[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

ikeasverige ikeasverige

799 posts   293814 followers   54 followings

IKEA Sverige  Förbered dig på mys non stop! Packa nu och få fri frakt på postpaket. Gäller 20/11-27/11. (Ord. pris 49:-)

http://IKEA.se/myspaket

Packa nu med fri frakt! Ord. pris 49 kr. Gäller hela veckan – 20/11-27/11. Testa själv hur mycket mys som får plats i ditt postpaket (längd 150 cm, bredd 60 cm, höjd 60 cm, vikt 20 kg).
Välkommen till IKEA.se/myspaket (länk i bio)

Härmed utser vi rymliga #SKOGSTA till årets (och många år framöver) bästa julbord! Här finns plats att samla familj och vänner, god mat och massor av levande ljus för stämningsfullt firande.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Nytt! SKOGSTA matbord (235x100 cm), 4495 kr.

När du betalar 3,8 miljarder för en målning men inte gillar ramen.
#IKEA #VIRSERUM #davinci #salvatormundi

Inred med omtanke! Idag är det premiär för #OMTÄNKSAM, ett sortiment med stilrena produkter särskilt framtagna för att ge extra stöd och bekvämlighet i vardagen. Upptäck mer på IKEA.se/OMTÄNKSAM (länk i bio)

Lys upp hemma med din egen mix av LED-slingor, levande ljus och säsongsbelysning. På IKEA.se/vintermys hittar du mer inspiration för både vardag och fest!
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Bild 1: SVARTRÅ LED-slinga 12 ljus, 299 kr
Bild 2: YPPERLIG ljushållare, 39 kr/styck
Bild 3: STRÅLA lampskärmar, 49-79 kr/styck

Få saker kan förändra ett rum som ett konstverk eller nytt motiv på väggen, så låt dig inspireras i det finstämda novemberljuset! Våra nya ramar #HOVSTA finns i sex olika storlekar och kan användas både för vanliga inramningar eller som lådram med den medföljande insatsen.
HOVSTA ramar i björk eller mörkbrunt, 59-199 kr st

Favoritbordet #MÖRBYLÅNGA är här i nytt och nättare format! Stadigt, robust och lika fint till både matplats och arbetsbord. Här har vi inrett en inspirerande arbetsplats med nyanser ur en höstig palett.
MÖRBYLÅNGA bord 3695 kr, SVENBERTIL karmstol 545 kr, KULLABERG pall 399 kr.

Om du undrar hur #OMTÄNKSAM design ser ut, håll utkik! Fredag 17/11 släpper IKEA en samling produkter med smarta ergonomiska funktioner för hela livet. OMTÄNKSAM svankkudde hjälper dig att sitta rakt och fästs enkelt på favoritstolen med de fastsydda kardborrebanden.
Läs mer på IKEA.se/OMTÄNKSAM

Förbered för stämningsfulla stunder i vardagsrummet! Bjud in till glöggmingel, spelkväll eller soffhäng. Du hittar mer inspiration för både vardag och fest på IKEA.se/vintermys

Bädda som på bästa hotell med krispvita #NATTJASMIN lakan, tätt satinvävda av fin bomull. Med en natthimmelsblå fond och höstens nya #VÅRKRAGE pläd ser den vita bäddningen extra inbjudande ut!
NATTJASMIN påslakan med örngott 299 kr/st, STOCKHOLM 2017 soffbord 599 kr, VÅRKRAGE pläd 39 kr.

Värm hemmet med nya #KOLLUND i ren ny ull. Varje matta är unik och skapas genom att två skickliga hantverkare samarbetar för att väva mönstret. Vackert för ögat och mjukt för fötterna!
KOLLUND matta 170x240 cm, 2795 kr.

Med ett stort arbetsbord mitt i rummet blir hemmakontoret en plats för både kreativt skapande och umgänge!
KULLABERG arbetsstol 499 kr, IKEA PS 2017 förvaringslåda 599 kr.

Most Popular Instagram Hashtags