[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

jaiezzany jaiezzany

1553 posts   48129 followers   300 followings

Faizal Zakaria  Hidup dan Mati kerana ALLAH. Love U, Abby Abadi ๐Ÿ˜˜

Baru nk repost....tq sayang @abby_abadi112 .
RepostBy @abby_abadi112: "Terima Kasih @ramzamode โค
.
Untuk gambar ni & untuk make up semalam. Simple je make up awak. Zassss zasss siap hehe.. Sorry kalau ada salah silap. Kita serah diri sungguh semalam sampai tudung pun awk tolong pinkan.. Harap tak serik ye adik cantik bak retis hehe... ๐Ÿ˜…๐Ÿ˜ kita suka sangat gmbr ni... Fuhh!!!! Awak ngan kite je faham haha.. ๐Ÿ˜…๐Ÿ˜
.
PS: #PesananKhidmatMasyarakat
Suami kita jangan bagi org lain pegang. Harammm. Walaupun sekadar lakonan. Membuka pintu2 zina. Bukan kita kata tp ALLAH kata. Jadi beringat selalu ye.. ๐Ÿ˜˜" (via #InstaRepost @AppsKottage)

Wow dan sampai Paris...terbaikkkkk, Terima kasih ya @light.km .
Selagi ada internet, selagi tu lah Internet TV Box boleh guna.
.
Whatapps saya ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ“ฒ
.
013 925 2112
013 925 2112
.
RepostBy @abby_abadi112: "RepostBy @light.km: "Yahoooo my android tvbox yg tertinggal dah sampai!!! Tgk tu ... Paris pun blh guna tau...so dimana ceruk anda berada (janji ada internet connection), blh guna box ni.
.
Terimakasih sahabatku @wankhatijahcoline_ yg bawakkan mmuahhhh lebiu๐Ÿ˜™๐Ÿ˜™
.
Terimakasih tak terhingga pada suami SAN ku @abby_abadi112 utk tv box ni.
.
Blh lar daku terbaring movie marathon dlm bilik. Berpantang pun tgk tv lar jawabnya muahahaah. Anak anak sila kemas rumah๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ
.
Malas tgk wayang?
Nak penjimatan maksimum?
.
Tiada bill bulanan. Beli box ni sahaja, lepas tu terbongkang depan tv,byk movies๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ
.
Kalau berminat silalah contact @jaiezzany .. murah je uols..gerenti puas hati." (via #InstaRepost @AppsKottage)
.
Internet Box dah sampai Parisss.. Yuhuu!! Terima Kasihhh Besan promote hehe.. Terima Kasih Menantu tolong pegang hihi.. Terima Kasih juga Sahabat lama @wankhatijahcoline sudi tlg bawakkan kesana... berjalan je kerja awk ye ๐Ÿ˜โค๏ธ" (via #InstaRepost @AppsKottage)

RepostBy @abby_abadi112: "#LiveUpdate
Majlis Persandingan Keluarga Besar
:: Norman Hakim & Memey Suhaiza + Jaiezzany & Abby Abadi ::
Bersama Anak-anak Tercinta
By Mahligai Impian
#Normey #JaiAbby #TillJannah
---------------------------------------
ุฑูŽุจู‘ูŽู†ูŽุงุงูŽุชูู†ูŽุงููู‰ ุงู„ุฏู‘ูู†ู’ูŠูŽุงุญูŽุณูŽู†ูŽุฉู‹ ูˆูŽููู‰ ุงู’ู„ุงูŽุฎูุฑูŽุฉู ุญูŽุณูŽู†ูŽุฉู‹ ูˆูŽู‚ูู†ูŽุง ุนูŽุฐูŽุงุจูŽุงุงู„ู†ู‘ูŽุงุฑู โ€œYa Tuhan kami, berilah kami kebaikan di dunia dan kebaikan di akhirat dan peliharalah kami dari
siksa nerakaโ€. ุงูŽู„ู„ู‘ู‡ูู…ู‘ูŽ ุงูู†ู‘ูŽุง ู†ูŽุณู’ุฃูŽู„ููƒูŽ ุณูŽู„ุงูŽู…ูŽุฉู‹ ููู‰ ุงู„ุฏู‘ููŠู’ู†ู ูˆูŽุนูŽุงูููŠูŽุฉู‹ ููู‰ ุงู„ู’ุฌูŽุณูŽุฏู ูˆูŽุฒููŠูŽุงุฏูŽุฉู‹ ููู‰ ุงู„ู’ุนูู„ู’ู…ู ูˆูŽุจูŽุฑูŽูƒูŽุฉู‹ ููู‰ ุงู„ุฑู‘ูุฒู’ู‚ู ูˆูŽุชูŽูˆู’ุจูŽุฉู‹ ู‚ูŽุจู’ู„ูŽ ุงู„ู’ู…ูŽูˆู’ุชู ูˆูŽุฑูŽุญู’ู…ูŽุฉู‹ ุนูู†ู’ุฏูŽ ุงู„ู’ู…ูŽูˆู’ุชู ูˆูŽู…ูŽุบู’ููุฑูŽุฉู‹ ุจูŽุนู’ุฏูŽ ุงู„ู’ู…ูŽูˆู’ุชู โ€œYa ALLAH, kami memohon keselamatan agama, dan kesejahteraan badan, dan penambahan ilmu, berkat rezeki
serta taubat sebelum mati, dan rahmat di waktu mati, dan ampunan setelah mati.โ€ Anjuran & Penaja Utama :
Mahligai Impian Catering & Events / @mahligaiimpianofficial

Foto & Video Rasmi :
@sweetpictures_kl

Rakan Publisiti :
Mewah Event Management / @mewahevent_management

Dengan Tajaan & Kerjasama :
Dewan : Ideal Convention Centre ( IDCC ) Shah Alam

Busana Pengantin : Eja Shahril / @ejashahril

Pelamin & Andaman : Ryns Avenue / @rynsavenuewedding

Inai : @normie_henna

Sound & Light / Sound Equipment : Impian Events

Diceriakan oleh : Gedung Aiskrim /@aiskrim.goodies

Tajaan Gift :
Ephyra @ephyra2u

Tajaan Quiz :
Meylana @meylana_
Umaima @syuhadakasihabadi" (via #InstaRepost @AppsKottage)

kasih sayang dunia akhirat .
@danishhakim_243

Terima Kasih Ya Allah...atas kenikmatan yang Kau kurniakan ini.
.
โค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธ @abby_abadi112

#LiveUpdate
Majlis Persandingan Keluarga Besar
:: Norman Hakim & Memey Suhaiza + Jaiezzany & Abby Abadi ::
Bersama Anak-anak Tercinta
By Mahligai Impian
#Normey #JaiAbby #TillJannah
---------------------------------------
ุฑูŽุจู‘ูŽู†ูŽุงุงูŽุชูู†ูŽุงููู‰ ุงู„ุฏู‘ูู†ู’ูŠูŽุงุญูŽุณูŽู†ูŽุฉู‹ ูˆูŽููู‰ ุงู’ู„ุงูŽุฎูุฑูŽุฉู ุญูŽุณูŽู†ูŽุฉู‹ ูˆูŽู‚ูู†ูŽุง ุนูŽุฐูŽุงุจูŽุงุงู„ู†ู‘ูŽุงุฑู โ€œYa Tuhan kami, berilah kami kebaikan di dunia dan kebaikan di akhirat dan peliharalah kami dari
siksa nerakaโ€. ุงูŽู„ู„ู‘ู‡ูู…ู‘ูŽ ุงูู†ู‘ูŽุง ู†ูŽุณู’ุฃูŽู„ููƒูŽ ุณูŽู„ุงูŽู…ูŽุฉู‹ ููู‰ ุงู„ุฏู‘ููŠู’ู†ู ูˆูŽุนูŽุงูููŠูŽุฉู‹ ููู‰ ุงู„ู’ุฌูŽุณูŽุฏู ูˆูŽุฒููŠูŽุงุฏูŽุฉู‹ ููู‰ ุงู„ู’ุนูู„ู’ู…ู ูˆูŽุจูŽุฑูŽูƒูŽุฉู‹ ููู‰ ุงู„ุฑู‘ูุฒู’ู‚ู ูˆูŽุชูŽูˆู’ุจูŽุฉู‹ ู‚ูŽุจู’ู„ูŽ ุงู„ู’ู…ูŽูˆู’ุชู ูˆูŽุฑูŽุญู’ู…ูŽุฉู‹ ุนูู†ู’ุฏูŽ ุงู„ู’ู…ูŽูˆู’ุชู ูˆูŽู…ูŽุบู’ููุฑูŽุฉู‹ ุจูŽุนู’ุฏูŽ ุงู„ู’ู…ูŽูˆู’ุชู โ€œYa ALLAH, kami memohon keselamatan agama, dan kesejahteraan badan, dan penambahan ilmu, berkat rezeki
serta taubat sebelum mati, dan rahmat di waktu mati, dan ampunan setelah mati.โ€ Anjuran & Penaja Utama :
Mahligai Impian Catering & Events / @mahligaiimpianofficial

Foto & Video Rasmi :
@sweetpictures_kl

Rakan Publisiti :
Mewah Event Management / @mewahevent_management

Dengan Tajaan & Kerjasama :
Dewan : Ideal Convention Centre ( IDCC ) Shah Alam

Busana Pengantin : Eja Shahril / @ejashahril

Pelamin & Andaman : Ryns Avenue / @rynsavenuewedding

Inai : @normie_henna

Sound & Light / Sound Equipment : Impian Events

Diceriakan oleh : Gedung Aiskrim /@aiskrim.goodies

Tajaan Gift :
Ephyra @ephyra2u

Tajaan Quiz :
Meylana @meylana_
Umaima @syuhadakasihabadi

#LiveUpdate
Majlis Persandingan Keluarga Besar
:: Norman Hakim & Memey Suhaiza + Jaiezzany & Abby Abadi ::
Bersama Anak-anak Tercinta
By Mahligai Impian
#Normey #JaiAbby #TillJannah
---------------------------------------
ุฑูŽุจู‘ูŽู†ูŽุงุงูŽุชูู†ูŽุงููู‰ ุงู„ุฏู‘ูู†ู’ูŠูŽุงุญูŽุณูŽู†ูŽุฉู‹ ูˆูŽููู‰ ุงู’ู„ุงูŽุฎูุฑูŽุฉู ุญูŽุณูŽู†ูŽุฉู‹ ูˆูŽู‚ูู†ูŽุง ุนูŽุฐูŽุงุจูŽุงุงู„ู†ู‘ูŽุงุฑู โ€œYa Tuhan kami, berilah kami kebaikan di dunia dan kebaikan di akhirat dan peliharalah kami dari
siksa nerakaโ€. ุงูŽู„ู„ู‘ู‡ูู…ู‘ูŽ ุงูู†ู‘ูŽุง ู†ูŽุณู’ุฃูŽู„ููƒูŽ ุณูŽู„ุงูŽู…ูŽุฉู‹ ููู‰ ุงู„ุฏู‘ููŠู’ู†ู ูˆูŽุนูŽุงูููŠูŽุฉู‹ ููู‰ ุงู„ู’ุฌูŽุณูŽุฏู ูˆูŽุฒููŠูŽุงุฏูŽุฉู‹ ููู‰ ุงู„ู’ุนูู„ู’ู…ู ูˆูŽุจูŽุฑูŽูƒูŽุฉู‹ ููู‰ ุงู„ุฑู‘ูุฒู’ู‚ู ูˆูŽุชูŽูˆู’ุจูŽุฉู‹ ู‚ูŽุจู’ู„ูŽ ุงู„ู’ู…ูŽูˆู’ุชู ูˆูŽุฑูŽุญู’ู…ูŽุฉู‹ ุนูู†ู’ุฏูŽ ุงู„ู’ู…ูŽูˆู’ุชู ูˆูŽู…ูŽุบู’ููุฑูŽุฉู‹ ุจูŽุนู’ุฏูŽ ุงู„ู’ู…ูŽูˆู’ุชู โ€œYa ALLAH, kami memohon keselamatan agama, dan kesejahteraan badan, dan penambahan ilmu, berkat rezeki
serta taubat sebelum mati, dan rahmat di waktu mati, dan ampunan setelah mati.โ€ Anjuran & Penaja Utama :
Mahligai Impian Catering & Events / @mahligaiimpianofficial

Foto & Video Rasmi :
@sweetpictures_kl

Rakan Publisiti :
Mewah Event Management / @mewahevent_management

Dengan Tajaan & Kerjasama :
Dewan : Ideal Convention Centre ( IDCC ) Shah Alam

Busana Pengantin : Eja Shahril / @ejashahril

Pelamin & Andaman : Ryns Avenue / @rynsavenuewedding

Inai : @normie_henna

Sound & Light / Sound Equipment : Impian Events

Diceriakan oleh : Gedung Aiskrim /@aiskrim.goodies

Tajaan Gift :
Ephyra @ephyra2u

Tajaan Quiz :
Meylana @meylana_
Umaima @syuhadakasihabadi

#LiveUpdate
Majlis Persandingan Keluarga Besar
:: Norman Hakim & Memey Suhaiza + Jaiezzany & Abby Abadi ::
Bersama Anak-anak Tercinta
By Mahligai Impian
#Normey #JaiAbby #TillJannah
---------------------------------------
ุฑูŽุจู‘ูŽู†ูŽุงุงูŽุชูู†ูŽุงููู‰ ุงู„ุฏู‘ูู†ู’ูŠูŽุงุญูŽุณูŽู†ูŽุฉู‹ ูˆูŽููู‰ ุงู’ู„ุงูŽุฎูุฑูŽุฉู ุญูŽุณูŽู†ูŽุฉู‹ ูˆูŽู‚ูู†ูŽุง ุนูŽุฐูŽุงุจูŽุงุงู„ู†ู‘ูŽุงุฑู โ€œYa Tuhan kami, berilah kami kebaikan di dunia dan kebaikan di akhirat dan peliharalah kami dari
siksa nerakaโ€. ุงูŽู„ู„ู‘ู‡ูู…ู‘ูŽ ุงูู†ู‘ูŽุง ู†ูŽุณู’ุฃูŽู„ููƒูŽ ุณูŽู„ุงูŽู…ูŽุฉู‹ ููู‰ ุงู„ุฏู‘ููŠู’ู†ู ูˆูŽุนูŽุงูููŠูŽุฉู‹ ููู‰ ุงู„ู’ุฌูŽุณูŽุฏู ูˆูŽุฒููŠูŽุงุฏูŽุฉู‹ ููู‰ ุงู„ู’ุนูู„ู’ู…ู ูˆูŽุจูŽุฑูŽูƒูŽุฉู‹ ููู‰ ุงู„ุฑู‘ูุฒู’ู‚ู ูˆูŽุชูŽูˆู’ุจูŽุฉู‹ ู‚ูŽุจู’ู„ูŽ ุงู„ู’ู…ูŽูˆู’ุชู ูˆูŽุฑูŽุญู’ู…ูŽุฉู‹ ุนูู†ู’ุฏูŽ ุงู„ู’ู…ูŽูˆู’ุชู ูˆูŽู…ูŽุบู’ููุฑูŽุฉู‹ ุจูŽุนู’ุฏูŽ ุงู„ู’ู…ูŽูˆู’ุชู โ€œYa ALLAH, kami memohon keselamatan agama, dan kesejahteraan badan, dan penambahan ilmu, berkat rezeki
serta taubat sebelum mati, dan rahmat di waktu mati, dan ampunan setelah mati.โ€ Anjuran & Penaja Utama :
Mahligai Impian Catering & Events / @mahligaiimpianofficial

Foto & Video Rasmi :
@sweetpictures_kl

Rakan Publisiti :
Mewah Event Management / @mewahevent_management

Dengan Tajaan & Kerjasama :
Dewan : Ideal Convention Centre ( IDCC ) Shah Alam

Busana Pengantin : Eja Shahril / @ejashahril

Pelamin & Andaman : Ryns Avenue / @rynsavenuewedding

Inai : @normie_henna

Sound & Light / Sound Equipment : Impian Events

Diceriakan oleh : Gedung Aiskrim /@aiskrim.goodies

Tajaan Gift :
Ephyra @ephyra2u

Tajaan Quiz :
Meylana @meylana_
Umaima @syuhadakasihabadi

#LiveUpdate
Majlis Persandingan Keluarga Besar
:: Norman Hakim & Memey Suhaiza + Jaiezzany & Abby Abadi ::
Bersama Anak-anak Tercinta
By Mahligai Impian
#Normey #JaiAbby #TillJannah
---------------------------------------
ุฑูŽุจู‘ูŽู†ูŽุงุงูŽุชูู†ูŽุงููู‰ ุงู„ุฏู‘ูู†ู’ูŠูŽุงุญูŽุณูŽู†ูŽุฉู‹ ูˆูŽููู‰ ุงู’ู„ุงูŽุฎูุฑูŽุฉู ุญูŽุณูŽู†ูŽุฉู‹ ูˆูŽู‚ูู†ูŽุง ุนูŽุฐูŽุงุจูŽุงุงู„ู†ู‘ูŽุงุฑู โ€œYa Tuhan kami, berilah kami kebaikan di dunia dan kebaikan di akhirat dan peliharalah kami dari
siksa nerakaโ€. ุงูŽู„ู„ู‘ู‡ูู…ู‘ูŽ ุงูู†ู‘ูŽุง ู†ูŽุณู’ุฃูŽู„ููƒูŽ ุณูŽู„ุงูŽู…ูŽุฉู‹ ููู‰ ุงู„ุฏู‘ููŠู’ู†ู ูˆูŽุนูŽุงูููŠูŽุฉู‹ ููู‰ ุงู„ู’ุฌูŽุณูŽุฏู ูˆูŽุฒููŠูŽุงุฏูŽุฉู‹ ููู‰ ุงู„ู’ุนูู„ู’ู…ู ูˆูŽุจูŽุฑูŽูƒูŽุฉู‹ ููู‰ ุงู„ุฑู‘ูุฒู’ู‚ู ูˆูŽุชูŽูˆู’ุจูŽุฉู‹ ู‚ูŽุจู’ู„ูŽ ุงู„ู’ู…ูŽูˆู’ุชู ูˆูŽุฑูŽุญู’ู…ูŽุฉู‹ ุนูู†ู’ุฏูŽ ุงู„ู’ู…ูŽูˆู’ุชู ูˆูŽู…ูŽุบู’ููุฑูŽุฉู‹ ุจูŽุนู’ุฏูŽ ุงู„ู’ู…ูŽูˆู’ุชู โ€œYa ALLAH, kami memohon keselamatan agama, dan kesejahteraan badan, dan penambahan ilmu, berkat rezeki
serta taubat sebelum mati, dan rahmat di waktu mati, dan ampunan setelah mati.โ€ Anjuran & Penaja Utama :
Mahligai Impian Catering & Events / @mahligaiimpianofficial

Foto & Video Rasmi :
@sweetpictures_kl

Rakan Publisiti :
Mewah Event Management / @mewahevent_management

Dengan Tajaan & Kerjasama :
Dewan : Ideal Convention Centre ( IDCC ) Shah Alam

Busana Pengantin : Eja Shahril / @ejashahril

Pelamin & Andaman : Ryns Avenue / @rynsavenuewedding

Inai : @normie_henna

Sound & Light / Sound Equipment : Impian Events

Diceriakan oleh : Gedung Aiskrim /@aiskrim.goodies

Tajaan Gift :
Ephyra @ephyra2u

Tajaan Quiz :
Meylana @meylana_
Umaima @syuhadakasihabadi

#LiveUpdate
Majlis Persandingan Keluarga Besar
:: Norman Hakim & Memey Suhaiza + Jaiezzany & Abby Abadi ::
Bersama Anak-anak Tercinta
By Mahligai Impian
#Normey #JaiAbby #TillJannah
---------------------------------------
ุฑูŽุจู‘ูŽู†ูŽุงุงูŽุชูู†ูŽุงููู‰ ุงู„ุฏู‘ูู†ู’ูŠูŽุงุญูŽุณูŽู†ูŽุฉู‹ ูˆูŽููู‰ ุงู’ู„ุงูŽุฎูุฑูŽุฉู ุญูŽุณูŽู†ูŽุฉู‹ ูˆูŽู‚ูู†ูŽุง ุนูŽุฐูŽุงุจูŽุงุงู„ู†ู‘ูŽุงุฑู โ€œYa Tuhan kami, berilah kami kebaikan di dunia dan kebaikan di akhirat dan peliharalah kami dari
siksa nerakaโ€. ุงูŽู„ู„ู‘ู‡ูู…ู‘ูŽ ุงูู†ู‘ูŽุง ู†ูŽุณู’ุฃูŽู„ููƒูŽ ุณูŽู„ุงูŽู…ูŽุฉู‹ ููู‰ ุงู„ุฏู‘ููŠู’ู†ู ูˆูŽุนูŽุงูููŠูŽุฉู‹ ููู‰ ุงู„ู’ุฌูŽุณูŽุฏู ูˆูŽุฒููŠูŽุงุฏูŽุฉู‹ ููู‰ ุงู„ู’ุนูู„ู’ู…ู ูˆูŽุจูŽุฑูŽูƒูŽุฉู‹ ููู‰ ุงู„ุฑู‘ูุฒู’ู‚ู ูˆูŽุชูŽูˆู’ุจูŽุฉู‹ ู‚ูŽุจู’ู„ูŽ ุงู„ู’ู…ูŽูˆู’ุชู ูˆูŽุฑูŽุญู’ู…ูŽุฉู‹ ุนูู†ู’ุฏูŽ ุงู„ู’ู…ูŽูˆู’ุชู ูˆูŽู…ูŽุบู’ููุฑูŽุฉู‹ ุจูŽุนู’ุฏูŽ ุงู„ู’ู…ูŽูˆู’ุชู โ€œYa ALLAH, kami memohon keselamatan agama, dan kesejahteraan badan, dan penambahan ilmu, berkat rezeki
serta taubat sebelum mati, dan rahmat di waktu mati, dan ampunan setelah mati.โ€ Anjuran & Penaja Utama :
Mahligai Impian Catering & Events / @mahligaiimpianofficial

Foto & Video Rasmi :
@sweetpictures_kl

Rakan Publisiti :
Mewah Event Management / @mewahevent_management

Dengan Tajaan & Kerjasama :
Dewan : Ideal Convention Centre ( IDCC ) Shah Alam

Busana Pengantin : Eja Shahril / @ejashahril

Pelamin & Andaman : Ryns Avenue / @rynsavenuewedding

Inai : @normie_henna

Sound & Light / Sound Equipment : Impian Events

Diceriakan oleh : Gedung Aiskrim /@aiskrim.goodies

Tajaan Gift :
Ephyra @ephyra2u

Tajaan Quiz :
Meylana @meylana_
Umaima @syuhadakasihabadi

#LiveUpdate
Majlis Persandingan Keluarga Besar
:: Norman Hakim & Memey Suhaiza + Jaiezzany & Abby Abadi ::
Bersama Anak-anak Tercinta
By Mahligai Impian
#Normey #JaiAbby #TillJannah
---------------------------------------
ุฑูŽุจู‘ูŽู†ูŽุงุงูŽุชูู†ูŽุงููู‰ ุงู„ุฏู‘ูู†ู’ูŠูŽุงุญูŽุณูŽู†ูŽุฉู‹ ูˆูŽููู‰ ุงู’ู„ุงูŽุฎูุฑูŽุฉู ุญูŽุณูŽู†ูŽุฉู‹ ูˆูŽู‚ูู†ูŽุง ุนูŽุฐูŽุงุจูŽุงุงู„ู†ู‘ูŽุงุฑู โ€œYa Tuhan kami, berilah kami kebaikan di dunia dan kebaikan di akhirat dan peliharalah kami dari
siksa nerakaโ€. ุงูŽู„ู„ู‘ู‡ูู…ู‘ูŽ ุงูู†ู‘ูŽุง ู†ูŽุณู’ุฃูŽู„ููƒูŽ ุณูŽู„ุงูŽู…ูŽุฉู‹ ููู‰ ุงู„ุฏู‘ููŠู’ู†ู ูˆูŽุนูŽุงูููŠูŽุฉู‹ ููู‰ ุงู„ู’ุฌูŽุณูŽุฏู ูˆูŽุฒููŠูŽุงุฏูŽุฉู‹ ููู‰ ุงู„ู’ุนูู„ู’ู…ู ูˆูŽุจูŽุฑูŽูƒูŽุฉู‹ ููู‰ ุงู„ุฑู‘ูุฒู’ู‚ู ูˆูŽุชูŽูˆู’ุจูŽุฉู‹ ู‚ูŽุจู’ู„ูŽ ุงู„ู’ู…ูŽูˆู’ุชู ูˆูŽุฑูŽุญู’ู…ูŽุฉู‹ ุนูู†ู’ุฏูŽ ุงู„ู’ู…ูŽูˆู’ุชู ูˆูŽู…ูŽุบู’ููุฑูŽุฉู‹ ุจูŽุนู’ุฏูŽ ุงู„ู’ู…ูŽูˆู’ุชู โ€œYa ALLAH, kami memohon keselamatan agama, dan kesejahteraan badan, dan penambahan ilmu, berkat rezeki
serta taubat sebelum mati, dan rahmat di waktu mati, dan ampunan setelah mati.โ€ Anjuran & Penaja Utama :
Mahligai Impian Catering & Events / @mahligaiimpianofficial

Foto & Video Rasmi :
@sweetpictures_kl

Rakan Publisiti :
Mewah Event Management / @mewahevent_management

Dengan Tajaan & Kerjasama :
Dewan : Ideal Convention Centre ( IDCC ) Shah Alam

Busana Pengantin : Eja Shahril / @ejashahril

Pelamin & Andaman : Ryns Avenue / @rynsavenuewedding

Inai : @normie_henna

Sound & Light / Sound Equipment : Impian Events

Diceriakan oleh : Gedung Aiskrim /@aiskrim.goodies

Tajaan Gift :
Ephyra @ephyra2u

Tajaan Quiz :
Meylana @meylana_
Umaima @syuhadakasihabadi

#LiveUpdate
Majlis Persandingan Keluarga Besar
:: Norman Hakim & Memey Suhaiza + Jaiezzany & Abby Abadi ::
Bersama Anak-anak Tercinta
By Mahligai Impian
#Normey #JaiAbby #TillJannah
---------------------------------------
ุฑูŽุจู‘ูŽู†ูŽุงุงูŽุชูู†ูŽุงููู‰ ุงู„ุฏู‘ูู†ู’ูŠูŽุงุญูŽุณูŽู†ูŽุฉู‹ ูˆูŽููู‰ ุงู’ู„ุงูŽุฎูุฑูŽุฉู ุญูŽุณูŽู†ูŽุฉู‹ ูˆูŽู‚ูู†ูŽุง ุนูŽุฐูŽุงุจูŽุงุงู„ู†ู‘ูŽุงุฑู โ€œYa Tuhan kami, berilah kami kebaikan di dunia dan kebaikan di akhirat dan peliharalah kami dari
siksa nerakaโ€. ุงูŽู„ู„ู‘ู‡ูู…ู‘ูŽ ุงูู†ู‘ูŽุง ู†ูŽุณู’ุฃูŽู„ููƒูŽ ุณูŽู„ุงูŽู…ูŽุฉู‹ ููู‰ ุงู„ุฏู‘ููŠู’ู†ู ูˆูŽุนูŽุงูููŠูŽุฉู‹ ููู‰ ุงู„ู’ุฌูŽุณูŽุฏู ูˆูŽุฒููŠูŽุงุฏูŽุฉู‹ ููู‰ ุงู„ู’ุนูู„ู’ู…ู ูˆูŽุจูŽุฑูŽูƒูŽุฉู‹ ููู‰ ุงู„ุฑู‘ูุฒู’ู‚ู ูˆูŽุชูŽูˆู’ุจูŽุฉู‹ ู‚ูŽุจู’ู„ูŽ ุงู„ู’ู…ูŽูˆู’ุชู ูˆูŽุฑูŽุญู’ู…ูŽุฉู‹ ุนูู†ู’ุฏูŽ ุงู„ู’ู…ูŽูˆู’ุชู ูˆูŽู…ูŽุบู’ููุฑูŽุฉู‹ ุจูŽุนู’ุฏูŽ ุงู„ู’ู…ูŽูˆู’ุชู โ€œYa ALLAH, kami memohon keselamatan agama, dan kesejahteraan badan, dan penambahan ilmu, berkat rezeki
serta taubat sebelum mati, dan rahmat di waktu mati, dan ampunan setelah mati.โ€ Anjuran & Penaja Utama :
Mahligai Impian Catering & Events / @mahligaiimpianofficial

Foto & Video Rasmi :
@sweetpictures_kl

Rakan Publisiti :
Mewah Event Management / @mewahevent_management

Dengan Tajaan & Kerjasama :
Dewan : Ideal Convention Centre ( IDCC ) Shah Alam

Busana Pengantin : Eja Shahril / @ejashahril

Pelamin & Andaman : Ryns Avenue / @rynsavenuewedding

Inai : @normie_henna

Sound & Light / Sound Equipment : Impian Events

Diceriakan oleh : Gedung Aiskrim /@aiskrim.goodies

Tajaan Gift :
Ephyra @ephyra2u

Tajaan Quiz :
Meylana @meylana_
Umaima @syuhadakasihabadi

Most Popular Instagram Hashtags