jepsepahtu jepsepahtu

1,397 posts   3,100,321 followers   36 followings

Jepsepahtu  For show call +60 13 667 4050 @sariyanti @dariyainaraofficial #anakabah

Macam marah je abah masuk rumah lambat 😂😂😘❤️ @dariyainaraofficial #anakabah

Cukuplah utk pembelajaran kite harini, sebab makin malam makin pijak kepala pulak tok nampak. Sikit lagi tok nak masuk rumah 😏 @chiwan_chilok. Pulanglah dulu wahai anak...

Coach saya @rahimr2 pernah berpesan, biar kalah dalam keadaan menyerang 😎

Banyak kali dah abah pesan, peluk tubuh x payah tinggi sangat.. @dariyainaraofficial #anakabah

Good morning ❤️ #anakabah @dariyainaraofficial

Seronok nampak game abah cancel 😩 #anakabah @dariyainaraofficial @sariyanti

Kata Saidina Ali, “Kezaliman dan Kejahatan akan terus ada, bukan kerana banyaknya orang jahat, TETAPI diamnya orang-orang baik”

Dariya: “Abah kata nak bawa gi jogging tp ni mcm kt mall je?” 🤔. . .
.
Abah: “abah pernah jogging dlm ni masa mama merajuk..” 😂😂

Tak sempat nak post kt IG. Tq org Parit Buntar. Jumpa kami @superlawakfc 29hb ni di Stadium Kerian Parit Buntar 💪🏼

Patut baju abah banyak dah V-neck 🤔 #anakabah @dariyainaraofficial @sariyanti

Ape kejadah kdg2 member dlm group wassap ni. Hantar video excident lain pula audio nya.. Kelam kabut abah nk madamkan bunyinya.. Udahhh terjaga anak abah.. Aje gampanggg 😩

Mula-mula tgh seronok, lepas tu abah bagitau jap lagi abah nak keluar main bola.. #anakabah @dariyainaraofficial 😘❤️

Most Popular Instagram Hashtags