intanhanina intanhanina

433 posts   27576 followers   4164 followings

INTAN HANINA MOHD SIRAT  πŸ‘© Surirumah Sepenuh Masa πŸ‘­ Komuniti #TerapiInstagram πŸ“• @intan.ebook.insta Teknik Saka 4.0 🐝 @intan.madu.delima De Rijaas πŸ“± Whatsapp: 012 521 5021

http://www.muncet.net/

Open haus penghabisan. Kembong dah pipi den.

#ajimaura
#terapiinstagram

Repost FROM @akademi.insta
PENTING!!! Untuk makluman anda semua
Berlaku perubahan sementara atau kekal Didalam proses FOLLOW

Sebelum ini
Boleh follow 200 orang sejam

Sekarang
Follow 30-40 orang sahaja dalam masa 15 minit.

Maksudnya setiap 15 minit kita hanya boleh follow seramai 30-40 orang sahaja.

Kita tak Di block jika lebih follow 30-40 orang dalam masa 15 minit tu,cuma following kita tak bertambah .Dalam erti kata lain BUAT PENAT JER 😁😁😁
Semoga manfaat
@ajimaura
@akademi.insta
#terapiinstagram
#ajimaura

Macam mane deme bleh masuk dalam teloQ tu. Musykil..

Assalamualaikum.. #Throwback Gi Tabung Haji simpan duit raye bebudak ni. Tima kasih pada yang bermurah hati. Selamat Hari Raya.

Kereta tatakku repair sesuatu.
Anakku nyanyi lagu aawuu awuu.
Tido pun tersendu-sendu.
Tu tandanya dah letih bebenor tu.

Ada yang nak sambung ker? Hehe..

#throwback di Mydin tadi. Dengan anak-anak je. Baba kojer. Tengah tengok bebudak pra sekolah menyanyi. Kusyuk betui deme yer.

Ni hasil kene bebel dengan mama dia πŸ˜‚.

Sekali sekale bile kau bengang. Haha.

Oh encik husband @apit.pemalu, Awat la ambik gambo ghoper ni. πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

Selamat pulang ke kampung halaman buat kawan2 IG. Selamat Hari Raya Aidilfitri. Maaf dari kami jika ada salah dan silap. Hehehe..

Minggu ni pakat duk busy laa noh dengan persiapan hari raye ni.

Most Popular Instagram Hashtags