indog indog

3201 posts   2636 followers   4650 followings

Goran Kostovski  Art director, illustrator, designer. I do paint and vjaying. Vegan. Forever Positive Opsessed! #celebratelifewear ; snap: indog2 ; hello@indog.info

http://indog.info/

Illustrator lecture students

Спавате ли мирно фешан и "фотографи& #34; уфулмани дека се почнало од вас. 2007 година во авангарда магазин сторија на Данијела Симоновска сликано од Дејан Пановски. Ќао ќао лажен свету...
#skopje #skopjememories #skopjestreetstyle #antifashion #streetstyle #diyclothes

Девојка во маркет со кратка коса услужува и баба една и вика: Дечко, дечко колку пари е ова... Девојкава и вика абе не сум дечко девојка сум и бабава и вика па што си како машко со тоа косата. Јас како што не знам да преќутам некад и се вртам на бабава и и викам: Па добро и вие сте како вештерка и сте непристојна ама тоа никој не ви брани како ќе изгледате личен избор е. Бабава се мршти упатуе злоба поглед на кај мене и и викам: Никој не ви дава за право да осудувате некого само затоа што не изгледа како што вие сакате. Се сврте и си отиде.

Да живее индивидуалноста и нека избива на површина повеќе од конзерватизмот ❤️
#celebratelife #celebrateindividuality #realtalk #individuality #bewhoyouare #bewhoyouare #beingyou #bewhoyouwant #beyourself #equality #skopje #skopjememories #illustration #hug #hugyourself #loveyourself #stayhappy

I'm tired of people who are rude and ugly to each other. Show some self respect and take your dirty mouth away from me basic bitch! 💥
#streetsofskopje #skopjememories #biketolife #celebratelifewear #celebratelife #rebornphoto

Most Popular Instagram Hashtags