ivmist_charm ivmist_charm

2,237 posts   24,897 followers   5,754 followings

MINYAK PALING TERLAJAK POWER  LIMITED EDITION TERHANGAT DI PASARAN🔥🔥🔥 FREE INHALER🎁 . DROPSHIP/AGENT DIPERLUKAN . BERMINAT? 👇KLIK LINK WHATSAPP

.
Poslaju urgent pergi ke Perak
Satu lagi pergi Kelantan
Batuk melarat suara dah serak
Ikhtiar IVMIST untuk rawatan
.
Alhamdulillah terima kasih Dina dari Ipoh yang grab kombo IVMIST IVKIDS Free Inhaler. Dina nak ikhtiar untuk anaknya umur 3 tahun yang dah 5 hari on off batuk berkahak👍
.
Masalah utama anaknya susah sangat nak makan ubat😭
Menangis2 sampai batuk kalau bagi jugak akan muntah. Dina pun tak tau nak buat apa dah. Tu yang dia nak ikhtiar sapu IVKIDS. Alang2 ada promosi dia grab IVMIST sekali untuk kegunaan 1 keluarga😍
.
Kombo IVMIST IVKIDS ni jugak jadi pilihan Tini dari Tumpat Kelantan.
.
Tini nak cuba ikhtiar untuk anaknya yang alami gatal2 alergi. Bila sapu krim biasa tu melekit dan tak selesa. Cuaca panas ni lagi merenyam😣
.
Dia risau sapu krim bahaya takut terpegang atau termakan sebab anaknya tengah lasak sakan😰
.
Insya Allah Tini boleh cuba sapu IVKIDS dan mandikan anak dengan IVMIST ye😍
.
Pada korang yang nak dapatkan IVMIST atau IVKIDS jangan lah tunggu dah terdesak baru nak carik.
Pastu kenalah sabar tunggu poslaju datang. Bukannya oder pagi boleh sampai petang😂
.
Tu akak pesan kena ada standby siap siaga sebelum jadi kecemasan tak terduga😅
.
Poslaju sampai esok lusa jangan pulak lupa bagitau okeh😘
.
So far ada ke barang2 yanv korang order dengan poslaju tak sampai2? 🤭
.
Ke korang prefer perkhidmatan courier yang mana selain poslaju?😅
Cer drop jawapan kat komen akak nak tengok😆
.
Apepun nak cuba IVKIDS boleh whatsapp +60123934394 / klik link kat bio utk respon pantas 💋

.
Ngeng..ngengg..ngengggg🐲
.
Nyamuk berbunyi memang mengganggu
Jenuh dicari tapi tak jumpa
Apa lagi yang korang tunggu
Sapu IVKIDS jangan dilupa
.
Dengan bisingnya😣
Dengan gatalnya😥
Tidur korang rasa selesa tak? 😰
.
Kesian..anak kecik korang pun terjaga, tergaru2 sebab tak tahan kena gigit nyamuk😭
.
Musim panas pastu hujan sekarang ni nyamuk memang aktif membiak🐾
.
Pastikan korang ada standby sesiap IVKIDS ni tau😄
.
Eh tapi..betul ke IVKIDS boleh halau nyamuk?😒
.
Korang hanya perlu sembur dan sapu ke tangan dan kaki. Mana2 tempat yang terdedah lah. Senang cite 1 badan😆
.
Nak spray kat bilik kat tilam kat bantal kat selimut sebelum tido pun boleh😀
.
Tak tumbuh tak melata,
Tengok ramuan ni apa lagi nak dikata?😂
.
Sebab dalam IVKIDS ada ekstrak limau purut yang boleh bagi nyamuk ni kecut perut🙄
.
Diadun lak lagi bersama gabungan 6 herba terpilih dari serata dunia🌍
.
Korang cubalah sebotol, bukan mahal pun. RM34.90 je😅
Sape nak DISKAUN sila whatsapp akak direct😄
.
Bukan guna untuk halau nyamuk je. Tapi IVKIDS pun boleh ikhtiar untuk pelbagai masalah lain👍
.
Ishhh..takkanlah korang larat nak sedekah darah kat nyamuk hari2
Sanggup ke?😨
.
Whatsapp +60123934394 / klik link kat bio 💋

.
🌻TESTIMONI IVMIST ~ KETUAT KAKI🌻
.
Ketuat di kaki tak rasa sakit
Risau pulak nanti berjangkit
Rasa tak selesa walaupun sikit
Spray IVMIST ni confirm tak melekit😅
.
Korang biasa tengok ketuat kan?🙄
.
Ada bintik2 gelap halus dok dalam kulit. Gerammmm je tengok. Kadang bukan 1 tapi banyakkkk! Tu yang buat korang cuba nak cungkil😩
.
Pastu nanti kulit kaki korang luka, lagi lah senang virus ni masuk dan menghuni..ayok tak tau😬
.
Menyentuh ketuat orang lain tak bermakna korang boleh kena jangkit dengan mudah😨
.
Si ketu-at ni sukakan suasana sejuk dan lembab. Sebab senang boleh pindah pulak pada orang terdekat dengan cara perkongsian penggunaan kasut, selipar atau stokin😱
.
Tapi yang paling utama ialah kongsi pengetip kuku!
Korang biasakan share benda ni? Elehhh buat terkejut sangat😒
.
Haa...adik2 yang dok umah sewa, tinggal sebilik, satu dorm tu akak nak pesan jangan suka suki nak sarung kasut/stokin orang ye!😥
.
Macam customer ni cerita, anaknya balik dari asrama minggu lepas dengan ketuat besar di ibu jari kaki. Risau punya pasal dia spray IVMIST 2-3 kali selang sehari. Esoknya nak spray lagi tengok ketuat dah kering😅
.
Alhamdulillah syukur sangat2 anaknya bebas ketuat dah selamat pun balik ke asrama👍
.
Kalau korang tak buat apa2 lama tau nak hilangkan ketuat ni. Makan tahun😓
.
Ada yang abaikan je sebab tak sakit😑
Ada yang suka kacau ketuat pastu tumbuh pulak kat tempat lain🤪
.
Sebab tu akak nak pesan, korang kena ada standby IVMIST selalu.
Takde lah nanti rasa malu😀
.
Ada tak nampak family atau kawan2 korang yang ada ketuat?😳
.
Meh ajak dorang ikhtiar hilangkan ketuat dengan IVMIST👍
Benda boleh rawat buatpe nak abai? 🤭
.
Kbai😆
📲 whatsapp +60123934394 / klik link kat bio 💋

.
Parcel dihantar ke sana ke mari
Untuk dropship yang baru mencuba
Kena lah try IVMIST sendiri
Barulah order masuk berlumba😍
.
Alhamdulillah terima kasih pada Azian dan Lily yang dah join Dropship Team Kak Charm😘
.
Free Gift Buku Nota tu akak bagi senang korang nak catat nama, detail customer dan sort bilangan order😁
Boleh lah tambah pendapatan sampingan menjelang Aidilfitri🤗
.
Pastikan tak spam dan beriklan di posting yang tak sepatutnya ok. Gunakan pelbagai platform media sosial untuk menarik customer sebaiknya😅
Apapun kalau ada kemusykilan boleh tanya akak💪
Sape dapat submit order paling banyak, reward istimewa sedia menanti yeay! 🌺
.
Terima kasih Yuyu dari KL yang nak cuba IVMIST untuk buasir. Nanti akak bagi step by step cara nak guna IVMIST okeh😍
.
IVMIST ke Putrajaya untuk Haflida yang nak ikhtiar IVMIST untuk kutu pada anaknya berumur 4 tahun. Berulang kali dah kena. Moga lepas cuba IVMIST kutu dapat dibasmi ke akar umbi😍
.
Terima kasih jua pada Bada dari Johor yang sudi repeat order IVMIST. Moga batuk dan sakit gigi yang dialami lekas sembuh😍
Akak bagi Free Inhaler tu jangan lupa cuba✌️
.
Yang dah buat payment tadi tapi lepas jam 2.00 petang insya Allah esok parcel korang jalan ye😊
.
Mana2 yang berminat nak dapatkan IVMIST boleh whatsapp 📲 +60123934394
Klik link kat bio utk respon pantas 💋

.
IVMIST ramuan herba asli,
Calit kat hidung terasa lali;
Tak kisah nak guna berapa banyak kali,
Sebab tu korang kena cuba beli😍
.
Haa..mostly apa yg ada dalam IVMIST ni korang biasa jumpa dlm masakan. Sebab tu IVMIST ni dijamin selamat (kalau termakan)😄
.
Meh kita bersuai kenal dengan 10 herba hebat dalam IVMIST ni dan ketahui khasiatnya😍
.
🍃Habbatus Sauda
Antibakteria, melancarkan buang angin dari badan, sakit perut, batuk, asma, sakit dada
.
🍁Saffron
Merawat sukar tidur malam (insomnia), memudahkan penghadaman, hilangkan bau mulut, melancarkan perjalanan haid, sakit perut, pening, sakit gigi, sakit mata
.
🌾Serai
Melegakan sendi dan saraf, merawat bengkak2, melegakan senggugut, mencantikkan kulit
.
🍀Limau purut
Membantu mengekalkan kelembapan kulit, merawat kulit kepala, kelemumur, kutu, luka, lebam dan gigitan serangga berbisa
.
🍂Minyak Argan
Pelembab kulit, hilangkan jerawat dan bekas jerawat, anti penuaan, parut melecur, parut kudis, ekzema
.
🌳Minyak Eucalyptus/Kayu Putih
Melegakan sakit kepala, sakit gigi, meringankan penafasan, mengatasi kulit berminyak, ekzema/alergi/alahan, sakit pada tulang dan saraf,
Insomnia, asma/lelah
.
🌴Minyak Kelapa Dara
Elak rambut gugur, kelemumur, hilangkan dengkur, stress, sembelit, untuk luka dalaman/luaran
.
🌰Halia
Mengeluarkan angin dalam badan, muntah2, cirit-birit, sakit perut, menghangatkan badan, membantu penghadaman makanan
.
🌿Pudina
Antiseptik, meringankan pernafasan akibat selesema, hidung berair, paru2, kembung, halang muntah dan meloya
.
🌰Halia Bara
Mencegah mabuk perjalanan, melembutkan rambut, buang sel kulit mati. Terbaik untuk buang angin di perut
.
Masih ragu2 dengan IVMIST?😅
Semoga perkongsian ni bermakna buat korang yang tercari2 penawar semulajadi🌿
.
Benda boleh gaduh kalau mahal buat apa nak bincang? 😁
Sebab tu korang kena rancang🤗
1btl Rm34.90
2btl RM50.00
.
Whatsapp +60123934394 / klik link kat bio💋

.
🌷TESTIMONI INHALER - ASTHMA🌷
.
Cuaca yang ada tak menentu
Semput lak datang terus buntu
INHALER ada ni boleh bantu
Cepat2 hidu elok ler kang tu😰
.
Kejap ujan kejap panas skang ni mengundang gejala Asthma berleluasa😳
.
Asma atau dalam B. Inggeris disebut ASTHMA. Ada yang sebut semput, penat atau lelah😮
.
Senang cite sape ada pakej batuk, selesema berpotensi alami kesukaran bernafas. Pendek2 je nafas korang. Berdegup laju. Pastu jadik berbunyi, time tarik nafas tu sesak dada dan perit rasa😱
.
Ada kaitan dengan faktor genetik dan alam sekitar jugak si Asthma nih rupanya😏
.
Korang ada tak yang alergik habuk, sensitif pada bulu haiwan, lipas, debunga, asap rokok dan bahan kimia? 🤷‍♀️
.
Macam customer ni sapu IVMIST ke leher, dada dan belakang badan bila Asthma menyerang. Senang dah standby awal2. Bila kena takde gelabah🙄
.
Pastu sedut INHALER dalam2. Kahak jadi cair, bernafas pun lega dan selesa😍
.
Anaknya pun disapukan IVKIDS sejak baby. Tapi sebab dulu2 IVKIDS kan saiz kecik 6ml je. So cepat abis, dia guna IVMIST. Bila batuk dan selesema terus sapu nipis2 ke dada, belakang badan, tapak kaki dan ubun2 anaknya😍
.
Dengan izin Allah memang 1 family serasi guna IVMIST, IVKIDS dan INHALER👍
.
Kos rawatan ke klinik amek neb, antibiotik dan pil asthma pun dapat dijimatkan. Hidup bebas tanpa steroid sape taknak kan?😘
.
Korang ada masalah yang sama? Whatsapp +60123934394 / klik link kat bio 💋

.
Anak sihat mak ayah gembira,
Bila sakit berduka lara;
Hidung tersumbat lagi sengsara,
Dapatkan IVKIDS dengan segera🤗
.
Dalam hujan renyai2 adik ni datang. Alaa adik manis yang ada nama klasik akak penah stori kat korang dulu tuuu.. Puteri Julaily Wardatul Adlin repeat order IVKIDS lak kali ni uolls😘
.
Borong terus 2 kotak IVKIDS sebab nak dapatkan INHALER Percuma😍
.
Rupanya ada baby kecik kat umah sedang selesema. Punyalah takut makan ubat. Letak dalam botol susu pun gagal. Susu tak minum, camtu je kena tinggal. Tak rela dipujuk katanya banyak akal😆
.
Baby sitter pun surrender nak bagi makan ubat. Tu yang mak Laily ni risau takut berjangkit pulak kat budak2 lain di nursery😢
.
Time2 ni lah untung kalau korang ada standby IVKIDS untuk kegunaan di waktu kecemasan👍
.
Beli 2 senang 1 simpan kat umah. 1 bawak pergi nursery.
Lagipun IVKIDS boleh dicampurkan dalam air mandian kalau suhu badan tinggi macam nak demam.
INHALER pulak boleh bagi hidu gitu. Insya Allah anak2 kecik seronok kalau dapat sorang satu☺️
.
Moga baby kecik adik Laily lekas sihat. Selesema hilang tak lagi melarat🤗
.
Sape nak standby IVKIDS?😋
1 btl RM34.90
2 btl RM50.00
Promo Free Inhaler
.
Whatsapp +60123934394 / klik link kat bio 💋

.
Bila anak kena selesema
Berlarutan pulak agak lama
Boleh cuba ikhtiar sama2
INHALER ni ada diberi percuma😍
.
Korang dah tau ke skang ni dengan belian 1btl IVKIDS boleh dapat Free INHALER? 🤔
.
Tapi INHALER ni hanya untuk dihidu je ye jangan keliru🤔
Cara gunanya:
1) halakan ke hidung
2) sedut nafas dalam2
3) boleh ulang banyak kali sampai lega
4) tarik dan hembus nafas macam biasa
.
Kalau IVKIDS pulak korang boleh guna untuk spray, sapu dan hidu😄
.
Dah guna sampai abis INHALER ni korang kena beli pek baru. Bukan korang main topap curah IVKIDS ke dalam tu macam nak buat sumbat cencaru😂
.
Sape2 pun boleh guna INHALER ni. Paling best budak2 lah sebab dorang kan tak suka atau payah naw nak makan ubat🤗
.
Dah ada INHALER ni senang sangat2. Tayah disuruh dorang sendiri yang pepandai mintak nak guna👍
.
Bila dah cuba sedut dendalam INHALER ni mesti lapang je rasa lubang hidung korang😆
.
Tak payah nak sesaja buat kembang sebab INHALER ni dah direka khas muat2 je size lubang hidung anak korang tu😁
.
Selesema pun cepat kering. Hingus pun tak melimpah lagi sampai boleh tadah dalam piring🤣
.
Korang yg ada anak2 kecik, bila dorang kena selesema dengan hidung tersumbat memang haru kan. Pakej yg memenatkan sebab jenuh nak pujuk buang hingus tu😏
.
Nak bernafas pun kadang sebelah lubang hidung je berfungsi. Nak menyusu lagi payah. Nak suap makan pun tak nak. Tido pun tak selesa. Tu yg cranky semacam😰😩
.
Nak cara yang lebih mudah hilangkan selesema anak, tanpa perlu makan ubat cubalah ikhtiar guna INHALER😍
.
Sape nak boleh WhatsApp +60123934394 / klik link kat bio💋

.
🌻TESTIMONI IVMIST ~ HAPUSKAN SEMUT🌻
.
Semut banyak dalam almari
Dah buat sarang bila dicari
Kalau tak nak semut hampiri
Spray IVMIST lah gerenti lari
.
Huhuu semut hurung apa tu dalam lemari baju korang? Cer cek tengok😁
.
Tudiaaa siap berbaris berbondong2 pindah masuk rumah korang 🐜🐜🐜
.
Stress pulak tengok si semut bermaharajalela.
Ishhh i is tak rela😆
Banyak sangat macam kita bela. Semut hitam semut merah semut api macam2 pula😳
.
Musim panas ni lagi lah semut banyak lari pindah cari tempat sejuk. Musim hujan pun sama gak. Takut basah. Celah2 dinding dan almari tu kini dah jadi port baru dorang lah😅
.
Ye betul semut ni antara serangga yang dilarang dibunuh. Tapi kalau dah mengancam dan membahayakan kehidupan kita, bersarang sana sini sampai mengganggu. Ikut keadaan la yer😮
.
Kang nanti anak2 korang tengah tidur tetiba digigit. Tak pasal berbirat sana sini😏
.
Korang kalut amek baju dalam lemari sarung2 kena ketit semut pulak badan korang..dah tergaru2 sana sini..dah bengkak2 satu badan😂
.
IVMIST boleh halau semut jugak tau! 👍
Selamat dan suci. Takde bahan kimia sebab 100% dari tumbuhan herba. So korang tayah risau kalau terkena pakaian ke kena mata ke😳
.
Sembur jer kat sarang semut tu. Semut tak mati kalau spray dari jauh. Tapi dia pindah berlalu pergi. Jangan lah korang tala sakan2 ke semut tu. Kang mati jenuh pulak nak bersihkan semua yang bergelimpangan😰
.
Guna IVMIST sikit jer. IVMIST kan ada serai, pudina dan minyak kayu putih. Bau IVMIST ni dari jauh lagi dah buat semut tunggang langgang mencicit lari 😆
.
Lemari korang pun berbau harum mewangi..fuhhh...dah boleh kemas almari korang bersih2 pasnih!🌹
.
Hidup bebas tanpa aerosol kita punya misi. Jom lah dapatkan IVMIST buat koleksi.. agitewww😘
.
Macam customer ni happy kongsi feedback nak hapuskan semut cara mudah idea suaminya. Semut bersarang dalam almari bawah lipatan kain baju. Spray IVMIST. Tak abis pun 1 botol. Tapi dapat bebas dari guna aerosol👏
Alhamdulillah takde dah lagi semut dan kaum kerabat berani mendekati 😍
.
Nak cuba halau semut dengan IVMIST? 😅
.
Meh 📲whatsapp +60123934394 /klik link kat bio💋

.
IVMIST diguna semua bangsa
Aroma segar sungguh selesa
Sakit lutut pun tak lagi dirasa
Pastikan IVMIST di sisi sentiasa
.
Alhamdulillah terima kasih Aunty😍
Dalam pada tgh berdebar tunggu ayah akak keluar dari dewan bedah, sempat lagi akak bantu selesaikan masalah sakit lutut dan lenguh2 Aunty ni😅
.
Kebetulan nampak Aunty ni di hospital tengah naik tangga. Dia datang duduk sebelah dan ngadu sengal2 otot. Dia pun sama menantikan suaminya selesai menjalani pembedahan. Time tu dah hampir 3 jam. Masing2 setia menunggu penuh debaran😰
.
Aunty ni ada kedai roti canai diusahakan bersama suami di pekan Kuala Pilah rupanya. Ramai yang call nak order. Tapi dia tak dapat penuhi permintaan semua😅
.
Sembang punya sembang akak suakan IVMIST suh Aunty try. Spray kat tapak tangan. Dia cuba bau. Wahhh sedapnya berangin😁
.
Akak dpt tau Aunty ni ada banyak kucing. Dia pun tanya boleh guna ke untuk kucing. Sebab kucing dia kena flu. Boleh sangat lah akak cakap😊
.
Tapi jangan spray direct ke kucing. Boleh buat mandian atau usap ke badannya pelan2😸
.
IVMIST ada banyak kegunaan lain dalam 1 botol. Tu yang Aunty terus tak sabar nak guna. Terima kasih Aunty. Moga Uncle pun lekas sihat. Boleh sambung tebar roti canai lagi hebat😘
.
Korang nak cuba IVMIST? 😆
Meh whatsapp +60123934394 / klik link kat bio💋

.
Kutu air nama diberi
Gatal merenyam tak terperi
Kaki berpeluh sepanjang hari
Calit IVMIST sama2 hindari
.
Time2 cuaca panas skang ni lah pulak kutu air kat kaki korang tu mengganas kembali😱
.
Uiii.. nengok nye geli😒
Sebab si kutu air ni kalau dah kena sekali, nak ilang tu payah sampai dah lali😣
.
Kaki makan air/kutu air adalah jangkitan kulat pada celah jari kaki. Kulit kaki jadi berkeruping, bersisik dan gatal. Lama2 kulit ni melepuh dan pecah menyebabkan tisu bengkak dan radang yang lebih teruk. Jangan biar melarat sebab boleh merebak ke bahagian lain seperti paha jgk tau! 😰
.
Asal berpeluh sket jer dah gatal.
Nak garu kang kena bukak kasut kasi sental. Dah bukak kasut kang ada lak yang mental😆
.
Mau tak mental beb sebab korang siap pakej masalah kaki berbau. Huhuu ni memang haru🤮
.
Petanda awal penyakit kaki busuk/Hongkong Foot ni ialah gatal2 di celahan jari kaki😳
.
Korang cuba rendam kaki dalam air suam yang dah di spray IVMIST. Buat hari2 sebelum tidur dalam 15-20minit. Lap kering2. Pastu sapu IVMIST keliling tapak kaki dan dicelah2 jari👍
.
Atau boleh jugak sebelum nak pakai kasut/stokin tu korang spray dulu IVMIST. Hasilnya kasut korang berbau harum. Kaki pun rasa segar😍
.
Paling penting jangan biasakan diri pakai kasut/stokin orang lain. Kasut kena selalu dianginkan. Korang kena ganti hari2 lah stokin tu kalau tak nak si kutu air ni berleluasa ye✌️ Insya Allah kutu air ni boleh dicegah. Bau busuk kaki korang pun dah blah IVMIST sergah😆
.
Takdelah kaki korang berbau kepam lagi walau kasut tersarung selama berbelas jam😁
.
IVMIST kan dirumus hasil gabungan halia🌰, minyak kayu putih🍃 dan minyak kelapa dara🌴
Bahan asas anti-kulat semulajadi yang memang terbukti berkesan😍
.
Kita ikhtiar dengan IVMIST. Sah wuduk dan sah dibawa solat. Korang pun dapat beribadah penuh kusyuk sebab tak payah lagi risau kaki berbau dan perlu digaru😅
.
Nak try IVMIST? 🤔
.
📲whatsapp +60123934394 / klik link kat bio💋

.
🌸TESTIMONI IVKIDS ~ PENING, MABUK DARAT🌸
.
Cuaca panas kepala dah berat
Jalan lak jem semuanya sarat
Camni rupanya mabuk darat
Calit IVKIDS jangan biar melarat
.
Ada yang tengah otw balik kampung ke tu?😁
.
Korang tau tak IVKIDS ni boleh dicalit kat tempat aircond kereta jugak tau. Skang ni kan cuaca panas manjang. Walaupun aircond dah tahap full speed still haba tu tetap terasa membahang😧
.
Apalagi kalau anak2 lak bergaduh bising kat belakang. Tu yang rasa nak puk kang😅
.
Macam kak da ni pening naik kereta. Anak tak guna lagi dia yg sapu IVKIDS dulu di kepala.
.
Alhamdulillah. Memang segar berangin je katanya. Terima kasih kak da @beg_babykiut yang sudi kongsi feedback. Siap gambar si kecil skali😍
.
Pada korang yang tengah otw nak balik kampung akak ucapkan selamat memandu. Dah cek bunga tayar, isi minyak semua tip top nak jalan jauh ni?
Minyak IVKIDS musti mau ada jugak tau!😀
.
Bukan apa, bila nak jalan jauh ni macam2 mende boleh jadi so korang kena extra alert😨
.
Anak2 bila dah lama sangat dok dalam kereta nanti dorang cepat bosan. Tambah lagi kalau dorang tak sihat. Korang nak drive pun terencat. Sebab anak menangis meragam setiap saat😭
.
Pastu nanti nak kena cari tempat berhenti sebab anak2 muntah tak henti. Dorang kecik lagi mana reti. Jangan dimarah sangat kang kecik hati😢
.
Huhuu.. Untunglah sapa2 yang ada standby IVKIDS dalam kereta 🚗🚕 time2 nak mulakan perjalanan ni kan?😃

Most Popular Instagram Hashtags