[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

jijiezainal jijiezainal

2754 posts   63978 followers   1522 followings

jijie zainal  FULLTIME Makeup(freelance) 📧 jijiezainal@gmail.com 📱 +60125320447 (wa)

Malam #ffm2017 goodluck #kimchiuntukawak lovely makeup for miss producer @diraabuzahar thanks nyah panggil mak today😘😘

Lovely NABILA done by me today,shankyou yang😘 thankyou to my mama nombor satu inthe world mader @adikzwan paggil adik pulun today😜love u mama

Abg pais nak baby dah tu ninot haahahaaha cc @ninasaghir dia ingat dia lawo @faizzudinhussin 😜

Dinner show with my mama number one forever @sherry_alhadad 😘😘thanks mother

‘When you love what you have,
You have everything you need😘’ CHINGGGGGGGG

Takpelah nyah mak korban kan muka mak yg lawo demi memuat turun muka ko yg manissssss😝 haahaha thnkyou mama latisha panggil adik today lafyouu😘😘💋 @sherry_alhadad

Thankyou kak INDAH sayang😘😘

Thankyou kakfee jadi teacher kami harini,syok gila session harini,terimaksih kat kakak manager skli plan aktiviti kesihatan bagi mengimbau kenangan zmn pingang 14inchi😜 haaha lovecu @ezdianie_hayatie and kakak @fairuzfeetauhid
Utk peserta harini, @sherry_alhadad @aqeella @yunsaquena @fitri_hiswady @shaffiqerwin go girlll show dah xlama lagi dah ni hahahHHAAHAHAHAA😝 loveyoy team #lemakberjangkitteam

Eyeliner roket ke kak?nk gi mana tu?😆

Love💋

Ni mak kita no satu paling loveeeee👍🏼👍🏼😋love u shima😘

3rd concert #akademifantasiamegastar
Hair meletop by @juuu.ko
Styling by @tymfatimah
Baju meletop by @mode.miroljonit
Thankyou team love to the maxxxxxx❤️

Most Popular Instagram Hashtags