inthepinkrealfoodandcoffee inthepinkrealfoodandcoffee

176 posts   609 followers   30 followings

In The Pink Real Food & Coffee  Rälsplatsen 3. I Glasvasen bakom Malmö Centralstation. Öppettider under sommaren: mån-fre 10-16, lör 11-16 och sön stängt. Välkommen!!!

http://www.inthepink.se/

Missa inte veckans gryta, en smakrik kycklinggryta med kokosgrädde, sambal olek, honung och kikärtor toppad grön- och rödkålssallad. Inkl kvalitetskaffe från Slöinge kafferosteri och glutenfritt bröd!
Välkomna!
#glutenfritt #kaffe #lunch #malmö #hälsa #realfood #inthepink15 #gryta

Veckan soppa är en härlig vegansk spenatsoppa toppad med groddar och polkabetor. Kan fås med pocherat ägg. Inkl kvalitetskaffe från Slöinge kafferosteri och glutenfritt bröd!
Välkomna!
#glutenfritt #vegan #kaffe #lunch #malmö #hälsa #lunch #inthepink15

Torsdagen den 27 september kl 18.30-20.30 kommer Jonas Bergqvist till In the Pink och föreläser om "Ät, Lev & Optimera Paleo"
Kom och bli inspirerad under 2 energifyllda timmar om hur du kan ta din redan hälsosamma livsstil till högre nivåer, hur du kan bli den bästa versionen av dig själv och hur kan bejaka de detaljer som leder till resultat.

Jonas Bergqvist är en av Sveriges främsta förespråkare för Paleo och har skrivit den populära boken Ät & Lev Paleo. Denna föreläsning redogör för grunderna i boken, men tar till största delen vid där boken slutar. Det blir 2 fullspäckade timmar med mat, näring, träning, stress, sömn, strategier och livsbejakande mindset. Du kommer ha stor behållning av föreläsningen även om du inte läst boken, men vill du förbereda dig på bästa sätt så rekommenderas att du läst igenom boken på förhand.
Passa på och njut av en god paleomiddag innan föreläsningen; förbeställ en krämig kycklinggryta med mango och mandelsmör toppad med blomkålssallad eller en raw spenatsoppa toppade med pepparrot och krasse.

Föreläsningen kostar 350 SEK och i priset ingår kaffe.

Anmälan och betalning sker via Simple Signup
https://simplesignup.se/event/98962-aet-lev-optimera-paleo-foerelaesning-med-jonas-bergqvist

Antal platser är begränsade och anmälan är bindande.

Välkomna!
#inthepink15 #jonasbergqvist #ätochlevpaleo #föreläsning #malmö #malmo #paleo #realfood #hälsa #glasvasen

Torsdagen den 7 september kl 18.30-21.00
Skapa mindre stress i livet – en föreläsning med Therese Renåker om vad stress egentligen är, hur det påverkar oss fysiologiskt och mentalt, vad som orsakar stress och hur vi kan skapa mindre av denna stress i våra liv. En ögonöppnare för djupare förståelse som inspirerar till förändring.

Om föreläsaren och en stor bonus
Therese Renåker är en omtyckt föreläsare, bloggare och tidigare lärare vid Paleo Institute i Stockholm. Genom åren har hon hjälpt människor med värk, utmattning, viktproblem, humörsvängningar, magbekymmer och hormonella obalanser. Detta genom kloka val till tallriken men även insikter om livet självt.
I pausen får du en stor bonus! Då träffar du nämligen en annan välrenommerad gäst, matskribenten, bloggaren och kokboksförfattaren Birgitta Höglund. Birgitta berättar lite om sin hälsoresa och bjuder på något gott ur Wonderbag och frökex av eget recept från Huså Bröd.
Ta tillfället i akt och njut av en god middag innan föreläsningen; förbeställ vår populärar Poké Bowl, antingen med vildfångad lax eller marinerad shiitake svamp till priset av 135 SEK.
Föreläsningen kostar 350 SEK och i priset ingår kaffe, benbuljong och frökex.

Anmälan och betalning sker via Simple Signup http://simplesignup.se/event/98955-skapa-mindre-stress-foerelaesning-med-therese-renaaker

Antal platser är begränsade och anmälan är bindande. #mindrestress #föreläsning #malmö #thereserenåker #birgittahöglund #birgittahoglundsmat #realfood #inthepink15 #paleo #lchf #hälsa #kost

En mustig linsgryta med kokosgrädde, kanel, ingefära och spiskummin. Toppas med rivna morötter, koriander och groddar. Inkl kvalitetskaffe från Slöinge kafferosteri och glutenfritt bröd!
Välkomna🌸
#glutenfritt #vegan #kaffe #lunch #malmö #hälsa #realfood #inthepink15

Att använda svenska bär är en gåva. Petra i köket har gjort en ljuvlig raw lingontårta med rårörda lingon och chili. Ingredienserna vi har använt är riven kokos, solrosfrön, äkta vanilj, russin, kokosolja, katrinplommon samt en knivsudd muscovadosocker. Välkomna in och smaka och njut 🌸#vegan #kokos #fika #rawfood #lingonberry #malmo #realfood #inthepink15

Betydelsen av det gamla engelska uttrycket ”In the Pink ” ligger i det hälsosamma, det blomstrande och strålande – som när du är stark och frisk, robust och hel.
Här vår nötyoghurt som toppas med egen gjord glutenfri grenola samt lite frukt & bär.
Välkomna🌻
#vegan #paleo #hälsa #frukost #nyttigt #glutenfritt

Midsommar Poke-Bowl med vildfångad marinerad lax, egengjord kimchi, rättika, marinerad rödkål, avokado, purjulök samt jordgubbar. Går även att få som vegansk! Välkomna 🌸
#vildfångadlax #paleo #hälsa #sallad #vegan #kimchi #inthepink15 #lunch #malmö

Nu har vi glass 🍦 välj mellan mexikan choklad/kanel eller balla gubbar (jordgubb) gjord på cashew nötter eller en underbar saltlakrits även den gjord på cashewnötter.
Välkomna🌸
#vegan #glass #köld #cashew #inthepink15 #fika

After work med grymma trubadurer 🎼🎤🎸💃🏻🍔

Nu har vi inlett ett samarbete med #powerfruits som har ekologiska produkter som vita mullbär, kokoschips, gojibär, matcha, ceylonkanel och mycket mer. Välkomna in och provsmaka 🌸
#matcha #gojibär #mullbär #kokos #maca #realfood #vegan

Most Popular Instagram Hashtags