irpanpuadi142 irpanpuadi142

35 posts   664 followers   1,443 followings

irvan fuadi 

Taun kapan 😎😎

Sanguan jangan ? Sanguan atuh meh wareg
.
.
.
.
Lok : di jepang :(

Sing d tempatkeun d sisi gusti nu paling raoseun pa.. sing d bagjakeun d alam barzahna. Sing di lebetkeun ka surga nu pangnyamana. nuhun tinu sagala jasa bapa di saat bapa masih aya d alam dunya. Irpan bakal berusaha janten putra nu d harepkeun ku bapa ku mamah. Sing d kempelkeun deui ke jaga d surga pa, d jantenkeun sawarga amin.

Sing gera damang pa. Bapa pasti sehat ! Bapa mah kiat !

πŸ’žπŸ’ž

Rcti okey !! Minal aidinwalfaidzin mohon maaf lahir batin

TEAM PLEUK

Most Popular Instagram Hashtags