[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

ikaradiusite ikaradiusite

1899 posts   74099 followers   1093 followings

Radiusite & Dreemika  Photo-Diary Ayra & Ayden yang tak hilang di telan komputer πŸ’» blog: ikaradiusite.blogspot.com πŸ™‹πŸ» Sebarang urusan - Fai 0193004132

http://www.radiusite.com.my/

Kenapa mama je happy bila raya πŸ˜‚ #teammakpenatraya #aydenadikayra #ayradiusite #superbeden

Sesi bakar duit di malam raya πŸ˜‚

Hai baby! Nak jadi kawan beden ke ayra nih? πŸ˜πŸ’— #adiksuperden

Terkejut @aydenosor masuk tv3 πŸ˜… #radiusiteraya2017 #tqnona

Innalillahi wainnalillahi rajiun.. baru tahu shea ada cancer 2 hari lepas.. masih terkejut dan harini lagi terkejut bila dapat tahu shea dah pergi πŸ˜”
.
Shea yang baik, cantik dan sangat menyenangkan semua orang, semoga roh nya dirahmati Allah dan ditempatkan dikalangan orang yang beriman... amin #sheabeatscancer πŸ‚

Oh ni ke budak yang viral tu. Orang tak tau dia ni kuat drama πŸ™„ @aydenosor #diapandaiberlakon #aydenadikayra #superbeden

Mama boring kat hospital 🀣 @aydenosor #superbeden #aydenadikayra

Ayden mesti cepat sihat tau! Esok kan kita nak pegi bazar ramadhan kan? Masa pregnant ayden dulu, hari2 mama ngidam pegi pasar malam. Nasib baik ayah layankan je. Siap dah hafal jadual pasar malam lah dekat shah alam masa tu πŸ˜†
.
So tahun ni mama nak bawak ayden tawaf tengok pasar ramadhan tapi kita tak beli tau. Mama nak kasi ayden terliur je. Kang makan banyak kang, tak muat pulak baju melayu beden. Dah lah awak tu duta tak berbayar. Cepat sihat ye @aydenosor πŸ‘ΆπŸ» #apelahsahurmamamalamni #aydenkenapneumonia #superbeden #aydenadikayra

Sakit2 pun selera makan no 1. Pakej sekali berak @aydenosor πŸ™„ #superbeden #aydenadikayra

Most Popular Instagram Hashtags