insta.nuki insta.nuki

54 posts   250 followers   403 followings

bestuur tanuki  De enige echte officiële Instagram van LVSJK Tanuki, studievereniging voor Japan 🇯🇵 en Korea🇰🇷studies in Leiden! こんにちは! 안녕하세요 !

Beep boop beep.

Wij stellen jullie voor aan het meest buitenaardse feestje van het jaar! Het feestje zal plaatsvinden op 7 juni in onze oude vertrouwde Kroon en zal als een echte vuurpijl/Death Star superlaser inslaan.

Wie: leden en externen
Wat: Tanuki Feest: Out of this World
Hoeveel: €3,- leden en €4,- externen en alleen via deze link
http://www.tanuki.nl/product/feest-out-of-this-world/

#tanuki #lvsjktanuki #leiden #leidenhum #universiteitleiden #feest #party #space

*** NOG EEN WINACTIE JEETJE HET HOUDT NIET OP NIET VANZELF*** We hebben nog een winactie voor jullie in petto, dit keer een met een Japans tintje.

Van Film Incompany, een bedrijf dat zich bezighoudt met het verspreiden van filmmarketing, mogen we 3x2 vrijkaarten weggeven om deze film te gaan bekijken! "Oh Lucy! is een bitterzoete komedie met een cast van Japanse topacteurs en de Amerikaanse Hollywoodster Josh Hartnett (Pearl Harbor). De Japanse filmmaakster Atsuko Hirayanagi schetst in treffende scènes de culturele verschillen tussen Oost en West. De liefdevolle portettering van haar personages en het ontroerende einde maken van Oh Lucy! een echte feelgoodfilm." Ben jij ook zo benieuwd? Stuur dan voor 8 juni een mailtje naar bestuurtanuki@gmail.com met het antwoord op de volgende vraag:
Wat is de echte naam van "Lucy", de Japanse vrouw in de hoofdrol?

Succes!
#tanuki #lvsjktanuki #leiden #tanuki #leidenhum #universiteitleiden #leidenuniversity #film #ohlucy #winactie

****** WINACTIE ****** Zoals eerder gezegd op Facebook, organiseert De Balie (een podium voor het vrije woord, eigentijdse kunst, politiek en cultuur aan het Leidseplein in Amsterdam) VANDAAG 28 mei een programma over Noord-Korea, getiteld "De Kim-Dynastie: Hoe Noord-Korea echt in elkaar zit". De Balie wil het liefst zo veel mogelijk Korea-geïnteresseerden in de zaal hebben zitten, en heeft ons benaderd een prijsvraag te maken om 3x2 kaarten beschikbaar te maken voor dit programma!

Beantwoordt de volgende vraag om kans te maken op kaarten: "Wie gaat op deze avond met wie in gesprek? We zoeken twee namen!". Weet jij het antwoord? Mail dan vóór 12:00 naar bestuurtanuki@gmail.com en misschien ben jij een van de gelukkigen om straks gratis naar een interessante Korea-gevulde avond te gaan.

#lvsjktanuki #leiden #tanuki #leidenhum #universiteitleiden #leidenuniversity #kimdynasty #debalie #winactie

Goeeeeeiemorgen!
Vergeet niet dat vanmiddag de seminar "werk zoeken in Japan" plaatsvindt! Bij deze unieke seminar komen mensen van TOPCareer speciaal voor ons een uitleg geven, en is er zelfs kans om wat te netwerken bij de gratis (!!!) lunch die er achteraan komt.

MITSSSS

Je je even registreert door te mailen naar bestuurtanuki@gmail.com met daarin:

1) Je naam
2) lid ja of nee (jullie allemaal ja he ;) )
3) welk jaar je zit
4) wil je meedoen aan de gratis lunch ja of nee

Dit kan tot 12.00!

#topcareer #lvsjktanuki #leiden #tanuki #leidenhum #universiteitleiden #leidenuniversity #jobhunt #就活

Doe eens wat waar je geen studiepunten voor krijgt en laat je talenten zien bij het open podium! Hiervoor krijg je oneindige waardering en gratis drankjes terug❤️. Mocht je niet zo van de spotlight houden, is er natuurlijk ook de mogelijkheid om met wat drinken gezellig naar de optredens te kijken.🎤⭐️ Meer informatie over dit evenement en hoe je je kunt aanmelden kun je vinden in de facebookgroep ~ #tanuki #lvsjktanuki #leiden #leidenhum #universiteitleiden

Kom vanavond ook naar onze 💖K-Drama💔 bingo! Onze KCC heeft een fantastische bingokaart in elkaar gezet om jouw avond helemaal top te maken.
Alle clichés komen aan bod: de wristgrab, de awkward long kiss met open ogen, boze schoonmoeder etc. Heb je bingo? Dan win je een leuke prijs!

Kom ook om 19.00 naar Lipsius 002 en doe mee😉😍 #tanuki #lvsjktanuki #leiden #leidenhum #universiteitleiden #kdrama #bingo

Herinnering! Woensdag 25 april, dat is aanstaande woensdag, vindt de 💐 ikebana💐 cursus plaats van 14:00 tot 15:00!

Ikebana is de traditionele Japanse bloemschikkunst die bekend staat om haar sierlijke schikkingen. Normaal kost het goudgeld om aan zoiets mee te kunnen doen en te leren een schikking te maken.. .. maar Tanukianen hebben een goeie deal! We hebben het kunnen fiksen dat jullie maar voor -niet sch(r)ikken he - 5 euro kunnen meedoen! Deze speciale Tanuki workshop zit al bijna vol, maar er zijn nog een aantal plekken! Als het je schikt, kom dan vooral ook!😉 Koop dus snel je deelname op http://www.tanuki.nl/product/ikebana-workshop/
en kijk voor meer informatie bij het evenement: https://www.facebook.com/events/179608256009423/
#tanuki #lvsjktanuki #leiden #leidenhum #universiteitleiden #ikebana #oharaikebana

De feestco zit ook weer vol enthousiasme klaar om kaartjes te verkopen voor het feest van 🌞VANAVOND 🌞

Kom snel langs om je kaartje in het Arsenaal af te rekenen - ze zitten er tot 15:00. Lukt het niet? Bestel m dan online 😁 of desnoods betaal je m aan de deur, maar aan de deur +1 eurooo.

#tanuki #lvsjktanuki #leiden #tanuki #leidenhum #feest #springbreak

🎉 Vanavond 🎉
Tanuki's eerste échte feest van het tweede semester: Spring Break!🌻 We hebben al kunnen genieten van goede temperaturen van de week, nu kunnen we die energie omzetten in partay energy in -let op- DE HUT van ome Henne vanavond. 🕶Pak je bloemenslingers uit de kast, trek je Hawaï shirt aan en gaan met die bananenboot.🌻 Koop je kaartje tot vanavond op www.tanuki.nl OF kom gezellig tussen 13:00 En 15:00 langs het Arsenaal en koop je kaartje daar ☻☻ #tanuki #lvsjktanuki #leiden #tanuki #leidenhum #feest #springbreak

Wist je dat je de TaTanukiKi journal nu ook online kan lezen? Lees alles over katten en Koreaanse zaagselbaden😺🛁 Vergeet daarnaast het geweldige advies van onze Anky niet te checken! ✉️✉️ #tanuki #lvsjktanuki #leiden #leidenhum #tatanukiki #journal #太狸記

Vandaag van 17.30 tot 19.30!
De sjaarsco viert black noodle day, de dag speciaal voor singles (al zijn niet singles ook gewoon welkom hoor 😬) Kom film kijken (Castaway on the Moon, slide naar links 😉), black noodles eten en genieten met de sjaarsco!!! #tanuki #lvsjktanuki #leiden #sjaarsco #blacknoodleday #leidenhum

Vanavond is de maandelijkse borrel!
Vergeet al je zorgen even en in je gratis drankje tussen 17.00 en 19.00 bij café de Keyzer 😉

WE'LL BE WAITING FOR YOU

#tanuki #leiden #leidenuniv #lvsjktanuki #leidenhum #maandelijkseborrel #aprildoetwatiewil

Most Popular Instagram Hashtags