inredningsfrun inredningsfrun

4278 posts   10395 followers   164 followings

inredningsfrun  Inredningsnörd och obotlig optimist med förkärlek till djup och floskler. Stolt mor till tre underbaringar. Välkommen 💕

https://inredningsfrun.wordpress.com/

Dagens "så-jäklars-mycket-älsk-i-hjärtat" #dop #kejsaren #meandmyboys #gudmor @mariabengtson80 swipa👉🏼 för fler pics

Dagens "en-kärleksdag-är-nu-till-enda" #dop #edward #såmycketkärlek 💙

Dagens "three-is-the-magic-number" #realitycheck ‼️ Så här ser min pp-mage ut (och tillika hyresvärd åt fem graviditeter som resulterat i tre mirakel) i liggande-på-sidan-format. Ingen hålla-in-bra-ljussättning-eller-filter-mage utan min real-deal-let-it-all-häng-out-kvällsmage (efter snittet blir jag mer svullen ju längre dagen går). Å så mjölkstinna långlökar som har agerat Arla i sammanlagt 24 månader and counting. Tuttar å mage. Så naturligt. Så omdiskuterat. Å så sönderfiltrerat. Därför kommer här en liten kärleksuppmaning; Sluta jämföra, sluta tänka en massa förminskande saker om dig själv och peppa dig med lite love-boost istället. Så mycket mer befriande. Så idag bjuder jag och kejsaren på vår lilla verklighet. Varsågoda! #hepp #jagochmittsnitt #mamalivet #kejsarenochjag

Dagens "till-alla-förstföderskor-och-nyblivna-mammor" #realitycheck ‼️‼️
Lyssna nu väldigt noga på tant🙋🏼! Jag tänker så mycket på er, på vad ni blir matade med dagligen. Hur ni ska se ut som gravid, hur ni inte ska se ut. Hur ni ska se ut post partum och hur ni inte ska se ut. Man blir ju knäpp för mindre!

Jag är så innerligt tacksam och glad över att jag fick nr.1 och nr.2 innan jag hade koll på sociala medier. Jag fick liksom lulla runt i min egna preggo-bebis-bubbla utan en massa tillrättalagda Insta-pics. Ingen press, ingen stress! Mer än månne från min egen garderob som var enda beviset om min figur innan kids.
Iallafall.
Vad vill jag då säga med detta? Jo. Livet som preggo är inte alltid "crossfitpass-och-sedan-kvarg-med-bästis-#v37" eller som nyförlöst "rosévin-och-egentid-med-bästis-#pp10dagar". Jag säger inte att det KAN vara så, bara att det i lika många fall är mer "stödstrumpor-och-hobbitfötter-slöa-i-soffan-#v37 och "läckande-tuttar-och-onda-hemorrojder-#pp10dagar. Men igen visar en läckande lök eller en blå hemorrojd på Insta (tack gode Gud för det förvisso).
Min verklighet ser ut som på bilderna till höger👆🏼 med ett barn hängandes vid en långlök i amnings-bh (som bara är bekväm och utan varken spets eller push) och ett par rediga (som vi säger i Kalmar) trosor med mycket tyg. Magen fladdrar som aldrig förr efter mitt första kejsarsnitt och jag har gäddhäng och celluliter ner till knäna. Å fyradagars hår (thank God för torrschampo) och osminkad. The real deal, Moder jag, med blöjbebebis vid barm och ungar som sitter och kladdar i soffan. Å bilden till vänster? Samma dag, samma jag. Annan vinkel, hålla in magen, in med armen så inte gäddhänget syns, på med vanlig stöd-bh, rött läppstift, tingeltangel i öronen och mörk klänning - tadaaaaa- å så, åf kås, lite Insta-filter på.

Alla vackra preggos/nyförlösta där ute!!! Våga lita på dina egna förmågor och kroppar och njut av det mirakel du bär på eller håller i din famn. Njut av inspiration på sociala medier, men låt dig inte luras att tro att allt du ser och läser är en exakt sanning.
Kärlek till er och era mirakel från mig ❤️

Dagens "det-räcker-med-en-blick-från-dig-att-stilla-mitt-hjärta" #kejsaren #serraktigenommig #lyckopiller #kärlekentillsittbarn #övervinnerallt 💙

Dagens "vi-hade-det-ljuvt" #kejsarenochjag #brygghäng #terapi #neednomore 🎣

Dagens "å-alla-äro-de-mina" #meandmyboys #underbaringar #mannen #nypermigiarmen #fouristhemagicnumber 💙💙💙💙

Most Popular Instagram Hashtags