[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

jaiezzany jaiezzany

1674 posts   64085 followers   312 followings

Faizal Zakaria  Hidup dan Mati kerana ALLAH. Love U, Abby Abadi 😘

http://www.wasap.my/60139252112

Jom Cari Pahala...... #sedekahJUMAAT .
RepostBy @abby_abadi112: "#SedekahJUMAAT ♥️
.
“Siapakah yang mahu memberi pinjaman kepada ALLAH pinjaman yang baik (menafkahkan hartanya di jalan ALLAH), maka ALLAH akan melipat-gandakan bayaran kepadanya dengan lipat ganda yang banyak. Dan ALLAH menyempitkan dan melapangkan (rezeki) dan kepadaNYA lah kamu dikembalikan." (Al-Baqarah, ayat 245)
.
Setiap jumaat jika berkelapangan inilah antara aktiviti kami. Berkongsi rezeki pada yg suka nak makan sebelum solat jumaat 😍
.
Dah 2 minggu Sy janji nk bg no acc pada yg nk berkongsi saham akhirat dgn kami. Jadi hari ni baru berkesempatan utk Sy sharekan. Maaf ye bertangguh. Seorang RM10 pun takpe. Lebihpun Alhamdullillah juga. Semoga ALLAH redha 😇
.
Pada yg telah menyumbang terima kasih daun keladi, sumbanglah lagi nanti hihi 😅 sama2 menyimpan utk akhirat, inshaALLAH berkat .Kalau transfer, maklumkan ye. Hantar slip pada Suami Sy di 0139252112. Terima Kasih♥️
.
Daripada Aisyah r.ha., Nabi Muhammad SAW bersabda: “Wahai manusia lakukanlah amalan mengikut keupayaan kamu. Sesungguhnya Allah tidak jemu sehinggalah kamu jemu. Amalan yang paling Allah sukai ialah amalan yang berterusan walaupun sedikit.”
(Riwayat al-Bukhari dan Muslim) #AbbyAbadi #Jaiezzany" (via #InstaRepost @AppsKottage)

Sayang dia ❤️❤️❤️❤️❤️❤️
.
@abby_abadi112 @marissadania_

Boring tengok movie, layan utube melalui phone sbb skrin kecik sgt, kalau boleh tengok kat tv kan best....besar sikit
.
Itu tak jadi masalah, Anyast M2 Plus kan ada....boleh je sambungkan phone ke tv....dr tv biasa terus tukar ke smart tv...semua boleh tonton di skrin tv.
.
Murah je harga....nak tahu detail boleh wasap saya ya
.
013 925 2112
.
Exclusive By @abby_abadi112

Abg @danishhakim_243 yang suka dengar nasihat...motivasi, bila stop ckp mesti tanya ada lagi tak motivasi utk diri abg...
.
InsyaAllah abg..sentiasa ada utk abg....motivasi diri fokus apa matlamat abg, jauh lagi perjalanan abg...apatah lagi dengan keadaan yang semakin mencabar.
.
Yang penting kuatkan Iman...jangan lupa Allah, hormat ibu bapa.
.
Moga abg berjaya dunia akhirat...

Alhamdullilah...Rezeki Sebelum Solat Jumaat Semalam 8/12/2017 #sedekahjumaat
.
Maaf sebab lambat upload gambar...InsyaAllah segala amanah yang diberikan, sumbangan yang diberikan akan disempurnakan sebaik2nya.
.
Terima kasih banyak2 kepada mereka yang beri sumbangan, InsyaAllah ada ganjaran dari Allah Taala, moga hidup terus diberkati dan dirahmati.
.
InsyaAllah program #sedekahjumaat ada diteruskan setiap minggu, kepada yang ingin memberi sumbangan boleh bank in terus ke akaun yang diberikan.
.
@abby_abadi112

Alhamdullilah selesai urusan hari ni...
.
Install CCTV 4 Channel utk kedai abg ni...minggu lepas belum pasang cctv lagi, ada lak org datang curi kucing yg berharga RM3 ribu..
.
InsyaAllah lepas ni boleh pantau keadaan dalam kedai...kita doakan org x berani nk curi kucing lagi ya.
.
Berminat nk dapatkan cctv 4 channel, 8 channel ataupun #wifismartnetcamera boleh wasap saya ya
.
013 925 2112
013 925 2112

Disember Promosi..Jimat & Murah
.
Mulai 12/9/17 - 31/12/17
Promosi Internet Tv Box + Cctv #wifismartnetcamera hanya RM400
.
Stock Terhad & hanya untuk pos sahaja...Cod x de ya.
.
CCTV best, Internet TV Box pun best...
Harga Biasa
Internet TV Box RM270
CCTV RM179.90
.
Berminat boleh wasap saya segera
.
013 925 2112
013 925 2112
.
Exclusive By @abby_abadi112

Malam ni siapkan cctv #wifismartnetcamera yang dah dibayar....insyaallah esok pagi 830 akan pos...sabar ya.
.
Yang lain kalau nak beli cepat2 ya...bank in, esok boleh pos terus...pantas2.
.
Apa...nk tahu detail tentang cctv #wifismartnetcamera boleh2
.
CCTV #wifismartnetcamera Camera Pintar
.
Berminat boleh wasap saya
.
013 925 2112
013 925 2112
.
Risau bila setiap kali keluar rumah atau bercuti di Kampung..
.
✔️ Tak tahu pergerakan pembantu rumah
✔️ Risau tentang keselamatan rumah..pencuri atau sebagainya
✔️ Pantau aktiviti anak-anak dirumah

Semua boleh dipantau dan diperhatikan...pemasangan amatlah mudah
.
✅ Ada Alarm
✅ Ada Motion Sensor (kesan pergerakan)
✅ Boleh gerak kiri kanan atas dan bawah
✅ Boleh live view di mana- mana sahaja melalui Phone.
.
ANTARA FUNGSI2 CCTV NI :
✅LIVE Boleh tengok live terus melalui smartphone
✅Record-Rakaman sentiasa berjalan 24jam sehari
✅Intercom-boleh bercakap dua hala
✅Alarm & siren 24jam ready
✅Boleh Zoom ketika View
✅Kualiti Gambar terang HD
✅Night Vision/Infrarrd-untuk waktu malam View gambar menjadi Terang. ✔️✔️✔️ Manual Pemasangan disediakan
✔️✔️✔️ Waranty 6 Bulan

Cctv #wifismartnetcamera memang best, semua boleh rakam, semua boleh pantau...x perlu risau apa2 dah.
.
Betul tak @abby_abadi112 hehehehehe
.
CCTV #wifismartnetcamera Camera Pintar
.
Berminat boleh wasap saya
.
013 925 2112
013 925 2112
.
Risau bila setiap kali keluar rumah atau bercuti di Kampung..
.
✔️ Tak tahu pergerakan pembantu rumah
✔️ Risau tentang keselamatan rumah..pencuri atau sebagainya
✔️ Pantau aktiviti anak-anak dirumah

Semua boleh dipantau dan diperhatikan...pemasangan amatlah mudah
.
✅ Ada Alarm
✅ Ada Motion Sensor (kesan pergerakan)
✅ Boleh gerak kiri kanan atas dan bawah
✅ Boleh live view di mana- mana sahaja melalui Phone.
.
ANTARA FUNGSI2 CCTV NI :
✅LIVE Boleh tengok live terus melalui smartphone
✅Record-Rakaman sentiasa berjalan 24jam sehari
✅Intercom-boleh bercakap dua hala
✅Alarm & siren 24jam ready
✅Boleh Zoom ketika View
✅Kualiti Gambar terang HD
✅Night Vision/Infrarrd-untuk waktu malam View gambar menjadi Terang. ✔️✔️✔️ Manual Pemasangan disediakan
✔️✔️✔️ Waranty 6 Bulan

Assalamualaikum....Jom Umrah, Plan awal boleh simpan duit dr sekarang..bila nak pergi..Bulan Mac.
.
RepostBy @abby_abadi112: "Jommmm Gi Umrah ♥️
Terpanggil2 rasa nk ke Tanah Suci Next Year. Jom nak... gi reramai. Ini antara Travel Agency yg mempunyai record baik & macam 👍🏻 jaga jemaah hehe.. jomlahhhhhhhhh. Sayangg March 2018 jommmm!! RepostBy @lina_kembaramuslim: "Pendaftaran UMRAH 2018 telah dibuka.
Tarikh terdekat adalah
13 Feb - 24 Feb 2018 ( Cuti CNY)
15 Mac - 26 Mac 2018 (cuti sekolah)
19 Apr - 30 Apr 2018 ( musin biasa)
12 May - 23 May 2018 ( Awal Ramadhan)

HARGA BRRMULA DARI RM 6690" (via #InstaRepost @AppsKottage)" (via #InstaRepost @AppsKottage)

Kemas2 jumpa ni...amboi seksinya halus je tali hahahahahahaha @abby_abadi112

Internet TV Box .
Pernah dengar tak pasal Internet TV Box ni?
Sebesar tapak tangan saja
Sambung kat TV
Sambung ke Internet
Sudah bule guna
Memang best....sebab macam2 ada👍👍👍👍
.
Bukan setakat boleh tengok Movie atau Channel2 luar negara, Nak buka Youtube pun boleh...Instagram pun buleh.. Facebook pun boleh....semuapun buleh! pendek kata buleh2 belaka hehe 😅 ✔️Bayar sekali je rm270 untuk Internet Box ini ✔️Bulan2 tak perlu risau x de bil atau kontrak
✔️ Channel ada luar negara, movie, sukan, drama, livestreaming dll
✔️Movie sentiasa update dengan movie2 terbaru, tak perlu lagi nak beratur tengok wayang
✔️Kecil, ringan dan mudah dibawa kemana2.. balik kampung atau bercuti. ✔️Boleh dipasang kat semua tempat, yang penting ada Internet je .
Berminat nak beli COD ataupun Pos boleh wasap saya segera ya
.
013 925 2112
013 925 2112
.
Exclusive By @abby_abadi112

Most Popular Instagram Hashtags