izhamia izhamia

684 posts   9968 followers   5 followings

Izham Tarmizi ❀ Mia Ahmad  ✌ I'm just a fans of this two lovebirds πŸ’• All about him & her πŸ‘¨ Mohd Izham Tarmizi Roslan πŸ‘© Samihah Ahmad Baderi πŸ’ 13 Januari 2017 πŸ‘« #IzhaMia

Happy honeymoon lovebirds! πŸ’‘
.
#IzhamTarmizi #MiaAhmad #IzhaMia #IzhaMiaInSantorini

4 times in a row. Congratulations! πŸ‘πŸ‘πŸ‘
.
#IzhamTarmizi #JDTfamily #OfficialJDT #JDT #HarimauSelatan #SouthernTigers #PermataSelatan #JewelOfTheSouth

Nak throwback sikit masa Mia Ahmad & Hafreez Adam live kat Youtube untuk Hati Perempuan 2 tahun lepas.
.
Ada orang tanya "Mia minat tengok bola sepak tak?". Then Mia jawab "Tak. Tak minat bola langsung. Sorry"
.
But who knows, jodoh ni bukan kat tangan kita. Kita tak tahu jodoh kita dengan siapa kan. And see, benda yang kita tak minat tula datang kat kita πŸ™Š
.
Now alhamdulillah Mia dapat jodoh dengan pemain bola sepak & dah jadi peminat bola sepak dah pun sebab sokong kerjaya suami πŸ˜‰
.
Semoga perkahwinan Izham & Mia kekal hingga akhir hayat dan dikurniakan zuriat yang soleh & solehah. Aamiin ❀
.
Itulah namanya JODOH πŸ’•
.
#HatiPerempuan #MiaAhmad #Yuhanis #MiaAhmadSouls #HafreezAdam #DanielIdrus #HafreezHypeFC #CreativeSkillSolution

Most Popular Instagram Hashtags