izzueislam izzueislam

3702 posts   2032030 followers   133 followings

I Z Z U E I S L A M  Actor, Host & Singer YouTube : izzueislamTV

https://youtu.be/r1tnWl98qj4

Tak kira lah buli orang ke, buli binatang ke, buli alam semulajadi ke itu bukan gejala yg baik! Jauhi sifat buli πŸ–πŸ½πŸš« #antibuli #BuatBaikDibalasBaik #BuatJahatBiarTuhanYgBalas

petang ni perform untuk wedding #HAZIQXFARAH πŸ’ Selamat Pengantin Baru @mfhaziq & Isteri, semoga berkekalan hingga ke jannah πŸ•Š (pokjue rasa cam pengantin pulak harini bila lengkap berbaju melayu pink @izzuexclusive ni 😝🌸)
πŸ“Έ by @epulejam

Kadang2 sempat aku tido jap sebelum nyanyi πŸ˜‚ Guys, jgn lupa request #ApaIniCinta di radio okay 🌹@official.forteen #Forteen #GengTidorBerdiri | Thank You team #BismillahAdDuha πŸ™πŸΌπŸŒΌ

Selesai di WHI terserempak dengan #Sahabat @heymuazkoolfm . Terus ku ajak bergambo acah2 candid πŸ˜‰ *eleh, mcm la korang tak biasa amik gambar acah2 candid kan? 😜 #DenimOnDenim #SalamJumaat #Friday #Friyay

Agaknya ape caption yg sesuai untuk gambar ni ek? 😎 @ramlisaripofficial 🀘🏽#Legend #JelajahSuria10Tahun

morning semua 🌻 tempat mana korang rasa paling best untuk pergi bercuti restkan minda? (yg penting ada air laut 🌊🐟) #PokjueNakBerehat #CuciMataTengokIkanDalamLaut

Amacam, seronok kecam amzar? Antara #DinKpop & #AbgAm , yg mana paling korang favourite & kenapa korang suka??
#PatahnyaSebelahSayap #OpsCintaDinSardin 🐟
.
πŸ‘• : @nerdunit
πŸ•Ά : @pippazofficial
πŸ“· : @alifshahjamil

Jgn lupa korang ada 2 dating ngan pokjue malam ni. First date ngan #DinKpop #OpsCintaDinSardin kul 830malam jap lagi kat @tv9malaysia & ngan #AbgAm #PatahnyaSebelahSayap pulak jam 10malam di @tv3malaysia πŸ˜‰ #DinSardin #PSS

Hurm, ape maksud tersurat & tersirat quotes ni ek? πŸ€” ada sesiapa boleh jelaskan tak? πŸ˜… #MohonPencerahan

Malam ni kita rest tgk gelagat nakal #DinSardin , saja nk bagi korang menyampah bila tengok #AbgAm dalam #PatahnyaSebelahSayap 😈 malam ni jam 10malam di @tv3malaysia // Setiap Isnin - Rabu slot Samarinda #UlangSiar #KecamAmzar #SapeTakKecamAkuSedih #HashtagMeminta

Episod 26 Unplugged malam ni bersama @official.forteen ! Kalau korang nak tau apa rahsia yang dipecah lubangkan oleh kitorang, saksikan Unplugged malam ini pukul 11 di Astro Ria dan Ria HD bersama @ellyarifin dan @hafizsuip 🎀🎢 #unpluggedria

Ok bagi sebab kenapa hari isnin dikatakan #mondayblues ??? πŸ€”

Most Popular Instagram Hashtags