izzar izzar

463 posts   62,118 followers   300 followings

Izzar Anwari 

Lompat si Izzar lompat.Lompatla tinggi-tinggi.Bini tanya pilih basketball ka pilih isteri?Of course la pilih dua2. 😂🏀⛹️‍♂️

The legendary drink.Sedap boh. 🍺

Congrats ASPUTRA Royals dapat no 4.Macam England kat world cup la kira.Sorry tak dapat turun main quarter finals onwards.Ada kerja sikit.Syok dapat jumpa member lama n kenal2 alumni baru.Till next time guys.

P/S: Dulu saya kapten untuk batch 2004.Lama dah dulu

SINDROM ISTERI MENGANDUNG 5:

Semua t-shirt atau jersi si suami adalah hak milik isteri.Si isteri akan membuncit dengan kadar yang amat pesat.Maka baju2 lamanya tak akan muat.Oleh itu, jersi2 bola/basketball sayalah yang mampu menampung perut buncit itu. Dahla selesa lagi. Kalau isteri pakai baju2 favourite anda, bersabarlah. Tidurlah pakai baju lain. Siapa suruh buncitkan isteri.
#sindromisterimengandung

Oh My Godiva! Still need to replace my glucose deficit after today's bball matches. #excuses
@godivamalaysia

Playing for my old alma mater. Group champ!.To the next match tomorrow. Thanks adik2 SSP handle event. Baguih2 hangpa.Siapa ex-SBP kat sini?
#smstsp
#9

Terima kasih YB Dr. @dzulkefly_ahmad kerana sudi menyantuni warga @kementeriankesihatanmalaysia pada majlis hari ini.Agak terkejut kerana saya diletakkan duduk bersebelahan beliau.😅.Tetapi ini selaras dengan salah satu intipati ucapan beliau di mana " Great people show their greatness by the way he treats small people/little men".Saya yang small people tu ya.🤣.Kita harusla berbudi terhadap semua orang tidak mengira pangkat atau kedudukan kita. Sempat juga bertemu YBhg. Ketua Pengarah Kesihatan, Datuk Dr. @noor_hisham_abdullah .Terima kasih boh.

With the big boss, YBhg Dato’ Dr. Hj. Azman bin Hj. Abu Bakar. Deputy Director-General of Health (Public Health), @kementeriankesihatanmalaysia. Selamat Hari Raya. Beraya di tempat kerja pulak. Ada open house tak kat tempat kerja hangpa?

Alhamdulillah.Habis dah beraya di Kedah n Ganung.Drive KL-Baling-Besut-KL.Semua jalan jam.Besut-KL tu 12jam dalam kereta sebab kena masa Highway Karak jam teruk selasa lepas tu.Ya rabbi.Taubat dah pasni tak tamak nak beraya dua2 kampung sekaligus.Pancit driving.Anyway, hangpa yang kawen orang rumah duk negeri jauh2 camna.Ada apa2 tip?

p/s: Tolong doakan semoga @umminazeera n baby sihat n selamat sentiasa.Aminn.3 bulan lagi tinggal.😱

Sedak do'oh boh.The beh I ghoyak u!Come n lunch with kawe.

Raya ke-4 kat belah bini pulop.Our first Raya together at both sides.Dari Baling ke Besut.Alhamdulillah.Selamat Hari Raya.

p/s: Bukey nok gi nikoh lagi ya. @umminazeera

Berayo kat pantai timoq pulak.Guano nok makang nasi kerabu ni?Cer ajar sikit.

Most Popular Instagram Hashtags