jihan_jihyun jihan_jihyun

203 posts   2257 followers   620 followings

눌 지한 아티카  ❄️Bachelor of Engineering Mechanical ❄️MMU student ❄️Gombakrian ❄️19

http://jihanjihyun.blogspot.my/

Hope i can win this giveaway 😆 제발요 TT.TT #HermoxBenefit

Faci day with all these unnies 🙈💖

Sukalah tu dpt bergmbr ngan artis hhhmmmmmmmm famouslah korg lepas ni @m0rree @aininxenas #supportayurialisasikanimpiandia #ayusiartis #ayufefeelingartis #sayabarefacelagiartisdarisiayuplastiktu #kakakkusiartis k fine ni last spam gambar malam ni

Thank u pwetty girls aka selebet nak mampos smpai aku nak jual korg kat kedai kitar semula.Im so happy kot when u guys decided to come over that friday💕honestly when that thursday u cant join me,seriously sedih kot.. duduk diam2 fikir camne nak buat alasan kalau midterm ni result tak bagus.At least aku kata aku tk boleh belajar sebab ada korg.tapi bila korg takde,alasan apa aku nak buat utk tak belajar,rite? U saved my future

We've met ur parents @nabilah5458 huehue Thanks for the present💕 first birthday present this year hehe 🙈 It was a shame that u cant join us but insyaAllah next time we will gather back at your wedding k 😄😄

My favourite photo of all the time 😙💕 Before this, u already promised ye that u will not gonna do any "lovey dovey" session in front of us after u got married,or else we gonna straightly beat u up,remember?? I WILL NEVER FORGET ABOUT THAT!!!Ready for that moment 😎 btw please find me a boyfriend pleash

Abg saya dan kakak saya dah 🙈 bila lagi turn kita?@shzwmohd huehue

Brides and 3 ekor org gajinya bergambar 😂 acah2 ayu lah korg @aininxenas @m0rree

Semua org tertanya2,macam mana nak posing cantik hehe senang sahaja,hanya pejamkan mata anda dan bayangkan posing anda paling hot lah 😎 mcm gini 👍 😂 btw nice pic of me n mama,ibu,cik sal and si diva kecoh aka azwan ali ayuni hahhh

Thanks for spending ur precious time to meet and join my brother's wedding 😉 Thank u to ewan,min and amir 🙂 Terkejut beruk tengok in real life ewan kurus sangat 😂 aku bagi tips kurus kat dia,dia yang kurus,bukan aku 😂 takpe,idola saya tuu 💕 First time met him,gossip bout my problem face to face,indeed his gonna be a long-lasting friend of me huehue

Lama sangat tak jumpa 🙈 since darjah 6 then kita jumpa balik kejap ramadhan this year and today still jumpa bape minit je utk tangkap gmbr 😂 seriously,we need a day to catch up everything kot 😂😂 whatever it is, thank u so much for coming to my brother's wedding 😆 send my regards to ur family k 😉

Tak salah kan sekali sekala jadi girlish 🙆🏻🌸💕

Most Popular Instagram Hashtags