indahruhaila indahruhaila

2,624 posts   201,426 followers   1,586 followings

#Indahruhaila  🇲🇾Singer | Wife | Traveller | Entrepreneur ☎️Business Enq : 016 3385497 📮indahruhaila@gmail.com .

Tahun ni siapa yang dah buat preparation raya awal? 🤔
.
Suami ziz kata nak belikan baju raya banyak, sebab dia suka ziz pakai baju traditional 😂 so baju tahun ni semua loose jek, sebab boleh sorok perut nak makan banyak 🤣
.
@sharifftaufik kata perut buncit sikit takpe, janji muka berseri pakai @leav.asia gitoh! 🤪
.

Clutch by @frkl21
Make up @ainsfh.makeup
#indahruhaila

Hellurrr Singapura.. See ya later ❤️
#indahruhaila

Salam jumaat semua, so far dah pukul 3pm ni, korang ok tak? dah layu ke belum macam org dalam gambar ni 😂
.
Outfit @locka.my
Clutch & Shoes @frkl21
.

#indahruhaila
#2Ramadhan

Selamat Berpuasa & Beribadah untuk semua yg beragama islam ❤️
.
Alhamdulillah masih berpeluang bertemu Ramadhan.
#feelinggrateful

First day of raya, ambik mood tunggu suami ziz balik sembahyang raya..😂
.
Lauk pauk semua dah ready.. so apa lg 🤪😂
.
Bulan ramadhan dah hampir tiba..Kekakak nanti masakkan suami sahur sedap2, mana tahu dapat pau suami clucth @frkl21 ni 😆
nak ke tak nak?
.
outfit by @locka.my
clutch & shoes by @frkl21
Make up by @ainsfh.makeup
#indahruhaila

Happy Mother’s Day to the women that i love the most 💖
.
SLIDE ⬅️
#mymother
#mymotherinlaw

Ramai tanya baju sy, dari @shawlpublika boleh pergi beli cepat2 ok 😂#maharanishawlpublikalebaran2018
#indahruhaila

❤️
My Makeup by @ynasakinah
#rumahterbukaAF

Baju tak sama warna takpe kan? janji sayang😘 👫
#shariffindah

ALHAMDULILLAH ya Allah.. Tahniah Tun Dr Mahathir Mohamad @chedetofficial ❤️ Semoga Tun M sentiasa diberikan kesihatan yang baik. Amin 💕
#dirgahayumalaysia
#historyhasbeenmade
#WeLoveTunM
#bergenangairmata

Hari ni memang hari throwback sedunia ke eh? 😅huhu rasa macam baru dua tiga hari lepas pejam mata tahun 2017.. tetibe harini bukak mata dah 2018.. cepat betul masa berlalu.. 2017 banyak pahit manis nya.. harap2 tahun ni ada manis lebih sikit la... 😂 sebenarnya gambar2 ni hint utk ziz buat #preloved since wardrobe ziz dah tak muat 😖
.
.
dah nak masuk 2nd quater of the year dah 😅😅😅haha it’s okay, mana yang struggle sikit tu.. jangan give up tau.. bak kata org putih “Good things happen to those who hustle.” gituh! 😊 Azam tahun ni dah ada yang lepas tak?
#indahruhaila
#journey2018

Most Popular Instagram Hashtags