jessicasklassrum jessicasklassrum

60 posts   75 followers   112 followings

 

God jul önskar 6A på Tingbergsskolan! I brist på riktig gran skapade vi vår egen. Bra teamwork, kids! 🎉 🎈 💕 🌲

I maj var klassen på studiebesök på reningsverket här i #kungsbacka Läskigast enligt fröken var huset med alla spindlar. 😂 Kanske slipper jag några stycken vid nästa besök.

#tekniskamuseet kommer till Kungsbacka med sin rosa buss för att inspirera och experimentera. 19 juli är de vid #clasohlson #kungsmässan

Tips från fröken! Få en bok genom att läsa. Grymt! #kungsbacka #läsa #kunskapärcoolt #bibliotek

Nu är det sommarlov för eleverna. Tack så hemskt mycket för det här året och för de fina presenterna. Mums och välgörenhet. En riktigt bra kombo. Ha det bäst i sommar, 5A! Det förtjänar ni alla! ❤️

I en buss på väg från Halmstad. 5C kämpade väl men Vittra tog vinsten i sista stund. Det var sjukt jämnt hela vägen och vi är alla väldigt stolta över Alexandra och Elias som höll fokus och svarade under stor press.

Hej hej! Självklart måste fröken testa #pokemongo. Följde ett knep jag läste om på nätet (minns ej var, sorry) och fick Pikachu som första fångst. Yey!

Fröken är på utflykt i helgen. Jag lovar att göra läxan jag fått av eleverna. Redovisning kommer.

En sån dag! Jag är så imponerad av er laganda och av hur bra ni skötte er idag! Ni stöttade och peppade varandra och gick därifrån som vinnare! Tredje plats och alla har vunnit matcher. Bra jobbat!
Gott folk, vi har gått vidare i tävlingen!

Spänningen är olidlig! Vi ligger bra till hittills och snart avgörs allt.

Ärtorna måndag 14/3

Det händer grejer i vårt fönster. Bredvid ser vi klassens samlade hypoteser. 🌱

Most Popular Instagram Hashtags