jjapejape jjapejape

192 posts   744 followers   733 followings

Jaakko Joentakanen  Aito tampereenivalolainen Intiassa

Tänään kylvettiin kulttuurissa! Ei voi ihmislapsi muuta kuin ihmetellä näkemäänsä

Delhin betoniviidakosta Himalajan juurelle. Monenlaista maisemaa mahtuu tähän maahan!

Family-time at the suburbs, thanks for the invite! @rahul2977
Yhdessä viikonlopussa ehtii oppia paljon intialaisen perheen elämästä ja arvoista!

Kansainvälinen jalkapalloura korkattu. Lämpömittari näytti pelin jälkeen armottomat 38 astetta ja olo on sen mukainen! #jäilläkiitos #litmanen

Tänään hyppäsin pakettimatkalaisen saappaisiin ja vietin klassisen turistipäivän New Delhissä. Muuta Delhiä uudempi kaupunginosa hehkui britti-imperiumin aikaista suuruutta ja kauneutta, mutta toisaalta myös sitä suurta onnea, jonka Intia koki itsenäistyessään. Päivä taputeltiin rauhoittumalla hindutemppelissä.
Suosittelen tätä kylää jos olette joskus ohi ajamassa!

Eteläinen Goa tarjosi juuri mitä sieltä lähdin hakemaan, lepoa ja rauhaa. Turistisesonki on täällä lopuillaan, joten meininki oli todella rauhallinen. Benji-hyppyjen ja vesiskootteriajelun sijaan täällä sai nauttia mulle mieluisista asioista: tyhjistä rannoista, paikallisen elämän kohtaamisesta, ja kiireettömyydestä. Ruokaakin söin, paljon ja hyvää.

Intian koruton puoli näkyi silti täälläkin. Viimeisessä kuvassa pyhänä eläimenä pidetty lehmä etsii kylän laidalla olevasta roskaläjästä syötävää. Ei ehkä se kuva jonka Aurinkomatkat laittaisi esitteeseen.

Nyt kuitenkin, sisäisen rauhani löytäneenä, tästä on hyvä jatkaa kohti ensi viikolla alkavia kursseja ja lukuisia tulevia viikonloppureissuja!

Selfie, sir, selfie! Okei, mutta määkin haluan! Täällä ei voi välttyä paikallisten kummastelulta eikä kuvaussessioilta. Sain tämän selfietuokion ikuistettua herrasmiesten kanssa. Ystävällistä ja lämminhenkistä kansaa. #söörit

Elämäni hulluimman taksimatkan päätteeksi saavuin myöhään illalla kohteeseen. Hotellinjohtaja itse lähti käyttämään skootterillaan kaupassa ja nappas samalla pakollisen rantakuvan. Goa otti Ivalon pojan vastaan hyvin!

Jo puolen tunnin kävely kampukselta pääkadulle tarjosi paljon ihmeteltävää tälle Ivalon pojalle. Vehreä ja trimmattu kampusalue päättyy piikkilangalla vahvistettuun porttiin, jonka takana aukesi ihan eri maailma. Kulkukoirat vaeltaa ja töötit huutaa. Ehkä näissä vastakohdissa se Intian kauneus piilee!

Moni on ihmetellyt, että miksi juuri Intia. Mun vastaus on aina ollut halu ja tarve nähdä maailmaa vähän eri kulmasta. Tästä lähtee käyntiin erilainen kesä, luvassa vaihto-opiskelua, kuumuutta ja monsuuni-ilmastoa, mutta ennen kaikkea ympärillä olevan maailman ihmettelyä. 🌏 (Yhteyttä saa helpoiten via fb messenger)

Tynnyrisaunaa ja ystäviä #ivalo

Helleaalto yllätti ihmislapsen

Most Popular Instagram Hashtags