[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

intanhanina intanhanina

492 posts   31691 followers   7146 followings

INTAN HANINA MOHD SIRAT  Dari K.Kangsar, kini di Seremban. Zaujah encik @apit.pemalu dan ditemani 3 anak yang comel. ุงู„ู„ูŽู‘ู‡ูู…ูŽู‘ ุตูŽู„ูู‘ ุนูŽู„ูŽู‰ ู…ูุญูŽู…ูŽู‘ุฏู ูˆูŽุนูŽู„ูŽู‰ ุขู„ู ู…ูุญูŽู…ูŽู‘ุฏู.

http://www.muncet.net/

Dah besor baby boy ni. Sanah Helwah Imamku. Semoga Allah memberkatimu di dunia dan di akhirat, dipanjangkan umur dan menjadi anak, suami dan bapa yang soleh.

Beli perfume di shopping mall mahal kan? Sebotol dah RM300-RM500, kadang dengan harga tersebut baru dapat perfume saiz kecil. Nak nangis je kan.
.
Best tak kalau ada seller jual perfume ORIGINAL dengan harga lebih murah dan mampu beli?
.
Memang ada pun. Jom visit kedai
.
@scentbyaag
@scentbyaag
@scentbyaag

Perfume kedai ni semuanya import dari luar negara dan ORIGINAL.
.
Jom lekaih.
.
.
.
#perfume #pewangi #wangi #pewangiimport #original #semburdanwangi #murah #murah #bazaarpaknil #sayajual #macammacamada #usahawan #usahawanita #lebihmurah #hebat #intanhanina #surirumah #kedaionlinemurah2 #wangiwangi #kedaiwangi #import #lebihmurah #bisnonline #kualitibaik

[GIFT REVIEW] Pemberian istimewa dari kak zue minggu lalu iaitu CELEBRITYLASS - Penghilang Bau Badan. Intan dan suami @apit.pemalu telah pon amalkan. Just sembur, sapu dan test bau. Rasa macam magic betul. Tiba-tiba bau takdo. Kalau nak tahu lebih lanjut dan tips boleh FOLLOW kak zue di IG beliau

@pakarhilangbaubadan.byzue
@pakarhilangbaubadan.byzue
@pakarhilangbaubadan.byzue

Sedikit Info mengenai CELEBRITYLASS ๐Ÿ‘‡.
.
Celebritylass merupakan MasterOdourless.
.
โœ” bukan deodorant
โœ” bukan perfume
.
๐Ÿ‘‰ Tapi PENGHILANG BAU di badan, bau kaki, bau ketiak, bau peluh, hanyir di tangan dan lain-lain.
.
๐Ÿ‘‰Sepantas 3 saat.
.
๐Ÿ‘‰Kekal tanpa bau 24jam
.
๐Ÿ‘‰Bersifat antiseptik menghalang pembiakan bakteria.
.
๐Ÿ‘‰Dari bahan2 semulajadi & boleh dibawa solat
.
.
Bahan-bahan:
.
๐ŸŒธPati mawar
๐ŸŒธEkstrak Tawas Premium
๐ŸŒธHerba campuran
๐ŸŒธAir suling
.
.
Dengan penggunaan yang berterusan ia juga dapat mencerahkan ketiak . Insyaallah ๐Ÿ˜Š.
.
.
โœ”Hanya 3 langkah
SEMBUR -SAPU RATA - SIAP๐Ÿ˜Š
.
โœ”Mendapatkan kelulusan KKM (NOT 160801035 K)
.
.
Tima kasih Kak Zue. Intan dan suami begitu teruja. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ‘
.
.
.
#intanhanina #apitpemalu #ApitEjenGL #pakarhilangbaubadan #bauhapak #celebritylass #tiadabau #masalahbaubadan #ajaib #spray #terapiinstagram #ajimaura #super100k #hadiah #istimewa #intannurhanifah #keluargakecilku #niqabis #surirumah #sayajual #sayapromote #bazaarpaknil #usahawan #usahawanita

Awat la majlis kawin ni pasang lagu sedih. Putus sana putus sini. Nasib baik tak putus selera. Lauk kendurinya sodap sangat.

Diet ke laut jap. ๐Ÿ™Š opss.

[ PAID / GIFT REVIEW DITUNDA ]
.
Assalamualaikum semua dan Salam Maal Hijrah bagi semua kawan yg beragama Islam. Alhamdulillah, semoga rakan-rakan dapat berhijrah ke arah yg lebih baik.
.
Intan tepek muka sedih ni bukannye apo, rasanya ni kali pertama tak dapat nak siapkan queue Paid dan Gift Review semalam. Ada urusan nak kene selesaikan.
.
Kebetulan pulak husband ajak balek kampung hari ni sampai lah ahad. Di kampung mertua, mobile tenet tak berapa laju. Sob sob.
.
Jadi, terpaksa tunda List Review ke minggu hadapan. Takpe eh. Im so so so sori sangat. Kot ado sesapo lagi nak masuk list Review produk, boleh je wasap Intan tau 0125215021. DM intan pon takpe. Nanti kito sweet-sweet talk di sano.

Maap ya.

#intanhanina #maalhijrah #intannurhana

Assalamualaikum sahabat-sahabatku. Ada jugak yang DM intan tanya tentang Instagram ni.
.
1. Bagaimana nak Followers kita bertambah selaju roket?
.
2. Teringin nak tengok angka kat Followers kita dah capai 10k? 20k? 30k? 100k???
.
3. Teringin nak dapat Likes/View yang tinggi?
.
4 Teringin IG bisnes produk/perkhidmatan kita dilihat oleh orang lain?
.

Kini, segala Impian anda boleh jadi kenyataan. Ni bukan skincare mahupun foundation, tapi ini adalah ILMU mahal setaraf macam kelas bengkel/seminar. Dengan harga RM99 saja anda boleh praktikkan sendiri dari ilmu basic IG hingga ke peringkat advance gebedan tau.

Terima kasih sifu @ajimaura kerana menyediakan Ebook yang gempak ni. Lain Dari Yang Lain. Banyak tips, teknik, pantang larang dan sebagainya yang mencelikkan mato Intan dalam Instagram ni.

Tak cuba tak tau. Cobalah. Hehe

Whatsapp Intan 0125215021 untuk maklumat lanjut ๐Ÿ˜.

Riuh deme ni dalam kete. Si kecik pikir ape la tu.

#intanhanina
#intannurhanifah
#muhammadnurhanifah
#intannurhana

[SPECIAL GIFT] Assalamualaikum buat semua rakan yang dirahmati dan diberkati Allah. Minggu lalu intan terima DM daripada @niqavie_perak dan katanya nak beri hadiah Niqab kat Intan.

Intan pun terkejut "Eh, ada menang contest ke? Lupa pulak.. hihi ๐Ÿ˜‚". Rupanya takda contest apa pun, memang dia nak bagi. Allahuakbar, terharu rasanya. Moga Allah beri kebaikan pada Cik Puan Aina di dunia dan di akhirat.

Ni kali pertama intan mengenakan Niqab, dan terasa lain macam bila pakai Niqab ni. Lembut, soft, ringan dan selesa sangat. Bila tengok di cermin, aku kah ni? Awat lain sangat, sebab nampak mata je kan? Hihi. Seriously suka sangat dengan Niqab ni, kawan-kawan patut cuba selai dua lai tau. Jenguk-jenguklah di

@niqavie_perak
@niqavie_perak
@niqavie_perak

Semakin faham kenapa suami tegur dari dulu lagi.. "Nak melawa ni nak tunjuk kat sapa?". Maapkan den yang jahil ni wahai encik @apit.pemalu ๐Ÿ™ˆ๐Ÿ™ˆ๐Ÿ™ˆ๐Ÿ™ˆ. Hehe.

Assalamualaikum sahabat-sahabatku. Nak tahu teknik rahsia bagaimana Followers meningkat macam ๐Ÿš€? Anda mahu IG bisnes anda dilihat orang lain, tapi tak cukup umpphh. Dapatkan lekaih Ebook Teknik Saka 4.0 hasil nota dan tutorial dari sifu @ajimaura. Intan pasti ada kelainan pada IG anda nanti. InshaAllah.

Harga Promosi: RM99.

Whatsapp Intan sekarang

0125215021
0125215021
0125215021

SILIBUS Kelas online + Ebook SAKA 4.0

1. Pengenalan
2. Peringatan Khas
3. Pengenalan Diri & Kata-kata aluan Sifu Ajim Aura
4. Persediaan untuk belajar
5. Apa Yang anda mahu ,selepas daftar instagram.
6. Fahaman-fahaman Salah - Jangan ikut.
7. Fahaman Sifu Ajim Aura
8. Kedai Ramai Pelanggan Vs Kurang pelanggan
9. Sikap-Sikap buruk - Jangan Ikut
10. Story instagram
11. Tips & Teknik Iklan guna story
12. Teknik SAKA 4.0
13. BRAND/BRANDING
14. KENAPA INSTAGRAM
15. Business Offline
16. Business online
17. kelebihan "Business Profile"
18. Terapi Instagram
19.Apa Yang perlu tahu selepas Ada instagram.
20. Kategori Business - PANDUAN TAMBAH PENDAPATAN
21. Tips Marketing
22. Concept " Create awareness"
23. Teknik Marketing free " Flyers & Banner"
24. Saranan Akaun Instagram anda
25. Manfaatkan 3 golongan
26. Sistem Database
27. Collect , Save & Follow-up teknik
28. Tops Post
29. Nota Tambahan
30. Soal & Jawab
31. Update
32. update lagi
33. Ulangkaji

[PAID REVIEW] Assalamualaikum semua.

Nak tahu tak? Sekarang ni Serum Rambut #PrincessPulseHairserum dari @miss.scent nak bagi harga special kepada anda.
.
Dengan syarat
.
1. Follow @miss.scent.
2. Komen "INTAN" kat mana2 ruangan komen di ig @miss.scent untuk dapat potongan harga.
.
Harga asal dah RM15, lepas potongan harga, wow murah dan berbaloi uols ๐Ÿ˜ Best kan?
.
Hair serum ni dah dapat perhatian ramai pengguna sebab ia nya sgt membantu untuk menyelesaikan masalah rambut anda.
.
Cepat2 follow @misscent @miss.scent @scent sekarang sementara stok masih ada.

#hairserum #serumrambut #rambut #promosi

[PAID REVIEW] Salam, Kelas #GengLike Family L 28hb SEPTEMBER ini.

Apa itu Geng Like di FACEBOOK Personal? Secara asasnya, GengLIKE (GL) adalah group support untuk menambah LIKE di FACEBOOK. Ianya juga untuk anda mengubah logistik kearah yang lebih positif, InsyaAllah.
.
Hanya di Geng Like, 6 TOPIK anda akan belajar:
.
1. Personal branding.
2. Copywriting.
3. Content Marketing.
4. Story Telling.
5. FB engagement.
6. Networking.
.
Sila wasap @apit.pemalu di 012 645 9881.

#ApitEjenGL #HalusBetul

[@BERITAHARIAN] KUALA LUMPUR, 14 Sept โ€“ Berikut senarai 23 nama mangsa pelajar dan guru yang terkorban dalam kebakaran Pusat Tahfiz Darul Quran Ittifaqiyah, Dato Keramat, di sini awal pagi tadi.

1. Muhammad Danieal Md Amin, 14
2. Ahmad Rijal Mohammad Rodzi, 13
3. Muhammad Hasrullah Ismaik, 14
4. Muhammad Haikal Abdullah, 12
5. Muhammad Aidil Aqmal Mohd Zamzuri, 10
6. Muhammaf Fahmie Abdullah, 11
7. Muhammad Afiq Haqimie Hairulizwan, 11
8. Muhammad Aiman Ramzanudin, 12
9. Azkar Dariemi F. Zaska, 8
10. Nik Muhammad Ridzuan Bin Nik Azlan
11. Azkar Abiedi F. Zaska, 11
12. Umar Al Khatab Helmi, 6
13. Amiel Asyraaf Abd Rasid, 11
14. Muhammad Nizammudin Nasrun, 13
15. Muhammad Hafiz Iskandar Sulaiman, 11
16. Muhammad Harris Ikhwan Mohd Sulaiman, 10
17. Muhammad Taufik Hidayat Norazizan, 16
18. Ahmad Harith Adam Mohd Nor Hadi, 12
19. Muhammad Hazim Ahmad Nor, 13
20. Muhammad Syafik Haikal Abdullah, 13
21. Muhammad Zattulah Roslan, 11
22. Mohd Yusuf Md, 26 (guru)
23. Mohd Amrul Nizam Sakarno, 25 (guru).
.
.
.
Paling muda seusia anakku.. Sungguh indah nama-nama mereka yang terpilih. Takziah kepada keluarga mangsa yang terkorban. Semoga tabah di saat2 sukar ini.

Innalillahiwainnailaihirojiun ๐Ÿ˜‘๐Ÿ˜‘๐Ÿ˜‘

Most Popular Instagram Hashtags