[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

isabel_alonso_extreme_training isabel_alonso_extreme_training

213 posts   440 followers   325 followings

Isabel Alonso  Manager på Extreme Training

Tack snälla fina Blerim för dagens fotografering!
# tangokajsa

Älskade underbara hjärtat 💕💕💕💕 #proud #beautifulsoul

Så stolt över dig mitt hjärta!!!🙏🏻♥️ #alexviaplay #proud

Välkommen på träningshelg den 18/11-19/11!
Hösten är på ingång med alla dess vackra färger och det blir mörkare för varje dag. Då kan det vara extra viktigt att fylla på med lite extra träningsenergi. Därför vill vi, Isabell Alonso och Maria Meckbach, erbjuda Dig en träningshelg tillsammans med oss och våra två medarbetare, Anna Laurell och Roman Livaja. Anna är f.d. boxare med två VM-guld i bagaget och Roman har tillhört världseliten i taekwondo med en fin fjärdeplats på OS i Sydney 2000.
Lördagen den 18/11 kl. 10.00 startar lägret på Extreme Training i Stockholm med att Anna Laurell kommer att leda ett boxningspass med mitsar och handskar. Därefter kommer Maria Meckbach, f.d svensk och Nordisk mästarinna i simhopp (10 meter) att leda ett tufft fys-pass med inspiration från crossfit och gymnastik. Isabel Alsono kommer att leda all uppvärmning och även avsluta alla pass med rörlighet-yoga-stretch. Isabel har friidrottat och dansat balett och har under de senaste tretton åren, tillsammans med sin man Dragomir Mrsic, utvecklat ett eget koncept Kamp&Fys (taekwondo, boxning, fys). Lördagen avslutas kl. 17.00
Söndagen den 19/11 kl. 10.00 startar Isabel med uppvärmning och därefter är det återigen ett tufft fys-pass. Isabell avslutar förmiddagen med sin egna rörelseträning. Dagen avslutas med att Roman Livaja kommer att leda ett träningspass i kamp och fys. Söndagen avslutas kl. 16.00.
Kostnad för lägret är 2300 kr och i detta pris ingår: sex träningspass, två luncher och mellanmål i form av frukt , smoothie, bars och sportdryck från He Fitness samt t-shirt.
Anmälan sker till: maria@meckbach.se senast den 1/11. Varmt välkommen!

"Bästa gänget"🙏🏻♥️

Så stolt över dig min älskade kille!!♥️

Most Popular Instagram Hashtags