[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

indahruhaila indahruhaila

2377 posts   165675 followers   1488 followings

#IndaHeart  ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พSinger | @indaheart.fc โ˜Ž๏ธBusiness Enquiries : 014 2266531 (Alif) 010 3664127 (Alia) ๐Ÿ“ฎindahruhaila@gmail.com . AFUNDI INDAH di website ๐Ÿ‘‡๐Ÿป

http://www.afmegastar.com.my/

Goodnight dr sis kumpulan Lipan Bara ๐Ÿคฃ๐Ÿ˜†๐Ÿด minggu ni minggu Jamrock.. cer teka sis nyanyi lagu apo?
#afmegastar
#indaheart
#indahruhaila
#teamindah ๐Ÿ“ธ : @alifshahjamil

AND THIS TOO!! tq so muchh!!!!!! lovee @syafieq_ayman !
.
RepostBy @syafieq_ayman: ". . . dan ini pun kite nak share jugak ๐Ÿ˜Š
Persalinan Indah Ruhaila untuk Konsert AF Megastar Ahad lepas , kami memilih rona silver dan mengambil inspirasi daripada helaian mewah antarabangsa Chanel yang disarungkan oleh Cara Delevingne tika melewati permaidani merah Met Gala 2017 . ๐Ÿ˜Š
#syafieqayman #syafieqaymanfashionstory
#dressbysyafieqayman" (via #InstaRepost @AppsKottage)

TQ SO MUCH @syafieq_ayman ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
.
RepostBy @syafieq_ayman: "Meh kite nak share sikit ๐Ÿ˜Š
Design ini pada asalnya kite inspired daripada rekaan luar dan diberi olahan sedikit . Pertama kali kite buat untuk Sis Zureda sempena Gegar Vaganza Sampaikan Raya dan kali kedua kite buat untuk Indah Ruhaila , minggu ke-2 Konsert Homecoming AF Megastar . Berbeza colour dan cutting dress tapi masih mengekalkan bow signature itu ๐Ÿ˜Š
.
#syafieqayman #syafieqaymanfashionstory
#dressbysyafieqayman" (via #InstaRepost @AppsKottage)

harini shoot kena baca tweet2 netizen2 kat luar.. hahaha macam2 ๐Ÿคฃ๐Ÿ˜† apa2 pun sis positif ๐Ÿ˜˜
#sislayan

Cak!! #throwback Alhamdulillah terima kasih semua yg mengundi sy and membuat sy terselamat utk minggu seterusnya.. teruskan menyokong sy.. inshaAllah persembahan minggu ni saya akan buat sesuatu yg lain.. doakan kesihatan mental n fizikal sy bertambah baik.. and again time kasih bnyk2 yg tak henti2 afundi sy.. ๐Ÿ™๐Ÿป๐Ÿ˜ญ i love you #INDAHEART

Pray for me okay.. di permudahkan, this week indah dpt lagu tiada lagi tangisan.. harap2 indah boleh bawa cara indah sendiri.. inshaAllah
#positivevibesonly
#afmegastar
#indahruhaila
#indaheart
@indaheart.fc

Heheheheh dia pon #teamindah ๐Ÿ˜†๐Ÿ˜˜

Sudahkah anda mengafundi? ๐Ÿ˜†โค๏ธ
@indaheart.fc
#indaheartfc
#indahruhaila
#afmegastar

U guys made my day ๐Ÿ˜ญโค๏ธ๐Ÿ˜๐Ÿ˜˜
. . .
Terima Kasih #SMKPadangTembak kerana sudi menjemput indah bersama adik2 ku sayang, bersempena penutup #MalaysiakuNegaraku anjuran @sinarharian & @mediahiburanofficial .. jumpa lagi! ๐Ÿ’•
#Sisrasamacamsebayapulak๐Ÿ˜†

๐Ÿ˜ข Al-Fatihah ..syurga tempat mereka.. Amiin๐Ÿ™๐Ÿป #pusattahfizdarulquranittifaqiyah

Throwback Last week, muka sedih with abg @edryabdhalim ๐Ÿคฃโค๏ธ This week teka kita nyanyi lagu apa?? ๐Ÿ™‚๐Ÿค”
. . .
Jangan lupa untuk AFUNDI saya di www.afmegastar.com.my. Senang je, korang just login melalui akaun facebook anda dan anda dah boleh AFUNDI right away. Kalau nak SMS, taip AFUNDI, jarak 3/5/10/20, nama saya, dan hantarkan ke 32777. Jangan lupa AFUNDI saya! Kalau korang nak tengok balik persembahan-persembahan konsert homecoming, sila layari www.afmegastar.com.my.
#afmegastar
#indaheartfc
#teamindah
#indahruhaila
@indaheart.fc ๐Ÿ“ธ : @nisa_kay

Most Popular Instagram Hashtags