[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

irenapozar irenapozar

977 posts   1171 followers   1362 followings

Irena Pozar  👸🏼: Editor in chief Veckorevyn.com 💌: irena.pozar@veckorevyn.com

http://veckorevyn.com/anmalalla/skriv-under-var-namninsamling-jag-star-bakom-kvinnor-som-anmaler-sexualbrott/

IDAG FYLLER HON 30! För 6 år sedan började jag jobba på samma ställe som @mariatengblad. Jag kommer ihåg att jag ganska tidigt tänkte att vi borde bli vänner. Och så: några veckor senare stod vi utanför Vapiano i gamla stan och sa nåt drygt om hur töntiga alla utom vi var. Det var början på en livslång kärlek och jag är så tacksam och glad över att ha den här roliga, arga, snälla och smarta personen i mitt liv. PS Tack för att ditt resting bitchface får mig att se ut som en kattunge.

Efter många veckor av jobb kan vi på @veckorevyn idag äntligen lansera vår artikelserie #anmälalla. Vi kommer under veckan att publicera all kunskap, guidning och styrka vi har för att peppa och stärka kvinnor att orka anmäla sexuella övergrepp. Vill du hjälpa till? Skriv under vår namninsamling. Länk i bio ❤️ PS se hela videon på FB eller på vår sajt.

NU jag känner det på mig, att det händer nu.

I helgen åt @johanffalkman och jag på Geranium i Köpenhamn. Kommer kanske behöva sälja vår lägenhet och nöja oss med stenbitsrom för att återhämta oss ekonomiskt, men det vare så jävla värt. Här en av de cirka 18366 rätter vi åt.

Vi stannar här 🍃

Hit men inte längre, nazisvin. Hejar på er idag GBG 💕

Undrar hur lång tid det kommer ta innan jag slutar räkna månader vi varit gifta? Säkert ett tag till. Bästa ursäkten för att lägga upp bilder från livets snyggaste dag liksom 👰🏼🤵🏻

De pratar om psykisk ohälsa, brudar och fotboll och jag tänker att allt suger men också är ganska gulligt. Öl + shot kostar 90 spänn och alla skrattar högt.

Boule och pastis 👯

Den här människan fyllde 34 i tisdags och idag har vi varit gifta i 2 månader. Sjukt, va! Världens bästa människa. Snäll och snygg, smart också. För att inte tala om rolig. Äh.

Fult och tråkigt

Nike Falkman ❤
Mitt underhållsbidrag till dig är att du aldrig någonsin
kommer att sluta hoppas.
Du ska få ett modigt hjärta
Och ett dristigt intellekt.
Och ett gott omdöme.
Den du litar på
släpper inte din hand.

Most Popular Instagram Hashtags