jamu.ladyglory_ampang jamu.ladyglory_ampang

544 posts   493 followers   929 followings

Vena : Lady Glory Ampang  Jamu kencur/herbal tonic for health & beauty. 😍. πŸš— COD Ampang, Bangsar & KLCC. DM to purchase. πŸ€Follow my journey with Lady Glory☘️

France vs Croatia. ⚽.
France won...yeaaaa!! 😊😊.
Okbai.. Good night! πŸ’‹

Happy sunday all! Selamat berhujung minggu. ☺️.
.
Sis punya stock dah tinggal sikit je ni, sapa2 nak pm cepat2 tau. Ni last batch Lady Glory dalam bentuk botol. πŸ˜‰πŸ˜Š.
.
.
#wexford #ireland #ladyglory #jamu #taukejamu #jamukunyit #jamutemukunci #jamuhomemade #jamukencurmalaysia #jamuberpantang #jamucekurmalaysia #jamukurus #jamukuat #jamuketat #fit #slim #langsing #sihat #cantik #energybooster #garciniacambogia #manjakani #akarserapat #temukunci #cekur #halia

Bila saiz pinggang dari 24 dah jadi 25 sebab makan terlebih carbs masa raya, kita tak merungut & tak meroyan kat social media. Kita minum Lady Glory bagi bertenaga pastu gelek kaw kaw masa kelas salsation. πŸ˜πŸ’ƒ Sebab kelas kat klcc tak start lagi, join jelah mana2 salsation yang ada kat area ampang.πŸ˜‰. .
.
#ladyglory #jamu #taukejamu #jamukunyit #jamutemukunci #jamuhomemade #jamukencurmalaysia #jamuberpantang #jamucekurmalaysia #jamukurus #jamukuat #jamuketat #fit #slim #langsing #sihat #cantik #energybooster #garciniacambogia #manjakani #jamuampang #ampang

Ada open house lagi hari ni uols? Make sure dah siap2 minum Lady Glory tau, barulah tak selera makan sangat sampai berpinggan2. πŸ˜‰πŸ’‹.
.
.
#ladyglory #jamu #taukejamu #jamukunyit #jamutemukunci #jamuhomemade #jamukencurmalaysia #jamuberpantang #jamucekurmalaysia #jamukurus #jamukuat #jamuketat #fit #slim #langsing #sihat #cantik #energybooster #garciniacambogia #manjakani #jamuampang #ampang

Last batch of Lady Glory for sale. After this, the Lady Glory bottles will be discontinued. We will have no more Lady Glory in bottles. None! If your loyalty is to these babies, do stock up! Pm me ASAP!

These bottles are going FAST! Jangan cakap sis tak payung ya! πŸ˜‰.
.
.
#ladyglory #jamu #taukejamu #jamukunyit #jamutemukunci #jamuhomemade #jamukencurmalaysia #jamuberpantang #jamucekurmalaysia #jamukurus #jamukuat #jamuketat #fit #slim #langsing #sihat #cantik #energybooster #garciniacambogia #manjakani #jamuampang #ampang

Sudah 27 syawal. Berat badan masih maintain 48kg. Takde rahsia pun, sis amalkan defisit kalori untuk control berat badan. Senaman tetap senaman. Lagi satu, amalkan Lady Glory untuk kurangkan selera makan. Lady Glory memang banyak membantu especially dalam masa banyak open house ni. Selamat beramal! 😍.
.
#StayActiveWithLadyGlory.
.
.
#ladyglory #jamu #taukejamu #jamukunyit #jamutemukunci #jamuhomemade #jamukencurmalaysia #jamuberpantang #jamucekurmalaysia #jamukurus #jamukuat #jamuketat #fit #slim #langsing #sihat #cantik #energybooster #garciniacambogia #manjakani #jamuampang #ampang

Most Popular Instagram Hashtags