inamikkola inamikkola

1,473 posts   10,431 followers   997 followings

inamikkola  Revolutionista, journalist, filmmaker & dj 🎀 ⚠️ #hätätila podcast @yleareena 📺 2019 INA 💙 SUOMI @subsuomi 🖥 Docuseries INA 💖 PORNO @mtv.fi

Lähes kaikki vaatteeni on kierrätettyjä. Tässä kasassa on mekkoja 50-luvulta 90-luvulle. Edullisin mekko maksoi euron, hintavin noin 100e, mutta ne ovat kaikki arvokkaampia kuin suurin osa tällä vuosikymmenellä tuotetuista vaatteista - ovathan ne kestäneet jo tähän saakka! 🌱
📸: @triljoona
#kierrätys #kirppis #vintage #secondhand #vaatteet #clothes #vintagestyle #green #recycle #recycling #vaatevallankumous

Tän viikon yks rändöm hetki oli se kun mut pistettiin pro missien kanssa catwalkille alusvaatteisillaan 😝. No mutta hyvän asian puolesta! Kyseessä oli siis Mannerheimin lastensuojeluliiton vuosittainen ”Muotia ja tähtiä” hyväntekeväisyysmuotinäytös, jossa kerätään varoja MLL:n perhekummitoimintaan 🤗.
Upea tapahtuma 🙏! #mll #mllup #hyväntekeväisyys #catwalk #modeling #missi

Kävelimme tovereiden kesken 15km vaalikävelyn Vantaalla, eli menimme äänestyspisteeltä toiselle vuorotellen äänestämään. Olimme kirjaimellisesti liikkuvia äänestäjiä 😝 Voi tätä demokratian ja liikunnan ilon juhlaa!
Kukaan meistä ei siis asu Vantaalla, mutta meillä on jonkinlainen suhde Vantaaseen. Itse olen kotoisin sieltä. Mutta koska ennakkoäänestää voi missä vaan, niin päätimme Helsingin sijaan sitten mennä vieruskuntaan retkelle. Ehkäpä ensi eurovaaleissa voisimme laajentaa vaalikävelykonseptia vaikka monen päivän retkeksi ympäri Suomea!
Eurovaaleissa yleisesti ottaen on myös kätevää se, että vaalipiiri on koko Suomi - voi äänestää ketä tahansa ehdokasta mistä päin Suomea tahansa.
Euroopan parlamenttiin valitut mepit eivät kuitenkaan muodosta mitään Suomi-puoluetta tai sinänsä edusta Suomea, vaan ehdokkaat sijoittuvat parlamentissa niin sanottuihin erilaisiin europuolueisiin - vähän samalla tavalla kuin kansanedustajat eduskunnassa. Eihän meillä eduskunnassakkaan ole ”vantaalaisten puoluetta”, vaan vantaalaisten äänet jakaantuu eri puolueille.
Suomesta valitaan 13 meppiä (jos brexit toteutuu 14kpl) Euroopan parlamenttiin - se millaisia tyyppejä ja mistä puolueista riippuu tasan siitä, miten me äänestetään.
Jengillä on tapana äänestää innokkaasti pressan vaaleissa ja vähemmän innokkaasti eurovaaleissa, vaikka kärjistetysti sanottuna pressan vaalit on ”yks vidun hailee” eurovaaleihin verrattuna. Joten eiköhän nyt arvosteta oikeuttamme osallistua maailman toiseksi suurimpiin demokraattisiin vaaleihin ja äänestetä eurovaaleissa! 🤗
Ps. Muista kuunnella Hätätila-podcastia @yleareena 🙌. 📸: @ismokiesilainen
#eurovaalit #vaalit #vantaa #helsinki #kävely #secondhand #style #sporty #kävely

Nyt on rändöm läppä! Meitsi lähtee seikkailee Ranskaan, sillä Ford Boyard TV-spektaakkeli kutsuu! Sehän sopii, koska olen seikkailija 🙂. Tässä mun mässy tiimi, jonka kanssa kisataan muita joukkueita vastaan:
Miss Suomi 2018 @alinavoronkova_ ja ex-jääkiekkoilija sekä gladiaattori @hurja__! Meidän jengin väri on punainen 🚨. Saa nähdä kuinka paljon mustelmia, naurua ja kauhua, riman alituksia ja ylityksiä sitä sitten eteen tuleekaan.

Ohjelma tulee ulos syksyllä @mtv3suomi.

#fortboyard #fortboyardsuomi #seikkailu #mtv3suomi

Moni on toivonut, että tekisin taas joskus radiota. No tää on tavallaan sitä! Nimittäin uusi yhdeksänosainen @ylekioski podcast-sarja, joka kantaa nimeä Hätätila! ⚠️ ilmestyi tänään kokonaisuudessaan @yleareenaa’n. Linkki biossa ☝️. Sarjassa tenttaan with @rosakettumaki eurovaaliehdokkaita siitä, miten EU ratkaisee ilmastokriisin 🤨? Jokaisessa jaksossa on osio, jossa tunnustellaan kuinka radikaaleihin ratkaisuihin ehdokas olisi valmis 🧐.
Kysymme jokaiselta myös sitä, miten poliitikko toimisi hätätilatilanteessa, ”jos paska osuu tuulettimeen”, eli käymme läpi erilaisia kauhuskenaarioita, jotka on edessä ellei kriisiä saadakaan ratkaistua 🤯.
Suosittelen kuuntelen jokaisen jakson tai ainakin enemmän kuin yhden, koska jaksoissa käsitellään eri keinoja ja teemoja.
Ollaan haluttu tehdä podcast, jonka kautta on helppo päästä mukaan ilmastoaiheeseen syvemmin ja vaikka eurovaaleista tai koko EU:sta ei olis niinkään hajua, niin tän kuuntelemalla on varmasti enemmän kartalla.
Se on hyvä muistaa, että eurovaalit merkkaa ilmastokysymyksessä niiiin merkittävästi enemmän kuin eduskuntavaalit, joten siinä mielessä kandeis kiinnostaa tää keissi 😝.
EU on luotu ylläpitämään rauhaa Euroopassa, se myös vahvistamaa omavaraista ruuan tuotantoa ja kaupan käyntiä yleisesti, sekä antaa meidän matkustella vapaasti EU-maista toiseen. Tämä on kaikki politiikkaa 🙌.
Ennakkoäänestys ke 15.5.- ti 21.5.
Pääpäivä 26.5.
#hätätila #eurovaalit #eurooppa #ilmastonmuutos #ilmastokriisi #ilmastovaalit #yleareena #ylekioski

Fakta: jos banaanilaatikot on liian kauan ullakolla, muuttuu itsekin banaaniksi.
Releitä myynnissä!
Tsekkaa instastories / highlights aka kohokohdat.
#kierrätys #recycle #recycling #vintage #secondhand #kirppis

Viime viikonloppuna kävin baarissa pissalla ja eilen olin äänittämässä kasan eurovaali-podcasteja. NÄIN SE ELÄMÄ HEITTELEE TILANTEESTA TOISEEN! 😝 #tärkeäraportti
#lol #eurovaalit #style #red #mint #vintagestyle #vintage #hairdo

Tykkään pukeutua kuin prinsessa, mutten kannata monarkiaa tai epätasa-arvoisia hierarkioita. Vallankumouksellista työväen juhlaa, vappua!
#vappu #mayday #party #princess #pink #vintage #vintagestyle #style #smile

I found this two piece set, evening dress and tiny jacket from Stockholm couple of years ago. I wore it first time on this week at @tolkienmovie premier.
I love to collect clothes that have historical value. Therefore they are not only pretty clothes, but memories from the past and truly a good investment.
📸: @zaiggu
#vintage #vintagestyle #style #outfit #eveningdress #premier #tolkienmovie #tolkien #golden #gold #historical #secondhand #fashionrevolution #vaatevallankumous

Kaupallinen yhteistyö @pauligfi |
Yritin olla yhtä cool ja oranssi ku mun juoma! 🤗
@sydvesti kommentoi loistokuvaajan lailla, että ”näytät jumalaiselta” ja sit yritin olla punastumatta. Sit hän ohjeisti kirjoittamaan kuvatekstin, että ”tää o hyvää”.
Niin on 🙌! Oon vetäny tätä uutta Cold Brew juomaa säännölliseen tahtiin, koska rakastan kuplajuomia, mut en esim. kuitenkaan ole sellainen jokapäiväinen limujen kittaaja. Fiilaan erityisesti tätä Rooibos-makua, jossa kylmäuutetuun teen lisäksi myös raparperisoodaa 👌. Raikas, muttei liian makea, eli niin sanotusti mässy! Tyyppaussuositus kaikille, jotka kevät saa janoiseksi ☺️.
#pauligcoldbrew #thenewfresh #rooibos #ääniwalli #kuplajuoma #style #vintagestyle #kevät #spring #girl #yellow #orange

Eks IRC-Galleriaan ollu tapana laittaa kuvateksteihin biisien lyriikkaa. Ajattelin tehdä tämän instassa 😝. Abdukto - Mää en tahdo olla punk:
tää ei oo se maailma | jossa kasvoin, johon rakastuin | jos ei kukaan enää | laula epäkohdista | jos ei kukaan enää | niihin vihaansa kohdista | niin mää en tahdo olla punk | mää en tahdo | kuulua joukkoon | jos kaikki on vain typerää provosointia | ei oo yhteisöä, on vain pahoinvointia | tai pelkkää yksisilmäistä julistamista | mustavalkoista saarnaamista | yhteisöllisyys | tuodaan se takaisin | tekemisen meininki | kapinallisuus | tuodaan se takaisin | kaikki hyvät jutut niinku vaikka yhteisöllisyys | sillä mieluummin olen punk | mieluummin kuulun joukkoon
📸: @triljoona
#abduktio #punk #yhteisöllisyys #vintage #vintagestyle #green #vinyl #coloredvinyl #style #filmphoto #hairdo

Meitsihän näyttää ihan raeruoholta 🌱! Jos on yksinäisiä tipusia liikkeellä 🐣, niin pyrin parhaani mukaan tarjoamaan turvapesän ☺️. Muistakaa etsiä munia piiloista ja silitetellä pupuja🐰. 📸: @triljoona
#pääsiäinen #abduktio #green #hardcorepunk #punk #vintagestyle #style #vintage #look #vinyl #coloredvinyl #filmphoto

Most Popular Instagram Hashtags