infiniteyogamalmo infiniteyogamalmo

607 posts   1,188 followers   569 followings

Infinite Yoga Malmö  Yogastudio med fokus på yoga som självutveckling. För dig som söker helheten i yogan, att växa & vara den du är fullt ut. På Gustav Adolfs torg 43. 💫

Ikväll tisdag 15/1 kl 19:30-21:00, Womanhood Yoga - Self Care vid mens med Johanna Lindberg. Lugn, skön och återhämtande yoga för dagar då du vill & behöver ta hand om dig själv lite extra. ❤️ Bara kom, förbokning behövs inte idag.

Vilken grind vill du öppna denna vecka?
Detta år ger vi er mjuka & stärkande starter via Magic Morning Meditation & Yoga, kl. 8-9, med @teresarvidsson, @yogaheartcoaching & @charlottasernerup.
Svep in dig i en varm filt & svep iväg i meditationens & yogans mjuka vind!

MINDFUL GRAVIDYOGA, kursstart idag 12/1 kl 11:30-13:00 (platser finns för drop in) och så här berättar läraren Filippa Widell Basovic om sin egen upplevelse av yoga under graviditeten och vad den sedan har lett till i hennes liv:

”Jag tränade mycket yoga innan min graviditet så det blev naturligt att gå över till gravidyoga när jag blev lite mer begränsad i mina rörelser. Samtidigt praktiserade jag meditation och och ledde grupper i det.

Jag gick gravidyoga på vad jag tyckte var Malmös bästa och finaste yogastudio Infinite Yoga, och det var för mig en magisk tid då jag njöt för fullt av att vara gravid och riktigt gav mig tid till att uppleva kroppens alla förändringar. Att få användbara verktyg under graviditeten och inför den kommande förlossningen är något jag rekommenderar alla kvinnor jag träffar. Med yogan som hjälp blir vi medvetna om kroppen och andetaget, vi lär oss vikten av att slappna av och använda tankens kraft. Min förlossning varade i 24 timmar, då jag hade mycket hjälp av andning, avspänning och visualisering.

Före min graviditet utbildade jag mig till instruktör i Mindfulness och läste till stresspedagog med kognitiv inriktning, när jag sedan hittade Infinite Holistic Mama Gravidyogalärarutbildning på Infinite Yoga blev det så självklart för mig att jag ville bli gravidyogalärare. Nu är det snart dags för den tredje modulen med tema förlossningsförberedande yoga som jag jag ser mycket fram emot. Johanna Lindberg och Ulrika Wedin som är båda är duktiga och erfarna lärare och yogisar.

Denna utbildning riktar sig till alla oavsett vilken yogatradition man kommer ifrån och jag rekommenderar verkligen Infinite Holistic Mama Gravidyogalärarutbildning.

Vi föder barn med våra kroppar samtidigt som vi låter vårt hjärta guida oss!” ✨❤

STINA I SOLNEDGÅNG! <3 Välkommen på kursstart för Stina Stombys fantastiska Nature Yoga nu på söndag 13/1 kl 10:30-12:30!
🌿
Stina inleder med en introduktionsklass till vad kursen sedan kommer att handla om. Vi landar i meditation för att börja resan från jordens mitt, som får symbolisera vår innersta kärna. Under de kommande klasserna forstätter vi resan genom naturens alla element och utforskar hur de samspelar med och påverkar hela våra väsen.
🌿
Välkommen på en helt vidunderligt spännande och lärorik resa! 🍀
Söndagar 10:30-12:30, varannan vecka, kurs 10 tillfällen för 1 820 kr, kursstart 13 jan 2019 med Stina Stomby! Boka: info@infiniteyoga.se 💚 Foto: @malinvsandell @hogkanslighetsverige

Mamma Baby Yoga kan helt klart vara något av det mysigaste som finns! 😍😍😍 ÖPPET HUS PÅ INFINITE MAMA FREDAGEN DEN 18 JANUARI 2019:
Välkommen att träffa våra lärare Magdalena & Johanna och prova vårens härliga Mama Caring Circle & Mamma Baby-yoga alldeles gratis!

BEGRÄNSAT ANTAL PLATSER! Boka plats på den/de klasser du vill prova genom att maila: info@infiniteyoga.se

10:00-11:00, MAMA CARING CIRCLE med Magdalena
Mama Caring Circle är en plats för dig som är nybliven mamma. Här kan du landa tillsammans med andra som är i samma fas i livet som du, och känna dig fri att dela med dig av allting, stort som smått. Vi gör mjuka sköna rörelser för nacke och axlar, för extra omtanke om din kropp!

13:30-14:30, MAMMA BABY YOGA med Johanna Lindberg
Lugn, inkännande och stärkande yoga för dig som nyligen har fått barn. Välkommen att ta med din bebis för en härlig stund tillsammans!

INFINITE MAMA
Genom våra kurser för gravida och nyblivna mammor får du redskap för känslohantering som är till stor nytta under graviditeten och din fortsätta roll som förälder. Med Infinite Mama har du möjlighet att stanna upp i vardagen och ge dig själv en stund helt för dig, med utrymme för att skapa kontakt med ditt kommande barn redan under graviditeten. Och för dig som är nybliven mamma, att skapa kontakt med dig själv mitt i livet med ett litet barn.

Läs mer om Infinite Mama och alla våra kurser på www.infiniteyoga.se. 📷 by @isabellnwedin

Denna solstrålande sal är SÅ redo för ett alldeles sprillans nytt 2019 tillsammans med DIG! ✨☀️✨ Vad vill du uppleva i år? Vad vill du lägga till för dig? Vad vill du bjuda in som skulle vara alldeles revolutionerande NYTT & HÄRLIGT FÖR DIG? ✨🥂✨

Snart vinkar vi hejdå till 2018! 👋 Vad vill du lämna bakom dig nu? Vad är du klar med? Vad vill du släppa taget om? ✨✨✨ Dessa sista dagar på året är ett sådant fint tillfälle att göra plats för det nya som du vill bjuda in i året som kommer. ✨ Gör du någon nyårsritual? Skriver nyårsresumé, nyårsbrev, gör en eld där du gör av med allt gammalt - eller kanske något helt annat? ✨🥂✨

LYXYOGA på söndagar 16:30-18:00, 20 tillfällen, kursstart 13/1 2019 med Stina Stomby & Magdalena Kuchcinska

Tänk om det är dags att du väljer för DIG nu?
Och vilket enormt bidrag kan du vara till den här världen när du gör det?

Tänk om du kan TA EMOT mer lyx i ditt liv?

Längtar du efter att känna dig riktigt omhändertagen?

Välkommen till en av våra mest populära klasser! En stund för dig själv att bara få TA EMOT utan att prestera. Det här är klassen för dig som längtar efter lugn, avslappning, vänlighet, energipåfyllning och att få känna dig riktigt omhändertagen. Med rullande och mjuka rörelser, lugn, skön yin yoga, svävande lugn musik och mantran får du ge omsorg till din kropp och hela din varelse.

Mys och omhändertagande
Här får du bädda ner dig med bolsters och mjuka härliga filtar samtidigt som du får lyssna till helande toner från tibetanska singing bowls, shanti klangspel och ljuv mantrasång.

Yogamassage
Stinas klasser avslutas med ljuvlig yogamassage. Mjuk och medveten beröring som hjälper dig att slappna av och vila djupt.

Ljudbad med klangskålar och kristallskålar
Magdalenas klasser avslutas med ljudbad. Ljuden från klangsklar och kristallskålar skapar djup kontakt med våra celler och tillåter oss att ansluta till vår inre rytm och frekvens. Ljudyoga är effektivt för ett rastlöst och stressat sinne och hjälper oss att släppa djupt liggande spänningar och blockeringar. Du behöver inte prestera eller leverera, utan bara slappna av och låta ljudets transformerande vibrationer skölja igenom dig och hela ditt energisystem.
FÖRKUNSKAPER
För dig som längtar efter avslappning, lugn, vänlighet och energipåfyllning. Du behöver inga förkunskaper för att delta.

GÅ SOM KURS ELLER FRISTÅENDE KLASSER

TID
Söndagar 16:30-18:00, 20 tillfällen, kursstart 13 jan 2019 med Stina Stomby & Magdalena Kuchcinska (varannan vecka)

PRIS
Kurspris 3 640 kr.

ANMÄLAN
Anmäl dig till kursen via mail: info@infiniteyoga.se

DROP IN-PRIS
150 kr första gången du besöker Infinite Yoga Malmö, sen 220 kr för drop in, eller köp ett kort.

NATURE YOGA varannan söndag 10:30-12:30, 10 tillfällen, kursstart 13/1 2019 med Stina Stomby

Nature Yoga - Elementen - Ditt liv i cykler med naturterapeut och yogalärare Stina Stomby.
Nature Yoga är en kurs för dig som vill upptäcka och följa dina egna och naturens cykler. Det är en kurs som ger dig verktyg att förkroppsliga och skapa konkreta processer av uråldrig visdom. Det är även en kurs för dig som vill koppla på din medvetenhet och leva ditt liv fullt ut!

När vi lever våra liv i enlighet med naturens cykler så har vi oändliga möjligheter att uppnå hälsa och känna glädje till det här livet.

Under kursen kommer vi bland annat att gå igenom de fem elementen som utgör grunden för den kinesiska läkekonsten. Vilka organ som är kopplade till de olika elementen, vilka örter och yogapositioner som är stärkande för olika organ och andra aspekter som hör till elementen.

Kursen består av sju klasser med inledande klasser för introduktion av kursen, presentation av varandra och vägledning och andningsterapi för att starta en djupgående process.

De följande fem klasserna kommer att i tur och ordning vigas åt de fem elementen. Där vi grundläggande går i genom varje element, vilka aspekter som är kopplade till det, vilka organ som hör till elementet, hur det påverkar oss och hur vi kan tona in på och leva i samklang med de olika elementen. Vi gör yoga-och andningsövningar som stimulerar organen till respektive element för att kroppen ska få vara med i processen. Vi tar även tid till meditation under varje klass för att din medvetenhet också ska få vara med i processen.
Kursen innehåller:
• NATURMEDICIN • ELEMENTSLÄRA
• KÄNSLOHANTERING
• ANDNINGSTERAPI
• YOGA
MEDITATION

TID
Söndagar 10:30-12:30, start 13 jan 2019 med Stina Stomby.

PRIS
Kurs 10 tillfällen 1 820 kr.
ANMÄLAN
Anmäl dig till kursen via mail: info@infiniteyoga.se

FÖRKUNSKAPER
Du behöver inte ha några förkunskaper för att delta.
OM KURSLEDAREN
Stina fascineras av naturens alla mekanismer och helande egenskaper och är utbildad naturterapeut vid Naturmedicinska Akademin. Hon är även utbildad inom känsloterapi på Infinite Yoga Malmö. 💚

SELF LOVE REIKI RESTORATIVE på lördagar 16:00-17:30, 10 tillfällen, kursstart 23 mars 2019 med Lovisa Limseth

Self Love Reiki Restorative WEEKEND SPECIAL!

Ge dig själv ett njutningarnas mini-retreat på en lördag! Vår populära måndagsklass får nu en syster: Self Love Reiki Restorative - Weekend Special.

Precis som på måndagskvällarna kan du under Weekend Special-klassen se fram emot 90 minuter av mjuka rörelser och djup avslappning i sköna restorativepositioner ackompanjerat av Reiki, självkärleksövningar, Yoga Nidra, klangmeditation och lyxmassage. Landa i dig själv och hitta tillbaka till din kropp, ditt flöde, ditt tempo, din intuition, din vilja och det som för DIG är lustfyllt i livet. Det speciella med lördagsklassen är att den blir ännu lite lyxigare och mjukare. Antalet platser är något färre vilket innebär mer plats och tid för dig som kommer.

Tillsammans minns vi hur det är att vara snarare än göra och flyttar fokus från huvudets surr till kroppens lugna visa röst. Genom mjuka minimalistiska yogarörelser närmar vi oss oss själva och minns hur det är att lyssna till och älska våra kroppar. Att gå från tankefylld till tankfull, från spänd till avspänd. I klassen kombineras mjuk yoga med övningar i självkärlek och lyxig massage. Allt för att hitta tillbaka till dig själv, hitta hem igen och skapa en djupare förståelse för din egen kropp och hela din varelse. Där bygger vi upp den inre kärleken till oss själva. Kärleken till dig. Du är värdefull, du är tillräcklig, du är fantastisk!

Omfamnad av bolster och filtar får du möjlighet att uppleva två sorters healing - både den som spontant uppstår i kroppen då lugn och ro råder och den som ges av läraren i form av Reiki. Varsamt läggs hennes händer på skiftande ställen på kroppen medan du befinner dig i olika Restorative-positioner, allt för att öka känslan av djup avslappning och återhämtning. Förnimmelsen av Reiki upplevs ofta som mjuk, varsam, varm eller kall, lugn eller lätt sprudlande men subtil. Ibland känns det mer, ibland mindre. Kombinationen Restorative och Reiki är kraftfull och transformerande. 💚

YINYOGA MED YOGA NIDRA på utvalda lördagar 14:00-15:30,10 tillfällen, kursstart 9 feb 2019 med Emilia Kraft Nobel ”Go (y)inside” med Yin yoga! Rikta blicken inåt och tillåt det som finns djupt inom dig att komma upp till ytan. Det här är en lugn och lyxig yogaoas för för dig som längtar efter avslappning, vila, egentid, lugn, vänlighet, omtanke och läkning till kroppen och hela din varelse!

Yin yoga är inte en ny yogaform utan snarare ett nytt tillvägagångssätt. Genom att stanna längre i de olika yogaställningarna stärker vi bindväven och gör den mer följsam och smidig. Vi kommer även åt de lite hårdare delarna i kroppen som leder och ligament. Detta gör kroppen smidigare och möjliggör för ett ökat energiflöde. Metoden ger en avslappnande effekt och är väldigt stressreducerande.

Yin yoga hjälper oss att hitta in i djupet av oss själva, både kroppsligt och emotionellt. Vi rör oss lite och långsamt och för det mesta är vi stilla i olika positioner som stretchar olika delar av kroppen. Genom stillheten och de 3-5 minuter vi stannar i varje position hittar vi förbi de ytliga musklerna och djupare in till bindväv, leder och ligament. Därinne finns ofta även inbäddade känslor som kan få utlopp när vi kommer i kontakt med denna delen av oss själva.

Vad innehåller en klass i Yin yoga?
Yin yogan anpassas utefter kroppens meridianer, energilinjer som går genom hela vårt system. Genom fokus på energikropp, den fysiska kroppen, yogisk filosofi, andning, medveten närvaro, meditation och visualiseringstekniker guidas du in i en inkännande, frigörande, lugnande och samtidigt kraftfull stund på mattan. Klassen avslutas med en härligt djupgående Yoga Nidra guidad avslappning.

Yoga Nidra
Yoga Nidra är en meditationsteknik som även kallas yogisk sömn. När vi praktiserar denna teknik låter vi kroppen somna samtidigt som vårt sinne bibehåller fullt fokus och medvetande. Yoga Nidra hjälper oss att hitta en total djupavslappning som kan bidra till att lösa upp mentala och fysiska spänningar. 💙

EMPOWERING GRAVIDYOGA på lördagar 11:30-13:00
8 tillfällen, kursstart 23 mars 2019 med Lovisa Limseth

Kursen Empowering Gravidyoga riktar sig till dig som vill röra på dig och genom energigivande rörelser och stärkande positioner lära känna DIN gravida kropp och samtidigt närma dig ditt barn och stundande moderskap. Vare sig du har gjort yoga förut eller är helt ny är du varmt välkommen till denna kurs!

Att vara gravid är en helt unik tid i livet. I takt med att din kropp förändras och livet i magen utvecklas är det troligt att en längtan efter att landa i och knyta an till processen växer. Att utforska graviditeten genom dynamisk yoga kan vara ett utomordentligt sätt att närma sig både den egna kroppen och barnet i magen.

Listan över fördelar med medelintensiv träning under graviditeten är lång. I och med att cirkulationen ökar stärker vi vår fysiska uthållighet och styrka i muskler och skelett, vilket hjälper oss både under graviditet och intensiva småbarnsår. Träningen stimulerar även kroppens ämnesomsättning, stabilisering av blodsockernivåer, samt utsöndring av glädjehormoner som endorfiner.  Detta ger oss ökat välbefinnande i allmänhet, bättre sömn och förhöjt psykiskt välmående. Endorfinerna transporteras dessutom direkt till barnet i magen via moderkakan vilket gör att både du och ditt barn får ta del av de positiva effekterna!

Kanske viktigast av allt: Genom att öka medvetenheten och kännedomen om din egen kropp lär du dig att lyssna och lita på DIN kropp och din egen visdom. Denna tillit till kroppen är en stor tillgång under den stundande förlossningen - och i resten av livet. Genom att lyssna inåt får du också en naturlig kontakt med barnet i magen och möjlighet att knyta an och på ett medvetet sätt känna in vad det är att vara gravid och att bli mamma. ❤️

Most Popular Instagram Hashtags