jaasuzuran jaasuzuran

5,359 posts   1,345,396 followers   988 followings

ABE JAA  • Artist of @mindorder 🖥 • Lover of @jaasuzuhearts ❤️ • Upcoming project of @jaaurah • Check this out 👇🏻 •#omgjaaitstrending

Terjebak 😂

Tok bomoh pun cari tak jumpa kalau situ nyorok nya 😭 #FailBodo

Ada tips tak macam mana nak cari fail yang hilang dalam bilik sendiri ? 😭 Stress giler cari tak jumpa jumpa ni

Hari ni Abe Jaa nak kasi korang semua happy! ❤ Meh kawe nak ghoyak.. @malaysiaairlines nak flykan seseorang yang perlu pulang beraya di kampung tahun ini. ✈️
.
Kalau korang adalah “seseorang” Itu....
1. Kongsikan kisah anda di Instagram anda (jgn private acc)
2. Tag @mhfundmybalikkampung
3. Hashtag #MHFundMyBalikKampung & #MalaysiaAirlines
4. Penyertaan yg bertuah akan dimuatnaik di @MHFundMyBalikKampung
5. Likes tertinggi di @MHFundMyBalikKampung berpeluang untuk menang!
.
Bulan Ramadhan ni jom sama-sama kita buat pahala, kita tolong seseorang pulang beraya! Barulah lebih bermakna Aidilfitri tahun ni 😉

Kepada kesayangan abe jaa semua , Jangan lupa tahun ni kita prepare untuk sedondon semua tauu . Jap boleh tolong abe jaa pilih tak ? Pening arr

#NagoyaIsMyChoice
#JualanHebat #PromosiRaya
#KainRaya #FabricFesyenTerkini #NagoyaMalaysia
#NagoyaTextiles @nagoyatextiles

Entah , Abe jaa pun lupa nak tulis apa tadi ..

Alhamdulillah @jaaurah dapat first interview . Terima kasih korang yang support . W/ @barrinamat @amelinaamirsharipuddin #Jaaurah 😂

Selamat Harijadi buat abang ku tersayang @syahsuzuran , idola abe jaa ni , Palo otok cerdik nate ni dale bisnes , Jadi suami pun suami mithali . I love you brother . I love you 3000 ❤️ #TeamSuzuran

KENTUT PUNYA PASAL
===========
Jangan main2 zaman sekarang, kentut je pun boleh kena buang kerja.. Tajaan: Bitcar
60195055666
🚘BITCAR INFO 🚘
https://t.me/bitcarmalaysia

Klik Link Ini Untuk Download Apps Bitcar⤵️⤵️⤵️⤵️⤵️
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.bitworld.bitcar.user

Alhamdulillah terharu gila dengan korang yang support @jaaurah . Abe Jaa serious tak expect sampai macam ni 😭, Yang tak sempat lagi beli takpe , See you guys at @starvendors pd 24 sampai 27 may di PWTC ❤️ #Jaaurah

Tudung eksklusif jenis Ejaz Bawal Cotton ini adalah berasaskan material cotton yang lembut yg direka khas oleh Jaa Suzuran untuk gadis yang gemarkan imej sederhana & ringkas terutamanya gadis yg masih bersekolah ataupun pelajar. Mudah dibentuk ketika dipakai, kainnya halus & sejuk serta bersesuaian dengan imej gadis/wanita berhijab hari ini.
.
Harga hanya RM28 (tidak termasuk penghantaran) dengan kualiti luar biasa. Apa kata whatsapp kami sekarang di 019-7089838 untuk menempah koleksi anda!
.
Pilihan warna; Kelabu, hitam, light peach & beberapa lain
.
#Jaaurah #JaaSuzuran #JaaurahbyJaaSuzuran #BakalMenantuMakJaa #PilihanAbeJaa #BukanBiasheBiashe

Tudung eksklusif jenis Ejaz Bawal Cotton ini adalah berasaskan material cotton yang lembut yg direka khas oleh Jaa Suzuran untuk gadis yang gemarkan imej sederhana & ringkas terutamanya gadis yg masih bersekolah ataupun pelajar. Mudah dibentuk ketika dipakai, kainnya halus & sejuk serta bersesuaian dengan imej gadis/wanita berhijab hari ini.
.
Harga hanya RM28 (tidak termasuk penghantaran) dengan kualiti luar biasa. Apa kata whatsapp kami sekarang di 019-7089838 untuk menempah koleksi anda!
.
Pilihan warna; Kelabu, hitam, light peach & beberapa lain
.
#Jaaurah #JaaSuzuran #JaaurahbyJaaSuzuran #BakalMenantuMakJaa #PilihanAbeJaa #BukanBiasheBiashe

Most Popular Instagram Hashtags