang dihidangkan khas kepada korang yang trust dengan rasa disini...
Jom singgah di @trust_issuekl
#jjcmtv3
#akusuka
@tontonmy
@nazrudinrahman

Ramai yang mengatakan rasa pada setiap hidangan di restoran ini memukau selera pelanggan.

Jom kita singgah @cartelcoffeeshop

#jjcmtv3
#akusuka
@tontonmy
@nazrudinrahman

Masakan Thai sememangnya pilihan rakyat Malaysia.Apakata korang pulak layan makan disini.

Jom singgah di @kaisarthairestaurant
Anda boleh muat-turun aplikasi JJCM untuk matlumat lebih terperinci
.
#jjcmtv3
#akusuka
@tontonmy
@nazrudinrahman

Perut lapar?Tak tahu nak makan mana?jom tonton Jalan Jalan Cari Makan,Ahad 1130 pagi.

Jom muat-turun aplikasi JJCM untuk matlumat lebih terperinci
.
#jjcmtv3
#akusuka
@tontonmy
@nazrudinrahman

Happy birthday to someone who is forever young!
Jom ramai ramai bagi ucapan Untuk @nazrudinrahman ...

Kepada peminat #JJCM yang terlepas menyaksikan siaran Ahad lepas? Anda tak perlu risau, pastikan anda SAVE lokasi kedai pilihan kami
.
Atau, anda boleh muat-turun aplikasi JJCM untuk matlumat lebih terperinci
.
#jjcmtv3
#akusuka
@tontonmy
@nazrudinrahman
.
Photo by @huzeifastudio

Kepada peminat #JJCM yang terlepas menyaksikan siaran Ahad lepas? Anda tak perlu risau, pastikan anda SAVE lokasi kedai pilihan kami
.
Atau, anda boleh muat-turun aplikasi JJCM untuk matlumat lebih terperinci
.
#jjcmtv3
#akusuka
@tontonmy
@nazrudinrahman
.
Photo by @huzeifastudio

Kepada peminat #JJCM yang terlepas menyaksikan siaran Ahad lepas? Anda tak perlu risau, pastikan anda SAVE lokasi kedai pilihan kami
.
Atau, anda boleh muat-turun aplikasi JJCM untuk matlumat lebih terperinci
.
#jjcmtv3
#akusuka
@tontonmy
@nazrudinrahman
.
Photo by @huzeifastudio

Ramai yang recommend dan memuji kesedapan makanan.Apa kata korang pulak singgah di @arcfoodnetwork

#jjcmtv3
#akusuka
@tontonmy
@nazrudinrahman

Satu lagi hotspot makan yang menarik!Tentunya di @tuahcafe

#jjcmtv3
#akusuka
@tontonmy
@nazrudinrahman

Minggu ni di JALAN JALAN CARI MAKAN kami memberi idea tempat makan menarik yang punyai pelbagai cita rasa.

#jjcmtv3
#akusuka
@tontonmy
@nazrudinrahman

bila perut mula lapar, kita pun akan bertanya, “mana tempat makan best kat sini?”. Kan ?

Jom pakat singgah di @ezydelitescafe

#jjcmtv3
#akusuka
@tontonmy
@nazrudinrahman

Most Popular Instagram Hashtags