jhonzal82 jhonzal82

159 posts   646 followers   641 followings

Rizal Fadillah  πŸ‘£πŸ‘£πŸ‘£πŸ‘£

2015 πŸ™ŒπŸ™Œ

Ulah pernah ninggalkeun anu baik demi ngudag anu terbaik, karena aya kala na pas anu terbaik indit maneh bakal sadar bahwa maneh na anu terbaik, jadi jaga baik-baik si baik ulah ngalieuk kanu terbaik karena asal pertama kenal si baik na ge baik-baik jadi ulah neupika teu baik-baik kadituna! paham??

Kerja harus πŸ’ͺ
Piknik wajibπŸ˜…

Hidup memang tak semudah goyang dua jari πŸ˜₯

Da urang mah naon tuh ? Ibarat kurupuk di tukang bubur selalu ada tetapi bukan menu utama, kekeh we bubur nu di tanyakn mahπŸ˜₯

Ges Lila nya teu hayu 😌
@vigan_of
@reza.sukmana24
@iyanabdulmega
@g2n.guna1

Yang gila kaya kita gini susah dicari πŸ˜… nerr teu @reza.sukmana24

Allah teu nyieun hiji tapi Allah nitah ngahiji πŸ™
-
-
-
-
πŸ“Έ @vigan_of

Selamat pagi, bukan untuk orang tersayang, melainkan untuk orang yang sempat aku lupakan πŸ˜…

Tetap bersyukur jeung tong kabita ku milik batur πŸ˜‡

Baheula aing ingin, Ayeuna ukur sebatas angan
Baheula aing berharap serius, Ayeuna sakur jadi harapan misterius. -
-
-
πŸ“Έ @g2n.guna1

Most Popular Instagram Hashtags