imanniskinz.kotabharu imanniskinz.kotabharu

147 posts   985 followers   3,012 followings

IMANNI SKINZ AGENT  EJEN DIPERLUKAN Modal Serendah RM50 Sahaja ๐Ÿ“ž 01117853064 #Certified #organicproduct #imanniskinzkb BERMINAT? TEKAN LINK DI BAWAH ๐Ÿ‘‡

" GILA! #FREE CLEANSER AND MAKEUP REMOVER berharga #Rm49?" ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ Kenapa tak percaya?

Kalau sis nak tahu, kita bagi percuma semua tu untuk pembelian #SetShygirl!

Set yang hot ni membuatkan ramai wanita di luar sana tak perlu lagi malu dengan kulit wajah kusam,
Tak perlu susah nak mekap lama, tak perlu lagi susah tenyeh dengan span yang cepat hancur,
Dan tak perlu lagi bazirkan duit membeli produk khas utk makeup remover yg mahal, kami sudah jimatkan wang sis dengan bagi PERCUMA Pencuci Muka 2 in 1
#ZahraCleanser!

So Dalam Set Shygirl nie Sis dapat;
๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
๐Ÿ’—๏ธ Blossom Cake Foundation (pilihan 2 tone warna, light & natural)
๐Ÿ’—๏ธ Face Mist Gorgeous Serum
๐Ÿ’— Foundation Brush dari Gred A Sintetik, semestinya Halal ๐Ÿ˜
๐Ÿ’— Zahra Cleanser & Makeup Remover ( FREE )

Harga terjun gaung nie ๐Ÿ˜

RM128 SHJ ๐Ÿ“ข๐Ÿ“ข๐Ÿ“ข RM128 SHJ ๐Ÿ“ข๐Ÿ“ข๐Ÿ“ข ( NP : RM210 ) .
Dan

KLIK www.wasap.my/601117853064/SHYGIRL
utk mendapatkan promosi ini dgn segera.

Kalau takut meraung tepi bucu katil...meh laa buat tempahan awal2 yer ๐Ÿ˜‰โœŒ #shygirlll
#flashsale
#Imanniskinzkb
#habbatussaudacosmetics

Korang nak ploless sebelum raya tak??
Belum terlambat lagi nie.
Leh try dari sekarang.
Jom saya syorkan korang set #Walnut_Delight ni ๐Ÿ˜

Saya jamin tau korang boleh ploless
Sebelum raya nie.

Janji korang rajin dan konsisten.. Dan Untuk pengetahuan korang
BCF nie tahan 6 bulan tau,
Dan gorgeous serum dia pulak tahan sehingga 2 bulan. Lipmatte pun tahan lama ๐Ÿ˜

Haa berbaloi tak korang beli set Walnut Delight nie. Jimat tak? Dah pinang set ni dapat lagi #free alora busher.
Jimat sungguh betul tak?๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Jom pm tepi sape2 yang rasa teringin nak try set makeup simple dan cepat.
Set makeup 2 minit.
๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š www.wasap.my/601117853064

#imanniskinz #imanniskinzkb #imanniskinzkelantan #yatikitchen
#organikhabbatussauda
#cantikberseridihariraya
#RayaBersamaImanni

Imanni AIDILFITRI is coming ๐Ÿ’ƒ๐ŸŽ‰ Puasa tak lagi, sale raya dah ada ?

Yes.. Preparation untuk korang pilih set gorgeous imanni! Yang best nya FREE gelang liplap lagi...Free lotion dan blusher jugak.
Ehm.. Sementara stok masih ada ya.. Sebab blusher tu dah tak banyak dah ๐Ÿ˜‚

Wow! Memang merelip raya kan ๐Ÿ˜

Meh beli kuih raya #imanni

Setiap pembelian Rm150 keatas akan dapat FREE sampul raya imanni 10 keping dan paperbag ๐Ÿ˜ .
.
Berminat ๐Ÿ“ฒ www.wasap.my/601117853064

#ImanniSkinz
#PlatinumLegacy
#KosmetikOrganikHabatussauda

Imanni AIDILFITRI is coming ๐Ÿ’ƒ๐ŸŽ‰ Puasa tak lagi, sale raya dah ada ?

Yes.. Preparation untuk korang pilih set gorgeous imanni! Yang best nya FREE gelang liplap lagi...Free lotion dan blusher jugak.
Ehm.. Sementara stok masih ada ya.. Sebab blusher tu dah tak banyak dah ๐Ÿ˜‚

Wow! Memang merelip raya kan ๐Ÿ˜

Meh beli kuih raya #imanni

Setiap pembelian Rm150 keatas akan dapat FREE sampul raya imanni 10 keping dan paperbag ๐Ÿ˜ .
.
Berminat ๐Ÿ“ฒ www.wasap.my/601117853064

#ImanniSkinz
#PlatinumLegacy
#KosmetikOrganikHabatussauda

Imanni AIDILFITRI is coming ๐Ÿ’ƒ๐ŸŽ‰ Puasa tak lagi, sale raya dah ada ?

Yes.. Preparation untuk korang pilih set gorgeous imanni! Yang best nya FREE gelang liplap lagi...Free lotion dan blusher jugak.
Ehm.. Sementara stok masih ada ya.. Sebab blusher tu dah tak banyak dah ๐Ÿ˜‚

Wow! Memang merelip raya kan ๐Ÿ˜

Meh beli kuih raya #imanni

Setiap pembelian Rm150 keatas akan dapat FREE sampul raya imanni 10 keping dan paperbag ๐Ÿ˜ .
.
Berminat ๐Ÿ“ฒ www.wasap.my/601117853064

#ImanniSkinz
#PlatinumLegacy
#KosmetikOrganikHabatussauda

#imanniยฎ di Go Shop? Bilaa?
Khamis, 3Mei jam 10Malam

Disana pihak Astro akan siarkan tentang bagaimana pemprosesan product imanni, lab test, tutorial pakai set imanni dan testimoni pengguna imanni dari pelbagai peringkat umur.
Jumpa esok ya! Ingat Khamis 3Mei jam 10Malam di ch Astro 118 ๐ŸŒผ

#imanniskinz
#habbatussaudaBased #produkhalal #imanniskinzkb #imanniskinzkelantan

Makin cantik dh kawan i ni..Lama xjumpa.. Makin cantik plak bila pkai cattleya lipmatte ๐Ÿ˜Tq dila shopping dgn syahadah.. Nmpk sweet sgt.. Uols tgk saje ke? Mai la beli.. Skrg ada promosi tau.. Rm35 (exclude postage) โœ”Organik habbatussauda
โœ”Mesra wudhuk
โœ”Tekstur ringan
โœ”Warna yg menarik
โœ”Mudah ditanggalkan

WS 01117853064 -Syahadah

Cattleya Lipmatte by Imanni Skinz ๐Ÿ’•

Desire-Romance-Charm-Sweet-Bombastic

Ws 01117853064 (syahadah)
#imanniskinz #imanniskinzkotabharu #imanniskinzkb imanniskinzkelantan #imanniskinzkelate

Feedback lipmatte imanni skinz [bombastic]๐Ÿ˜ tq shopping dgn syahadah ๐Ÿ˜˜

[MARCH SALE] - IMANNI SKINZ ๐Ÿ˜Ž *Hello Summer - March Sale* ๐ŸŽ‰ ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป Lipmatte - Rm35 + postage Rm8 ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป Camellia body lotion - Rm35 + postage Rm8 ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป Black blossom Cushion foundation - Rm65 + postage Rm8

Order now!! ๐Ÿ‘‰ wasap.my/601117853064

Promosi CNY 8Feb-14Feb 2018. Jangan lepaskan peluang untuk dapatkan harga Promo dari Imanni Skinz.

01117853064 [syahadah]

Most Popular Instagram Hashtags