jasminhamidjh jasminhamidjh

13,172 posts   728,153 followers   2,500 followings

jasminhamid  MALAYSIA ACTRESS /FOUNDER DE-JAY MAGIC WHITE UNISEX SKINCARE.. Instagram: @dejaymagicwhite WA only 012-9248251 Facebook: De-Jay

Syukur alhamdulillah kerana dapat berkumpul dan berbuka puasa dengan sahabat-sahabat saya untuk program @rtm_malaysia #indahnyasyawal dengan hidangan yang sangat sedap.. @dinenuja
@arashmohd30
@marisa.yasmin
@haziq_macquistan
Hebat Bukan?
#artismalaysia #pelakonmalaysia #penerbit #producer #syukurselalu #terimakasihallah #syukurselalu #ramadhan2019 #hebatbukan

Syukur alhamdulillah.. Jom kita bergelak ketawa masa Raya nanti ok.. Jangan lupa tonton drama terbaru saya dan Big Boss @haziq_macquistan pada malam Raya nanti ok dalam #manaadahantumalamraya
@enuja_production
@tv2_rtm
Hebat Bukan?
#artismalaysia #pelakonmalaysia #anakberanak #motherson #syukurselalu #terimakasihallah #ramadhan2019 #hebatbukan

Syukur alhamdulillah.. Dapat berjumpa dengan Tuan Pengarah saya En @palyishak ..
Jangan lupa tonton drama terbaru saya, arahan beliau pada Hari Raya Pertama tau.
Drama #rendangbuatantimah ..
@tv2_rtm
Hebat Bukan?
#artismalaysia #pelakonmalaysia #malaysianactress #director #sutradara #hebatbukan

Syukur alhamdulillah kerana dapat berjumpa dan berbuka puasa dengan sahabat-sahabat saya untuk program #indahnyasyawal @rtm_malaysia
@lansolo_official
@arashmohd30
@haziq_macquistan
Hebat Bukan?
#artismalaysia #pelakonmalaysia #friends #hebatbukan #happy

Love adikku @mardiana_alwi yang sentiasa cantik ,humble dan mewah senyuman... Hebat Bukan?
#artismalaysia #pelakonmalaysia #friend #happy #love #humble #actresslife #malaysianactress #hebatbukan

Big Boss kata samping dia dah longgar sebab dah makin slim 😛
@haziq_macquistan
Hebat Bukan?
#artismalaysia #pelakonmalaysia #anakberanak #motherson #hebatbukan #happfamily #ramadhan2019

Syukur alhamdulillah... Terima kasih kepada sahabat saya Datin @ellizaidris dari @vanilla.and.me di atas pemberian ini.. Semoga Allah mewahkan lagi rezeki, di pelihara kesihatan dan sentiasa di dalam peliharaan Allah, aamiin. .
.
Hebat Bukan?
#ramadhan2019 #hamper #rezekidariallah #terimakasihallah #hebatbukan

Mesti ada kannnn... Hebat Bukan?
#parents #pintuSurga #ibubapa #anak #children #hebatbukan

Syukur alhamdulillah... Saya happy tengok perkembangan business pasangan suami isteri Puan Su dan En Jai selaku pemilik @mywardrobecouture ..
Dari butik yang kecil sampai dah besar butiknya.. Masih humble macam dulu.. Saya mohon Allah berikan kejayaan yang cemerlang dalam business ,mewahkan lagi rezeki dan sentiasa di dalam peliharaan Allah ...
@haziq_macquistan
Hebat Bukan?
#artismalaysia #pelakonmalaysia #motherson #anakberanak #friendship #friends #butik #boutique #boutiqueshopping #shahalam #rezekidariallah #terimakasihallah #syukurselalu #hebatbukan

#sambaludangpetai untuk berbuka puasa yukkk... Petai tu dah nak masak, baru campakkan ia, barulah rangup.. Siapa yang tak makan petai, abaikan ajelah petai tu... Petua nak hilangkan mulut bau petai, kunyah beras... In Syaa Allah, baunya akan hilang dan sebelum buang air, jirus dulu toilet bowl tu, baru lepas hajat.. So takkan berbau nanti... Hebat Bukan?
#laukkampung #petai #petailover #rezekidariallah #terimakasihallah #ramadhan2019 #hebatbukan

Ada beza ke walaupun pakai apps... Macam sama je sebab pipi tetap PAU.. Itu memang trademark JH.. Hebat Bukan?
#artismalaysia #pelakonmalaysia #mother #snapchatfilter #hebatbukan

#tomyamgoong ALALLALLA... Siapa yang suka makan tomyam, boleh try masak yang sangat senang ni .. Semua pakai campak je dan yang penting jangan lupa campakkan kasih sayang OK.. Hebat Bukan?
#airtanganartis
#airtanganjh #airtanganibu #airtangan #masakdenganpenuhkasihsayang #selawatnabi #terimakasihallah #syukuralhamdulillah #rezekidariallah #hebatbukan #cookwithlove #cookingtime #cookingvideo

Most Popular Instagram Hashtags