[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

jasminhamidjh jasminhamidjh

9045 posts   483349 followers   1802 followings

jasminhamid  ACTRESS /FOUNDER /END USER DE-JAY MAGIC WHITE UNISEX SKINCARE.. WhatsApp only at 0129248251 Instagram: @dejaymagicwhite Facebook: De-Jay

http://www.de-jay.com/

Hi uols.. .
Bangsa asing pun guna skincare saya @dejaymagicwhite sebab selepas melihat keberkesanannya dan yang penting, ia SELAMAT di gunakan.. .
.
Ia boleh buatkan muka kita flawless, putih bersih, tegang dan gebu.
Di perbuat dari estrak buah -buahan dan tumbuh-tumbuhan.
Kalau bangsa asing pun boleh yakin menggunakan skincare saya, kenapa bangsa Melayu tak yakin?
Semua nak cantik tak kira bangsa, umur dan status. .
.
TIADA PENGELUPASAN dan TIADA MERKURI. Dengan kelulusan KKM .
Lelaki dan perempuan boleh pakai.
Untuk semua jenis kulit..
.
.
Macamana nak dapatkannya?
WHATSAPP talian DE-JAY 012-9248251
Hebat Bukan?
#skin #skincare

Hi uols.. Takut tak kalau dah obes?
Tak nakkkkkkk.... 😱😱😱😱
Nanti mulalah macam -macam penyakit yang akan dapat.. Terutama 3 SERANGKAI πŸ™ˆπŸ™ˆπŸ™ˆπŸ™ˆ
.
.
Jadi baik kita jaga kesihatan kita sebelum bertambah teruk dan terlambat.. So saya nak share dengan uols macamana cara untuk belajar diet, kurus dengan betul dan lose weight dari rumah, terutama untuk para suri rumah yang memang 24 jam di rumah sampai tak ada masa untuk diri sendiri.. .
.
Coach @nickhin_hussien boleh TOLONG ajarkan uols macamana nak hidup cara sihat dengan bagi tips -tips mudah KURUS dan MEAL PLAN .
.
FOLLOW coach @nickhin_hussien dan dapatkan detail di bio link πŸ“² COACH Nickhin +60172908763 .
.
Kalau uols ikut nasihat coach @nickhin_hussien, mesti uols akan hidup sihat dan kurus seperti yang uols inginkan.
Kita ni uols kena ada GURU, baru dapat cara yang betul untuk dapatkan hasil yang di inginkan.
Kalau tak, pakai hentam je.
Akhirnya frust sebab salah cara dan tak achieve target pun.. Hebat Bukan?
#diet #mealplan #coach
#kesihatan #healthyfood #healthy #malaysia #hidupsihat #nakkuruskanbadan #kuruskanbadan #kurus #kuruscepat #sihat #exersice

Hi uols
DE-JAY???
Apa tu??? .
.
Ramai yang tanya apa itu HEBAT BUKAN?
Itulah #tagline produk saya, uols.
Yang bestnya, HEBAT BUKAN? sudah mula bermain di bibir uols sekarang ni😘😘😘😘
.
.
DE-JAY pula adalah nama produk saya, uols..
Untuk buat uols bertambah cantik dan lebih cantik.. Untuk buat uols nampak putih bersih, gebu dan tegang.
.
.
Mana nak dapat produk saya ni supaya uols boleh nampak cantik macam CELEBRITY?
WHATSAPP talian DE-JAY 012-9248251
.
.
Hebat Bukan?
#skincare #skin #nakputih #nakcerah #nakcantikcarisaya #naklawa #sayajualskincare #sayajualsayapakai #pengasas #pengasaskosmetik #buatantempatan #buatanmalaysia #mukacerah #muka #mukabebasjerawat #mukaberseri #mukaberminyak #kelulusankkm #naturalingrediants

Hi uols
.
Dulu kulit wajah saya kusam .
Dah macam -macam produk saya guna untuk nampak putih tapi tetap kusam juga. Tak jumpa yang sesuai dengan kulit saya sampai sanggup guna yang ADA MERKURI untuk putih. Beribu duit habis sebab nak cantik punya pasal. Akhirnya bila stop produk tu, kulit muka saya bertambah kusam sampai MALU nak keluar kalau tak make upπŸ™ˆ
.
.
Tapi lepas saya cari formula dengan bantuan pakar kecantikan, alhamdulillah akhirnya saya berjaya putihkan kulit saya balik dengan KAEDAH YANG SELAMAT.
.
.
Sekarang saya share pulak dengan uols RAHSIA saya menjaga kecantikan kulit saya supaya uols pun nampak cantik dengan CARA SELAMAT. .
.
.
Saya kenalkan pada uols, SKINCARE saya @dejaymagicwhite Unisex Skincare.
Untuk uols yang ada problem JERAWAT , KUSAM, BERMINYAK, PORI MUKA BESAR, BERMINYAK dan TONA TAK SEKATA..
Untuk semua jenis kulit.
Lelaki dan perempuan boleh pakai .
.
Kenapa saya kata SELAMAT sebab ia di perbuat dari estrak buah -buahan dan tumbuh -tumbuhan.
Yang bestnya sebab TIADA PENGELUPASAN dan TIADA MERKURI.
Dengan kelulusan KKM
Kesan boleh di lihat SEAWAL 14 hari untuk dapatkan kulit wajah yang PUTIH BERSIH, GEBU dan TEGANG.. FLAWLESS kulit uols nanti .
.
Mana nak dapatkannya?
Whatsapp talian DE-JAY 012-9248251
Hebat Bukan?
#skinprotector #skin
#skincare #mukacerah
#muka #mukakusam
#nakputih #nakcerah #mukabebasjerawat #mukaberseri #mukaberminyak #nakcantikcarisaya #nakcantik #kelulusankkm #buatantempatan #buatanmalaysia #selamatdipakai #hargamampumilik

Hi uols... Pic dolu -dolu lagi maut.. Zaman berubah tapi saya tetap saya..
Cuba uols #throwback pic uols.. Kelakar tak?
Ada sesetengah, zaman dulu cantik tp sekarang HAUS.. tapi ada yang bertabah HEBAT lagi sekarang !
Itu semua luaran sahaja, yang penting dalaman kita harus menjadi bertambah baik dan baik.. πŸ“· @harryjalil
Hebat Bukan?
#artismalaysia #actresslife #actress #syukurselalu #amazing #

Hi uols.. Teknik baru orang menculik kanak-kanak. Spray je untuk pengsan.. Jadi jangan biarkan anak-anak kita membuka pintu bila dengar orang datang.
Ini akan terjadi.. Mohon di jauhkan dari semua ini
.
.
Dunia sekarang bukan macam dulu lagi
Bebas main luar rumah tanpa sebarang ancaman.. Hati -hati pun boleh terjadi bencana, Apatah lagi yang lalai..
Hebat Bukan?
#kidnapped #culik #children #awesome

Muhasabah diri ..
#doa #tolong #help

Hi uols.. KARIPAP MAK TEH GEBU. .
Petang -petang ni makan karipap, memang hebat.
Hendaknya #airtanganibu ,lagi sedap
Home made dan frozen uols, boleh tahan 3 bulan boleh tahan bila di simpan di tempat beku.. Penuh inti dan lembut.. Air tangan mak -mak uols.. Memanglah sedap
.
.
Nak order, boleh whatsapp 012-3804565,018-3998134
.
.
#karipapsardin 70Β’
#karipapsardin Mayo 80Β’
#karipapkentangayam 50Β’
Hebat Bukan?
#kuih #sedap #kualalumpurmalaysia #airtanganibu #airtangan #makanan #online

Hi uols.. #throwback
Dengan teman seperjuangan saya
#Ochee #sherrymerlis @zarinazainuddin_
Abaikan muka tu.. Bedak ke tepung? πŸ˜†πŸ˜†πŸ˜†πŸ˜†
Gelak sendiri bila tengok pic lama.. Umur pun baru 18 tahun masa ni.. Main tadah je muka.. πŸ˜†πŸ˜†πŸ˜†πŸ˜†πŸ˜†πŸ˜†
Credit πŸ“· @harryjalil
Hebat Bukan?
#friends #happy
#artismalaysia #filmmaking

Syukur alhamdulillah... Aamin.. #doa #syukurselalu #syukurselalualhamdulillah #life #heaven

بِسْمِ اللّهِ Ψ§Ω„Ψ±Ω‘ΩŽΨ­Ω’Ω…ΩŽΩ†Ω Ψ§Ω„Ψ±Ω‘ΩŽΨ­ΩΩŠΩ’Ω…Ω
Ψ³ΩΨ¨Ω’Ψ­ΩŽΨ§Ω†ΩŽ اللّهُ 
@ustadzkhalid Basalamah
Kalau Kita di Fitnah
Di Caci, diamkan saja
Karena transfer pahala sedang berjalan β€’
- DR. Khalid Zeed Basalamah, MA -
.
___________________________
Follow πŸ”Ž @kajiandakwah
___________________________
Semoga bermanfaat
#ustadzkhalidbasalamah
#saveustadzkhalidbasalamah
#ustadzkhalid #khalidbasalamah
#muhasabahdiri#hidupislam
#kajiandakwah #dakwahsosmed #dakwah #kajiansalaf #kajianislam #kajiansunnah #kajiandakwah #kajiandakwah #kajiandakwah
#kajiandakwah #kajiandakwah #kajiandakwah

"JANGAN MERASA DIRI ANDA SUDAH SHOLEH/SHOLEHAH"

Benar anda sudah melakukan amal shaleh, tapi sampai saat ini detik ini, sampai anda meninggal dunia anda tidak tahu amal anda di terima atau tidak!

Di sisi lain anda berbuat dosa, anda berbuat maksiat, anda tidak tahu maksiat itu sudah di ampuni atau tidak! Mana keterangan dari langit?

Itu artinya tidak ada maksiat anda yang sudah pasti di ampuni oleh Allah, terus dari mana datangnya anda orang sholeh? Kalau bukan dari syaithon.

Semoga Bermanfaat Untuk Bahan Muhasabah Diri Sendiri Ini Dan Yang Mendengarkan.
πŸ‘€ Ustadz Maududi Abdullah, LC
By : Rodjatv
Edit : @rizaldi_fakrulloh

#islam #muslim #dosa #maksiat #taubat #dakwahtauhid #dakwahsalaf #rodjatv
#kajiandakwah #dakwahsosmed #muhasabahdiri #doa #allah #allahmahapengampun #allahmahamengetahui #allahtaktidur

Most Popular Instagram Hashtags