jaiezzany jaiezzany

1,901 posts   89,443 followers   346 followings

Faizal Zakaria  Hidup dan Mati kerana ALLAH. Love U, Abby Abadi 😘 #jaiabby

❤️❤️❤️❤️ kakak @tyhaha_ faris

Dating
.
Selamat Hari Raya kakak @tyhaha_

Selamat Menyambut Ulang Tahun Ma....Moga Allah rahmati Dan berkati Ma dunia akhirat
.
Kami semua sayang Ma....anak2...menantu, cucu2 Ma....sentiasa doakan Ma
.
Love U Ma

Hari Raya Ke 3.....
.
Sambutan Hari Raya Pakatan Harapan Kelantan
.
@abby_abadi112

Raya Ke 3... Di Kelantan
.
@abby_abadi112

Happy Birthday Ma
.
Moga Allah panjangkan Umur, diberkati, dirahmati Allah....dimurahkan rezeki
.
Sayang Ma dunia Akhirat....doakan moga anak2 Ma berjaya dunia akhirat
.
Love U Ma
.
Salam Sayang dari Anak Ma @abby_abadi112

RepostBy @abby_abadi112: "Yebby yabadi nk jugekkk 🤣😝😂
.
Semoga Raya tahun ini lebih bermakna dari tahun2 sebelumnya ye... rosakkkk! haha 😍" (via #InstaRepost @AppsKottage)

RepostBy @abby_abadi112: "Hari Kemenangan ❤️
@jaiezzany
@normanhakim_786
@memeysuhaiza
@marissadania_
@mariadanishahakim_2008
@awishzarisz
@danishhakim_243
.
SALAM LEBARAN
PENUH KEBERKATAN 😇
.
Sabda Rasullullah SAW: "Sesungguhnya KASIH SAYANG itu merupakan penghubung kepada ALLAH. Barangsiapa menyambungnya maka ALLAH akan menyambung Kasih SayangNYA dengannya (hamba) dan barangsiapa memutuskannya maka ALLAH akan MEMUTUSKAN kasih Sayang dengannya (HR Bukhari)
.
Selamat menyambut Eidul Fitri Al Mubarak. Semoga Kasih Sayang yg sedia ada akan terus bercambah & berkekalan hingga ke SyurgaNYA
.
InshaALLAH" (via #InstaRepost @AppsKottage)

Selamat Hari Raya Sayang
.
RepostBy @abby_abadi112: "Dengan suami @jaiezzany❤️
Sementara tunggu anak2, Oman & Memey sampai siang tadi
.
Berkeping2 gambar tapi ni je yg meletup 😂
Yg lain nanti lepas kurus baru kita throwback ye 😂🤣😝 #doakankurus #doakan #nakkurus #yanglaintaknak 😝" (via #InstaRepost @AppsKottage)

Terbaru...QBox Smart Tv Box
.
Termasuk Life Time IPTV dan boleh layan World Cup..Live
.
Tiada Yuran Langganan tahunan atau bulanan
.
Bayar sekali untuk seumur hidup, biasanya Myiptv langgan 3 bulan, 6 bulan atau 12 bulan TAPI QBox hanya bayar sekali untuk seumur hidup
.
DDR3 2GB dan Flash Memory 16GB
.
Harga RM660 seunit...harga berbaloi dan pasti puas hati
.
Jom Layan World Cup 2018 tanpa perlu fikir bila bulanan.... jimat RM RM RM
.
Wasap saya...
.
013 925 2112
013 925 2112
.

6 Channel Cctv di Depoh Bas kat Kelang
.
Bateri Bas selalu hilang....so pasang cctv nk pantau dan lihat siapa yang curi
.
Untuk keselamatan...x rugi pasang cctv, segalanya direkod dan boleh tengok live melalui phone (syarat ada internet)
.
Minggu terakhir sebelum raya...berminat boleh wasap ya
.
Tinggal rumah atau kedai lama2 nnt ada lak tetamu yang x diundang datang beraya
.
Jom pasang cctv untuk elak kerisauan...hehehehehe nak raya pun tenang je
.
013 925 2112

Cctv Butik @syuhadakasihabadi di Taman Melawati
.
Best guna cctv ni boleh live dr phone walaupun duduk jauh
.
Boleh dengar segala perbualan, boleh berinteraksi dgn staff dan pembeli...konsep mesra tapi jauh hehehehehe
.
Nak raya dh ni x risau ke rumah, nk balik kampung lama2 nnt ada tetamu yg x diundang....beringat sebelum kena
.
Dapat meseg kalau ada sesiapa masuk rumah...boleh rakam terus muka2 tetamu yg x diundang...kan best.
.
Rumah Selamat, Hati Tenang
.
Berminat boleh wasap ya...minggu terakhir utk pemasangan ni
.
013 925 2112
.
Selamat Hari Raya Dari kami sekeluarga @abby_abadi112

Most Popular Instagram Hashtags