ingvildstub ingvildstub

450 posts   445 followers   489 followings

Ingvild Stub 

På den store sikkerhetskonferansen i München er pressedelegasjonen all-male. Bra vi har en dame foran kamera, i hvert fall.

The view from the cheap seats mens USAs nye forsvarsminister James Mattis holder åpningsforedrag på sikkerhetskonferansen i München.

Arbeidstittel: "Ministre med missil". I dag offentliggjorde Tyskland at de velger norske missiler til sin marine. Viktig mulighet for norsk industri!

Denne helgen er laget av rå og brente pølser, kattevask på iskald hytte, utedoturer, gode minner og gode venner. #lillomarka #dntoslo

Det var veldig fint å våkne til denne utsikten i Valletta i dag morges. Men dessverre desto tyngre å lande til kulde og tåke i Oslo i kveld. #latergram

Med dette slagordet ser jeg for meg at dagens 133-årsjubilant kan gjøre det skarpt i årets valg. Gratulerer med dagen, Venstre!

Statsministeren og EØS- og EU-minister Frank Bakke-Jensen møtte Europakommisjonens sjefsforhandler for Brexit, Michel Barnier. Vi er enige om behovet for å beskytte det indre marked og vil holde tett kontakt om Storbritannias uttreden av EU.

Satellitter er avgjørende for miljøovervåkning, fiskeriforvaltning, søk og redning og mye annet i nord. Strålende besøk til KSAT i Tromsø i dag.

Tromsø trenger ikke filter. #arcticfrontiers #nofilter

Digg lørdagssnack: nylaget hummus med za'ahtar.