jepsepahtu jepsepahtu

1110 posts   2362558 followers   39 followings

Jepsepahtu  For show call +60 13 667 4050

https://www.youtube.com/channel/UC1-E1cCup5VvPdQqyYYaX1g

#Repost @hafizalhamad with @repostapp
・・・
Jom beramai2 kita ke SMK Subang Bestari Ceramah Perdana bersama Datuk @ustazkazim Elias
Sabtu 9mlm
29 April 2017

Inilah orang pertama yang bertanggungjawab bawa aku masuk ke tv3. Kalau dapat je call dari inat, aku paling excited nk jawap call sbb aku tau mesti abg zul nk panggil shooting..Bukan nak shoot sgt pun sebenarnya tapi lebih pada nak ikut abg zul & team kerja..Masalah bila inat call adalah bila part nak cerita pasal mas kahwin πŸ˜….. Sampai abg zul pernah cakap.." kita memang kawan jep tp part kau, kau amik sbb bajet mmg ada".. Smlm lps dpt tau dia x berapa sihat, aku dgn @rahimr2 bergegas pergi melawat dia.. Sayu nya hati bila tgk keadaan dia tuhan saje yang tau.. Malam tadi dapat panggilan yang dia dah pergi buat selamanya..Semoga rohnya dicucuri rahmat.. Tenanglah disana wahai sahabat, abang & sifu ku.. Al-Fatihah Zulkeflee Bin Mohd Said.

Siapa boleh teka Mohd Nadzri yang mana? πŸ˜‚πŸ™ˆ

King of comeback! Tahniah Pahang πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»

πŸ”΄πŸ”΅ Semoga dipermudahkan..

Ni yang susah kalau satu guru πŸ€” @rahimr2 #sepahtusinar
Credit to @sofyank96

Terima kasih yang datang support beli tiket parking untuk #jalanjalansepahtusinar3 tempoh hari.

Datang mu tidak diundang, Jika ragu harap pulang.. #SMKSI

Lepas nyanyi lagu ni smlm, berak berdiri sekarang ni pun dah boleh.. @shuibsepahtu @rahimr2 @iamzianazain @feeyaiskandar @salihyaccob @adifashla #sepahtusinar #jjss3 #jjss #jalanjalansepahtusinar3

Tq Johor & Tq Singapore.. Sambutan yang sangat mengharukan kami. Terima kasih kerana menjadikan @sinarfm sebahagian daripada hidup anda. #jjss #jjss3 #sepahtusinar #sinarfm

Tolong namakan band baru ini @shuibsepahtu @rahimr2 @sinarfm #sepahtusinar

Ade masa2 yang memang jadi 😎 @sariyanti
Credit to @sofyank96

follow this page in feedly

Most Popular Instagram Hashtags