jescas jescas

125 posts   384 followers   371 followings

Jessica Olander  🌸22, Sweden🌸

Starting my journey to get white hair 💇
#Hair x @lofgrens_salong

When u don't feel like putting on full face makeup but kinda wants to put on a little makeup, so u end up with this. (Holding up my bun för volume lolol)
#Ikea x #Makeup

Ino
#Kitty x #Cat

Hej vänner, bekanta och främlingar!
Det finns någonting jag jättegärna vill ta upp för att det _kanske_ kan hjälpa någon annan. Eller få en att förstå en situation bättre. Det här med psykiska sjukdomar, satan vad "populärt" det har blivit att ha det. Riktigt tråkigt att se att det finns folk som faktiskt skryter om att ha det, när det på riktigt finns människor som lider något så otroligt mycket av det, inklusive mig. Jag har mått dåligt så länge jag kan minnas men aldrig tagit hjälp förrän sommaren 2015 då allt bara blev för mycket. Skolan började gå dåligt och när allt redan kändes dåligt som det va så kändes det som den där extra droppen som gjorde att jag verkligen inte orkade mer eller ville orka mera. Så för er som bara tror att det är att "ta sig i kragen" eller "men tänk positivt". Tror ni inte att man har försökt det? Det är det _enda_ man försöker göra. Att sätta sig in i en situation som en person med psykiska problem har är så himla svårt. Tro mig, jag kan inte ens försöka förklara hur jag mår, hur jag tänker.
Problemet med mig är att jag upplever trauman från mitt liv om och om igen utan förvarning, jag vet _aldrig_ när minnesbilder dyker upp. Oftast ser folk mig som sprallig och glad, när jag egentligen är motsatsen. Jag har lärt mig att leva såhär, för det är så jag gjort hela tiden. Ingen har sagt åt mig att det är ok att må dåligt. Det är ok att känna såhär eller prata om mina känslor, så vad hade jag för val? Detta mönstret är otroligt svårt att bryta när man levt så 14år.
Vänner, bekanta och främlingar. Jag lider av depression, PTSD, ångest, social fobi, självskadebeteende och insomnia. Det är ingenting jag skryter med. Det är någonting jag har dolt hur länge som helst, alla har alltid trott att jag mått så bra att allting går framåt hela tiden. Men nej, så är det inte. Livet för mig är konstant att kriga. När jag som mest för 2h sömn och går på högvarv lägger kroppen av efter ett tag. Okontaktbar i en hel dag. Det är inte konstigt att det är ett bombnedslag hemma hos mig. Jag. Orkar. Inte. Städa. Det enda jag sköter är min katt. Jag orkar knappt köpa föda till mig själv.

And there it is, thanks @jocke_jp_tattoos
#Tattoo x #Fresh

I love you 💕
#Cat x #Love

Quality time with bestie ❤
#Pancakes x #Nutella

Latte ☕️
#CaféLatte x #LatteTime

My cat is quite charming. He's clumpsy but there isn't anything wrong with him - he's doing just fine ❤
(The car isn't moving that's why he is free and can walk around! When the car IS moving he is buckled up. He has a leash because he is terrified to be outside and this brings him comfort.) #Cat x #Clumpsy

😭😭😭😭😭😭
#Hogwarts x #Love

Living the dream
#Hogwarts x #Express