ingvildstub ingvildstub

458 posts   465 followers   503 followings

Ingvild Stub 

Pressebrief før NATO-toppmøtet. Transatlantisk solidaritet og byrdefordeling og kampen mot terror står på dagsorden.

Et sjeldent, helt bokstavelig "behind the scenes"-bilde, fra sjefens åpningsinnlegg på Oslo Freedom Forum.

Det er ikke fullt før det renner over. Fjorten år etter at vi fikk dem fant jeg endelig noe å bruke likørglassene til. Gratulerer med dagen! #eggedosis #17mai

Klassekampens kjøleskappoesimagneter er en kul foredragsgave, men jeg ble overrasket over hvor vanskelig det var å skrive noe brukandes med den. #politiskkunst

"I dag, mer enn noen gang, er det viktig å ha nære partnere som Norge, som deler våre verdier," sier EUs rådspresident Donald Tusk.

Vi *leker* ikke aluminiumsfabrikkåpning, altså. Statsministeren er i Düsseldorf for å åpne Hydros nye aluminiumsproduksjonslinje sammen med Tysklands forbundskansler Angela Merkel.

Jeg startet påskeuken med å følge statsministeren til Kina på et besøk som markerte normaliseringen av forholdet mellom Kina og Norge. Som det tydelig fremgår av bildet, hvor sjefen har pressemøte sammen med Alibaba-grunnlegger Jack Ma i nydelige Hangzhou, var det stor interesse for vårt besøk.

Litt magisk i Maridalen i dag.

På den store sikkerhetskonferansen i München er pressedelegasjonen all-male. Bra vi har en dame foran kamera, i hvert fall.

The view from the cheap seats mens USAs nye forsvarsminister James Mattis holder åpningsforedrag på sikkerhetskonferansen i München.

Arbeidstittel: "Ministre med missil". I dag offentliggjorde Tyskland at de velger norske missiler til sin marine. Viktig mulighet for norsk industri!

Most Popular Instagram Hashtags