jepsepahtu jepsepahtu

1093 posts   2221587 followers   36 followings

Jepsepahtu  For show call +60 13 667 4050

https://www.youtube.com/channel/UC1-E1cCup5VvPdQqyYYaX1g

#Repost @sinarfm with @repostapp
・・・
Jalan - Jalan Sepahtu Sinar kini kembali! Kali ni kami mencari Jaguh Duet Karaoke di setiap lokasi. Rm6000 menjadi rebutan untuk 10 pasangan yang akan dipilih di setiap lokasi! Caranya mudah sahaja, anda hanya perlu muatnaik instavideo bertemakan duet karaoke berdurasi 1 minit dengan menggunakan hashtag #JJSS3 . Layari www.sinar.fm untuk makluman lanjut. #JalanJalanSepahtuSinar

Tq @shahslam_ #kelly #ujang #ude layankan saya nak salam, walaupun sampai terkucil nk pegang chord.. Saje test πŸ˜‚πŸ˜‚ #mejabulatsepahtu #sepahtusinar

Dulu memamg saya pernah kerja buat air.. Betol lah skill tu dah hilang. #mejabulatsepahtu #sepahtusinar @shuibsepahtu @rahimr2 @sinarfm

Jangan lupa ya malam ni, #mejabulatsepahtu episod akhir pukul 9pm di astro prima & maya hd #sepahtu #sepahtusinar @sinarfm @shuibsepahtu @rahimr2

Sokongan wa sentiasa ade utk lu toq.. Fight πŸ’ͺ🏼 @taukejambu @ropiecz All the best bang.. Sayang lu toq πŸ€—β€οΈ

Tq @sinarfm 😏

#Repost @sinarfm with @repostapp
・・・
Untuk siapa yang tidak tahu frekuensi @sinarfm, anda boleh lah rujuk dan save gambar ni di Instagram ye. Dengarkan Sinar FM walau dimana anda berada. Sinar FM Menyinari Hidupmu. #SinarKongsi

Semoga cepat sembuh madam @shidahkhasim

#Repost @sariyanti with @repostapp
・・・
Pada yang tertanya tanya.. Akad nikah kami telah berlangsung di lokasi elegan, @Glamhall dan di dekorasikan oleh @whitedistrictkl . Such a beautiful place! Kakak suka πŸ˜‹πŸ’› #glamhall

Takde di mana2. Video eksklusif belakang tabir pernikahan saya haritu. Hanya boleh ditonton di #sepahtube . Subscribe sekarang secara percuma! Just click subscribe untuk lihat video2 menarik dari kami @shuibsepahtu @rahimr2 #sepahtureunionlive #sepahtusinar #mejabulatsepahtu

Kalau datang maybank sunway dia akan uruskan saya mcm seorang gf πŸ˜‚πŸ˜‚. Tq @faizam7

Terima kasih semua kerana doa yang baik-baik πŸ™πŸ». Alhamdulillah. Love u @sariyanti β€οΈπŸ™ˆπŸƒπŸ»πŸ’¨

Most Popular Instagram Hashtags