[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

jaejaekarhu jaejaekarhu

520 posts   354 followers   371 followings

Sonja Karppikala  joujoujouuuuu #swag

Yllätys polun päässä! #talvi

Tähän realitysarjaan haluan ensi muuton aikaan. Kaiken! #kantoapu

Tämä on kaunis, aurinkoinen talvipäivä.

Hauskaa on se, kun lähettää poikaystävälle tällaisen kuvan saatteella "kato minkä aarteen löysin meille!", ja se vastaa "Vautsi! Voisin selailla.". Ja kun vastasin, että voidaan tehdä yhdessä tehtäviä, ja se innostui, että "Ai onks siinä tehtäviä!?". On! Yhteiset ilot ja sillein. #mybaebestbae #kielenhuolto (pilkutukset, pisteytykset ja lainaukset kaivannee kyllä mieleenpalauttamista oikeestikin, huomaan taas tätä kirjoittaessani!)

Tukholmassa hieno juttu #tukholma

Heijastimet heilumaan!

Puolihyvä puolisairaspäivä. Pekonisnäksejä, oppimistehtävää ja vähän salkkareita välihömpäks. Kirjoittaispa kurssityö itse itsensä #veganfood #veganbaconsnacks #veganlife #janne

Tein NIIN hienon kierrätyskoristeen!

"Sori pitää mennä, on vähän teippailtavaa" "#klasari #vainklassinenmusiikkijutut

Ilmeeni, kun sain maailman ihanimman kämpän! Ystävät, toverit, 30.12 räjähtää (muuttopäivä, todennäköisesti), joten jos mietit, mitä teet silloin, niin tuu kantaan ja sellasta. Lupaan, että ruokaa on ja herkkuja on! Ja kiitollisuutta! Aloin eilen muuttopakkaamaan ja viikko sitten konmarittaan. Haluaisitko juuri sinä ison ja upean, puisen tv-tason? Mutta lupaan, ettei muuteta noita kirppiskasseja, jotka muutettiin kaksi vuotta sitten. Ne lähtee nyt.

Most Popular Instagram Hashtags