irf____ irf____

20 posts   3,008 followers   1,006 followings

๐Ÿ‡บ๐Ÿ‡ธ | MY  @s_y_r_f_h ๐“ฌ๐“ช๐“ป๐“ฒ ๐“ฒ๐“ป๐“ฏ๐“ช๐“ท ๐“ด๐“ฎ ? โœ‰๏ธdm / email for any inquires

โฃ๏ธDINDAโฃ๏ธ// Recomended ๐ŸŽค @kugiranmasdo @malaysiancover @ali.sariah
so yaa kpd dinda dinda yang tengah marah kat luar sana tu โฃ๏ธ๐Ÿ‘… tak mohh lahh marah marah โœจ kanda setia orangnye ๐Ÿ™Œ๐Ÿปโฃ๏ธ๐Ÿ’•โ€ขwth ; @ashsixt_ โ€ข
โ€ข
hope enjoy guys โœจโฃ๏ธ comment below for any requires โฌ‡๏ธ
โ€ข

Tag ur Bf/Gf โฃ๏ธ
โ€ข
#dinda #dindacover #masdo #gengpakmaon #janganmarahmarah #malaysiancover #mctalent #malaysiantalent #irfcover

SUKA SAMA KAMU // โœจ๐Ÿ’‹
Recommended ๐ŸŽง @malaysiancover @indomusikgram @cloudmusikgram
drop your comments and tag your crush โค๏ธ
.
#sukasamakamu #sukasamakamucover #malaysiancover #malaysiantalent #mctalent #indomusikgram #irfcover

Aku selalu tersenyum , bayangkan kita hidup berdua ๐Ÿฅฐ
Tag ur love โค๏ธ
.
KISAH CINTA KITA// @hafizsuip
wth @izul.ariff โœจ

drop your comment below โฌ‡๏ธ๐Ÿ™Œ๐Ÿป
.

#kisahcintakita #1mincover #malaysiancover #malaysiantalent #mctalent #ostdiamenanturahsia #coversong #vocals #irfcover

Hello sayang โค๏ธ jangan merajuk okay ? ๐Ÿ‘…โœจ
so here we go @azarraband_official @isseyfazlisham AlalalaXAlololo sayang cover โœจ๐Ÿ™Œ๐Ÿป sorry klau ada byk kekurangan ๐Ÿ™Œ๐Ÿปโœจ hope u guys enjoy โœจโฃ๏ธ๐Ÿ‘… Tag ur gf/bf โฃ๏ธ
. .

comment below fo any requires โฌ‡๏ธ๐Ÿ™Œ๐Ÿป . .
#alololo #alalalasayang #malaysiancover #malaysiantalent #datuentertainment #azarraband #coverlagu #1mincover #gengpakmaon #irfcover

alhamdulillah juara 2k19 ๐Ÿ†๐Ÿฅ‡๐Ÿฅˆโœจ tahun ni punya pukulan dapat 2 medal je ๐Ÿ‘Œ๐Ÿป๐Ÿ˜…๐Ÿ’ฉ congrats dinamis ! โฃ๏ธโœจ

SUKAR UNTUKKU ๐Ÿ˜ˆ ๐ŸคŸ๐Ÿป @amirharizs / @official_farahezel dah kali ke brp agaknya record lagu yang sama sbb abg drummer kita ๐Ÿ˜…๐Ÿ˜‚ btw thankyouu geng ๐ŸคŸ๐Ÿปhope enjoy guys ๐ŸคŸ๐Ÿป๐Ÿ‘…โœจ
.
.
drummer๐ŸŽถ
@muhdanielsaufi
1st guitar ๐ŸŽถ
@ihatehafizuddin
bass๐ŸŽถ
@adbzfrn_ .
.
.
#malaysiancover #malaysianvoice #malaysiantalent #1mincover #sukaruntukku #sukaruntukkucover

๐Ÿ˜ˆ๐“‚๐’ถ๐“๐“Š ๐’ถ๐“…๐’ถ ๐’ท๐‘œ55๐“€๐’พ๐“Š๐“Š๐Ÿ˜ˆ

CINTA DALAM DOA// ๐Ÿฅ€๐Ÿฅ€๐Ÿฅ€ maaf jika ada kekurangan ๐Ÿ™๐Ÿป hope enjoy โœจ .
.
.
.
.
.
comment below if any requires โฌ‡๏ธ
.
.
.
.
.
#malaysiancover #malaysiancoversong #cintadalamdoa #mctalent #irfcover

merentas desa sudahh โœ… merentas ke hati awakk belum lagi ๐Ÿ‘…โœจโฃ๏ธ

hey nigga ๐Ÿฅ€

DINDA// โค๏ธ @ali.sariah .
.
.
.
better use earphone ๐Ÿ‘Œ๐Ÿป .
.
.
.
@malaysiancover .
.
#dinda #dindacover #malaysiancover #malaysianvoice #malaysiantalent #mctalent #masdo #irfcover #coverstarera

done for today โœ… ๐ŸŽง๐ŸŽผ๐ŸŽค

Most Popular Instagram Hashtags