jeffryprasetya30 jeffryprasetya30

252 posts   443 followers   521 followings

jeffry prasetya  Β«

ojo sibuk golek sing sempurno nk sing sederhana wae isoh gawe koe seneng.. #intinesyukurisengeneksaiki.

pas koe cerak banget kmbi dek.e
koe ngroso ora peduli kehadirane dek.e.
tapi pas wong.e wis lungo.lagi koe sadar nk wonge kui penting bngt go koe saiki..
πŸƒπŸƒ

urep rasah sepaneng ra ono koe aku ayem.
urep rasah sepaneng ra ono koe aku seneng.
tresnomu wis luntur aku tak trimo mundur ktimbang gawe atiku ajorr.

#song

kabeh kui wes enk dalane.
dadi rasah sok gawe dalan dwe..

gor dadi modele lo yaa πŸ˜…πŸ™ˆ

Most Popular Instagram Hashtags