intanfarhanaamir intanfarhanaamir

1,117 posts   938 followers   386 followings

I.F.A  Ninja the black cat's Human Master.. You screw me, I'll screw you right back.. I'm a lady like that.. So don't mess with me πŸ™… β™‹ 15.7.1990 β™‹

I literally got a panick attacked last night..
And this morning my foot feels like they were glued on the floor, i cant step out from my own house bcz i was too afraid.. #panickattack #pdrm #anjir

Ceritera semalam..
Alahai Fiero merajuk betul dia..
Kita cakap body kemek nampak buruk tengahari tu, terus dia bagi kemek teruk gini haaaa πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ #accident #hydroplane #safetyfirst #sagaflxsv #proton #thankgodforanotherday

Lain macam penangan kemenangan @chedetofficial ni..
Ninja si hitam gelemak yg selalu mengamuk nak kua pagi2 makan rumput, pagi ni kemain tenang tak bising pun nak keluar 😊😊😊 #throwbackthursday #ge14 #pru14 #malaysiamemilih #blackcatsofinstagram #blackcatsofig #cats_of_instagram #cats

I feel bless whenever the person that i care say this to me 😊

Dapat rasa dia ni nak.manja2 bila balik umah kl je..
Super duper manja 😊
#vampurr #cats #cats_of_instagram #blackcatsofinstagram #bombaycat #catsofinstagram

Most Popular Instagram Hashtags