j3nnat j3nnat

675 posts   833 followers   486 followings

JENNA  mom | home | interior | visual thinking | creativity | lifestyle | finland

Huomenta perjantai! 🌿 Tämä aamu startataan pojan 3-vuotis neuvolalla.
#goodmorning #gm #perjantai #friday #luklabel #luklabelofficial #madeinfearless #neuvolakorttikotelo

Mukava helatorstai päivä vietetty meren äärellä 🌣

Ihana ilma, niin lämmin! 😍☀
#lauantai #saturday #weekend #toukokuu #may #sunnyday

✖️WE ARE LOOKING FOR YOU! ✖️
.
Etsimme lisää jäseniä kasvavaan yhteisöön, jossa tavoitteena on verkostoitua, sekä tavoitella yhdessä unelmia.
.
HAKU:
.
Tarinaamme seuranneena olet varmasti tietoinen, että olemme tuore ja vielä pieneen toimintaan perustunut yritys. Tavoitteemme on kasvattaa tulevaisuudessa toimintaamme isompiin kenkiin, pyrimme olemaan monessa suhteessa edelläkävijä! Siinä onnistuaksemme, tarvitsemme nyt sinun innovaatiotasi. Toteutamme yhdessä tiimimme kanssa Design thinking- mallia, jossa yhdistyy asiakkaan ja yrityksen läheinen yhteistyö. Jonka aikana yritys luo vain ja ainoastaan, asiakkaiden tarpeiden mukaisia tuotteita. Yrityksemme tärkein arvo on tuottaa asiakkaillemme mieluista palvelua.
.
Jos olet rohkea, olet kiinnostunut sisustuksesta tai lasten tuotteista, olet aktiivinen vaikuttaja, sekä haluat tuoda ideoitasi esille, jatka lukemista. LuKLabel etsii juuri sinua!
.
Olemme perustaneet yksityisen Facebook ryhmän nimeltään LuKLabel Design Team, johon etsimme lisää jäseniä rakentamaan yhdessä brändiämme. Tämä Design Team pääsee vaikuttamaan mm. LuKLabelin tuleviin tuotteisiin, pääset kertomaan mitä asioita meidän tulisi ottaa tulevaisuudessa huomioon, sekä pääset vaikuttamaan LuKLabelin tuleviin toimenpiteisiin. Sillä me kuuntelemme nyt sinua, ja sinun ideoitasi.
.
Koko toimintamme perustuu sloganiin #MADEINFEARLESS. Suurin toiveemme olisi projektin aikana, että olisit itsekin rohkea ja särmikäs ideoittesi suhteen. Myös aktiivisuus ja innovatiivisuus on ehdottoman tärkeää projektin onnistumisen kannalta.
.
Lue lisää aiheesta ja hyödyistä Facebook- sivuiltamme. Vastaa kysymykseen: Miksi juuri sinä, ja lähetä vastauksesi meille. Hakemuksia otamme vastaan yksityisviestillä tai osoitteessa info@luklabel.fi
.
.
#luklabel #madeinfearless #luklabeldesignteam

Ihanaa äitienpäivää ♡

Popcorn-kinuskikakkua huomiseksi 🙄
#popcornkakku #popcorncake #cake #homemade #leivonta #baking

Most Popular Instagram Hashtags