izzueislam izzueislam

3406 posts   1949097 followers   126 followings

I Z Z U E I S L A M  Actor, Host & Singer YouTube : izzueislamTV

http://www.izzueislam.com/izzuetv

Done shooting musical telemovie " दिल नहीं खोया " with @ajaydevgn 😂 Ahahaa, @khanmancung dah mcm hero hindustan dah dia punya posing 🙈 Terima Kasih to all the team yg menjayakan telefilem ni. #HatiBelumBerkubur akan datang di @rtm_malaysia #izzueislam
.
📸 : @awinnurin
🎥 : @cinemastageproduction

Ada masalah nk gayakan rambut? Pening xtau nak cari Pomade? Ahhhhh, cer slide gambar kat sebelah tgk pokjue pakai ape kat rambut 😌 #AuramenPomade @auramenofficial

Layan generasiku teringat pulak zaman2 layan gig dulu 😌 Terbaik @radhioag 👍🏽 Cer teka sape yg main drum tu?? 👽 #Generasiku #OAG @awinnurin #iian
.
👔 : @jakel_shahalam
✍🏽 : @khaibaha

Indah bulan, menyuluh gelap malam. Indah dirimu bagai bintang disyurga! @awinnurin #ame2017 #iian #sahabat #projeksahabatizzueislam
.
👔 : @jakel_shahalam
✍🏽 : @khaibaha
📸 : @pinography

LAST DAY untuk Karival Youngpreneurs Go!
Peminat Pok Ju yang kat Kuching tu..dah pergi ke YPGO! Semalam? Kalau tak pergi lagi…masih ada masa lagi ni…hari ni LAST DAY dah…so jom kita pergi Karnival YPGO!
Dimana: DEWAN TUNKU ABDUL RAHMAN PUTRA (DeTAR) UNIVERSITI MALAYSIA SARAWAK (UNIMAS)

Masa: 9 PAGI hingga 6 PETANG ni je tau.. Banyak aktiviti best dan menarik yang menanti korang and sure korang akan terhibur 🔸Ada sesi perkongsian ilmu bersama selebriti usahawan online
🔸Seminar dan forum keusahawanan online
🔸Penampilan istemewa FIZO OMAR, ELFIRA LOY, HISHAM SALLEH & AIDA (Gadis Melayu)
🔸Ada pameran dan gerai jualan
🔸Taklimat dari agensi dan bantuan perniagaan
🔸Ada jugak Kuiz, Peraduan dan hadiah istemewa untuk yang bertuah
Untuk mendaftar sebagai peserta YPGO! Silalah mendaftar di onessm.my

#IamSSM #SSM #YPGO

Harini kita main colour black & white boleh? 🐼 Ni throwback smlm di #KonsertJomTonton di The Curve. Terima Kasih pada semua yg dtg smlm & jgn lupa undi lagu #ApaIniCinta di Carta 30 @suriamalaysia & Carta Prebiu @era_fm & jgn lupa request di radio k 👍🏽 Ok coppp, sape nk beli baju macam izzue pakai tu, boleh ushar di ig @izzuexclusive.ootd okayh 🙈 #LinanganTerakhir #DekatTapiJauh #Forteen #izzuezerss #forteenagers #UlangtahunTonton #izzuexclusive

Kepada yg susah tidur tu, jom kita main bilang nombor, mungkin dengan cara ni boleh buat kita tidur kan? Kita tengok last no berapa. Izzue mula dulu, 1 .... 👇🏽 (korang sambung)
.
📸 : @pinography

Done for #KonsertJomTonton . Thanks guys for your energy! 💪🏽 Selamat #UlangtahunTonton & we wish you all the best! #forteen #forteenagers #izzuezerss #izzuexclusive
.
👕 : @izzuexclusive.ootd
🎩 : @nerdunit
📸 : @awinnurin

Jom lepak ngan @official.forteen jam 4.00 petang kejap lagi di The Curve sempena #KonsertJomTonton #UlangtahunTonton 😎 #forteen #ApaIniCinta #forteenagers #izzuezerss

Selamat hari Sabtu semua… Pok Ju nak bagitau ni…HARI NI Karnival Youngpreneurs Go! (YPGO!) dah bermula
Yang di Kuching tu…tunggu apa lagi…cepat siap cantik-cantik, hensem-hensem..jom kita pergi Karnival YPGO!
Bila: HARI NI SAMPAI ESOK, 23 APRIL 2017
Dimana: DEWAN TUNKU ABDUL RAHMAN PUTRA (DeTAR) UNIVERSITI MALAYSIA SARAWAK (UNIMAS)
Masa: 9 PAGI hingga 6 PETANG
Banyak aktiviti best dan menarik yang menanti korang and sure korang akan terhibur 🔸Ada sesi perkongsian ilmu bersama selebriti usahawan online
🔸Seminar dan forum keusahawanan online
🔸Penampilan istemewa FIZO OMAR, ELFIRA LOY, HISHAM SALLEH & AIDA (Gadis Melayu)
🔸Ada pameran dan gerai jualan
🔸Taklimat dari agensi dan bantuan perniagaan
🔸Ada jugak Kuiz, Peraduan dan hadiah istemewa untuk yang bertuah
Untuk mendaftar sebagai peserta YPGO! Silalah mendaftar di onessm.my

#IamSSM #SSM #YPGO

Tinggal 1 HARI JE LAGI untuk Karnival Youngpreneurs Go! (YPGO!) kembali
Khas untuk bakal-bakal usahawan dan usahawan muda nantikan kemeriahan karnival YPGO! di KUCHING SARAWAK!!! Bila: 22 hingga 23 April 2017
Dimana: DEWAN TUNKU ABDUL RAHMAN PUTRA (DeTAR) UNIVERSITI MALAYSIA SARAWAK (UNIMAS)
Masa: 9 PAGI hingga 6 PETANG
Banyak aktiviti best dan menarik yang menanti korang and sure korang akan terhibur 🥇Ada sesi perkongsian ilmu bersama selebriti usahawan online
🥇Seminar dan forum keusahawanan online
🥇Penampilan istemewa FIZO OMAR, ELFIRA LOY, HISHAM SALLEH & AIDA (Gadis Melayu)
🥇Ada pameran dan gerai jualan
🥇 Taklimat dari agensi dan bantuan perniagaan
🥇Ada jugak Kuiz, Peraduan dan hadiah istemewa untuk yang bertuah
Untuk mendaftar sebagai peserta YPGO! Silalah mendaftar di onessm.my

#IamSSM #SSM #YPGO

Sebelum tidur, terimalah lagu dodoian dari kami. Kepada @giring , ini lagu khas buat kamu hasil kolaborasi gue bersama @ippohafiz . Layankan ajja 👽 #hapusaku #nidji #izzueislam

follow this page in feedly

Most Popular Instagram Hashtags