[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

inthepinkrealfoodandcoffee inthepinkrealfoodandcoffee

200 posts   649 followers   30 followings

In The Pink Real Food & Coffee  Rälsplatsen 3. I Glasvasen bakom Malmö Centralstation. Öppettider den här veckan: mån-tors 8-18, fre 8-16, lör 11-16 och sön stängt. Välkommen!!!

http://www.inthepink.se/

Utmana dina smaklökar - välkommen på pepparprovning!

Tisdagen den 7 november kl 18.30-20.00 kommer Ingrid Münch från AlltGott och föreläser om pepparns historia.
Du får följa med på pepparns spännande väg till västerlandet och lära dig mer om hur och var de olika pepparsorterna växer, skördas och hur de bearbetas. Vi pratar om de sensoriska kvaliteterna, hur man bäst bedömer dem, om smakminnen. Och vi provar minst sex olika, flera av dem helt unika, ekologiska pepparsorter. Vi luktar på dem, identifierar doften, diskuterar och provsmakar. Allt för att lära oss mer om hur smaken kan varieras med kryddor. För att inte trötta ut smaksinnet läskar vi oss med ett örtte under provningen.
Det blir en kväll med mycket prat om mat och var smakerna sitter i munnen. Du får tips på många roliga och annorlunda sätt att använda kryddor för att framhäva smakerna samt en massa kryddtips.
Vi avslutar kvällen med att njuta av In the Pinks härliga högrevsgryta som kvällen till äran är smaksatt med Black Magic krydda från Herbaria.
Föreläsningen och middag kostar 460 SEK.
Anmälan görs via Simple Signup
https://simplesignup.se/event/102041

Antal platser är begränsade och anmälan är bindande.

Välkomna!
#inthepink15 #inthepinkrealfoodandcoffee #lchf #paleo #peppar #alltgott #munchmedia #herbaria #malmö #föreläsning

Förebygg förkylningen och boosta ditt immunförsvar med en stärkande shot! Ingefära/äpple eller rödbeta/citron. Äppelcidervinäger/gurkmeja/svartpeppar eller en Probiform . Välkomna🌼
#shot #hälsa #glutenfritt #centralen #glasvasen #ingefära #förkylning #rawfood

Hej alla fantastiska kunder!

I år är vi med i Malmö Citys omröstning till årets restaurang.
Jättekul om du vill hjälpa oss att vinna! Gå in och rösta på ”In the Pink Centralen Glasvasen”. När du röstar kan du dessutom vara med och tävla om ett Malmö City Presentkort laddat med 1.000 SEK!

Vi önskar er alla en fortsatt härlig dag!

Gå in och rösta via

https://www.malmocity.se/rosta/

#inthepink15 #inthepinkrealfoodandcoffee #malmö #malmöcity #rösta #bästarestaurangen #paleo #lchf #vegan #vegetariskt #rawvegan

Nu testar vi att hålla öppet lite längre så tisdagen den 12 september har vi öppet till kl 21.00!
Missa inte tillfället, boka ett bord redan idag via kontakt@inthepink.se.

Utöver vår vanliga meny så serverar vi även fantastisk skaldjursgryta med saffran och grädde.

Välkomna in på en härlig middag!

P.S. Du vet väl att vi har även serverar öl och vin?
#inthepink15 #inthepinkrealfoodandcoffee #realfood #paleo #lchf #middag #malmö #malmöcentral

En värmande härlig kycklinggryta med #herbaria kryddan cajun. Toppas med grönkål, polkabetor och groddar. Inkl kaffe och glutenfritt bröd finns hos oss att avnjuta den här veckan🌸
#herbaria #gryta #paleo #lunch #glutenfritt #realffod #glasvasen #kaffe

Intresset för växters läkande egenskaper har ökat de senaste åren. Örterna har en gedigen historia och har använts både i Egypten och i Grekland för många tusen år sedan. Örter har odlats i klosterträdgårdar i många hundra år och användningen av medicinalväxter är fortfarande den dominerande läkekonsten i många länder. I den här föreläsningen får du en kort bakgrund till örtmedicinen, samt hur du själv kan ge dig ut i naturen och på ett enkelt sätt bygga upp ett eget husapotek.

Torsdagen den 5 oktober kl 18.30 kommer Elisabeth Antonson till In the Pink och föreläser om vad vi behöver tänka på när vi plockar örter och hur vi tillreder dem samt berättar om några av Sveriges vanligaste läkeörter som finns i våra trädgårdar och i skog och mark. Vi smakar också på ett par örter. Örtmedicinen är folkets medicin och den är tillgänglig för alla. (Visst material ingår, men ta gärna med papper och penna.) Elisabeth Antonson jobbar på heltid med föreläsningar, healing samt örtmedicin, även kallat fytoterapi. Hon är utbildad Angelic Reiki® Master Teacher, örtterapeut och gymnasielärare. Elisabeth brinner för att hjälpa människor till självläkning och använder sig av ett holistiskt synsätt i mötet med människan där tankar, miljö och näring är oerhört betydelsefulla. I centrum står viljan att hela orsaken till en obalans, för att på så sätt kunna läka ut sjukdomar eller symptom från grunden.

Varför inte passa på och äta en hälsosam middag innan föreläsningen; förbeställ vår härliga Straight Up Raw sallad med marinerad portabello, rödbetor i citronolja, purjolökssalsa, guacamole, koriander och mynta (raw food) till priset om 115 SEK eller en värmande svampsoppa toppade med färska örter till priset om 95 SEK.

Föreläsningen kostar 300 SEK och i priset ingår en kopp kaffe.

Anmälan och betalning sker via:
https://simplesignup.se/event/101038

Antal platser är begränsade och anmälan är bindande.

Varmt välkomna!

#inthepink15 #inthepinkrealfoodandcoffee #föreläsning #malmö #örtmedicin #naturensapotek #örter #läkandeörter #läkandemat #rawfood

Gordana Biernat, född och uppvuxen i Malmö, är författare, tänkare, talare och Oprah Winfrey’s SuperSoul Teacher. Gordana skriver och talar bl.a. om verklighetsuppfattning, medvetenhet, kreativitet och ledarskap.

Om du missade förra tillfället får du nu en ny chans att lyssna på Gordana!
Onsdagen den 11 oktober kl 18.30 kommer hon till In the Pink och håller föreläsningen ”När du vet vem DU är, förändras allt. Bokstavligen!” Föreläsningen handlar om varför svaren vi söker ”där ute” endast går att finna inom oss.

Gordana är upptagen i Oprah Winfreys lista ”SuperSoul” med de 100 mest nyskapande och medvetna visionärer vars tankar och livsverk höjer medvetandet i världen och hon är den enda personen på SuperSoul 100 listan som bor och verkar i Europa. SuperSoul 100 består av tänkare, författare, företagsledare och kändisar som Tony Robins, Arianna Huffington och Deepak Chopra med flera.
Gordana’s bok “#KnowTheTruth – Why Knowing Who You Are Changes Everything" har översatts till svenska och kommer ut den 9 september (bokens svenska titel är ”Sanningen finns inom dig – När du förändras, förändras allt”). Ta möjligheten och kom till In the Pink och låt Gordana inspirera dig till att finna dina egna sanningar!

Föreläsningen kostar 300 SEK och i priset ingår en kopp kaffe.

Passa också på och njut av en god middag innan föreläsningen; förbeställ en krämig kycklinggryta med svamp och fikon till priset av 115 SEK eller en vegansk grön ärtsoppa, thai style, toppad med rödkål, groddar och sesamfrön till priset om 95 SEK.

Antal platser är begränsade och anmälan är bindande.

Anmälan och betalning sker via:
https://simplesignup.se/event/101024

Varmt välkomna!
#inthepink15 #inthepinkrealfoodandcoffee #föreläsning #malmö #gordanabiernat #sanningenfinnsinomdig

Idag på vår 1: års dag 🎉🎂 bjuder vi på en kula glass från Köld så länge lagret täcker. Välkomna!
#glass #fest #veganglass #lchf #glasvasen #inthepink

Välkomna på 1 års kalas och aw imorgon från 17-21. Välkomna 💃🏻🎉🍷 #afterwork #vegan ##paleo #lowcarb #party #fest #malmö

Dags att kickstarta veckan med en hälsosam frukost ?! På bilden en fralla med skinka på ett saftigt keso/ägg o fröbröd 45 sek eller en av våra goda juicer som ow orange med apelsin, morot, ingefära och gurkmeja. 65 sek Eller varför inte ha ert frukostmöte hos oss?
Välkomna🌞
#frukost #hälsa #juice #paleo #lchf #cafe #broth

Most Popular Instagram Hashtags