ikaradiusite ikaradiusite

1849 posts   71357 followers   1090 followings

Radiusite & Dreemika  Photo-Diary Ayra & Ayden yang tak hilang di telan komputer πŸ’» blog: ikaradiusite.blogspot.com πŸ™‹πŸ» Sebarang urusan - Fai 0193004132

http://www.radiusite.com.my/

Geram betullah budak banyak akal nih @aydenosor 😰 #prayforayfon #superden #aydenadikayra

Kacangnya game @alapnian ni! Cepat komen dekat @alapnian mana tahu boleh menang liptik πŸ˜‹ #SoAlapMatteLipCream #alapniancosmetics

Eh @alapnian tengah buat game nak bagi FREE Orked lipmatte tu. Pi tengok cepat 😚 #alapniancosmetics #SoAlapMatteLipCream #SoAlap

Heyy sapelah cipta buku ni sampai gaduh si @aydenosor & ayra 😰 berebut2 macam kena beli lagi satu je nih. Punya best sebab bukan je boleh dengar lagu, rakam suara sambil nyanyi pun boleh. Fuh tq lah @mybababaa sebab buat buku ni untuk kids! Diharapkan terus cipta buku ohsem atau tambah lagi lagu lain macam johny johny yes papa pulak ke hehe 😁 #bababaafamily #aydenadikayra #superden πŸ“Έ @harizayiz

Suka betul ayra dengan buku @mybababaa ni sampai tak bagi peluang ayden tengok. Ada banyak lagu pastu boleh rakam suara pastu ayra pun dah nak hafal lagu2 tu. Nanti mama post video pasal buku best ni ok! #aydenadikayra #ayradiusite #bababaafamily #rasasayangfunbook

Siap lauk dinner untuk @aydenosor. Nama resepi ayam campak mesra abang beden. Letak sikit susu @raydenmilk untuk rasa yang umph! #resepiayden #superden #aydenadikayra

Dera @aydenosor je tau. Malam kang ayden taknak masak #aydenadikayra #superden

Kak ika tengah fikir ni macamana nak jadi kurus dan cantik macam anak dara zaman sekarang πŸ’†πŸ»

Zaman ekonomi tak berapa okay ni atau lebih tepat lagi timing korang nak kumpul duit beli baju raya tak lama lagi, ada baiknya jadi agent atau dropship liptik @alapnian kak ika hahaha!
.
Taknak ke sebulan dapat income rm1000-rm10000 kalau korang achieve target? Jangan risau minimum 10 pcs je dah layak jadi agent awak! Hmm malas nak cakap banyak, kalau minat cepat dm sekarang atau tanya bawah πŸ‘‡πŸ½ kak ika reply dengan senyuman ok! 😁 #alapniancosmetics

Muka stress sebab liptik @alapnian banyak sangat warna lawa2. Last tu iols pilih Zaiton je awak 😁 awak dah try ke belum tu? Gila tak try! Rugi2 πŸ€¦πŸ»β€β™€οΈ #alapniancosmetics #SoAlap #SoAlapMatteLipCream

Dari tahun 2010 lagi kak ika datang guangzhou ni. Dulu kalau tukar rm100,000 dapat 200,000 yuan. Tukar satu juta dapat 2 juta. Sekarang tukar 100,000 dapat 154,000 yuan je. Banyak betul beza kan?
.
Dulu kalau beli kain, 1 kontena dapat. Sekarang ni.. tu haaa dapatlah dua bungkus plastik yang kak ika pegang tu.. macam mana nak jual barang murah tapi customer nak murah. Terpaksalah pasni jual @aydenosor dekat pasar malam #huhuuu

Semakin mencecah usia 20an ni, makin banyak masalah yang datang tiba2. Antaranya ialah, semalam kak ika sampai guangzhou pukul 1 pagi. Nasib baik ada driver dah tunggu nak ke hotel. Selalu kak ika duduk hotel dekat beijing lu, tapi kali ni nak try hotel lain lah pulak dekat area kain. Dah ler jauh dari airport. Sekali tu driver tu berenti dekat sebelah sekolah n turunkan kak ika dekat tempat gelap. Allah, apa pulak nih 😨
.
Tetiba dia cakap 'get out get out'.. bukan kurang ajar. Tapi dia tak reti cakap bahasa melayu. Rupanya, laluan ke hotel tu dah ditutup. So terpaksalah kak ika menapak jalan kaki ke hotel.. jauh tu...
.
Sampai je dekat lobi hotel tu, receptionist tu cakap 'no room, no money' kejadah apanya kak ika dah booking pakai agoda! Dia dah pi jual hotel dekat orang lain, pastu cakap akak tak bayar pulak. Full payment kot
.
Kemudian kak ika pun nangis bucu katil, nasib baiklah si driver baik hati ni tunggu kitorang dan hantar ke hotel dekat area beijing lu. Cuba bayangkan kalau takde driver ni, mati keras hakak tepi kaki lima. Sampai je dekat hotel lido, rate hotel 482 yuan. Driver cakap Hengui.. hengui.. Jom tido rumah aku. Ada dua bilik ahahhaa!! Sabo jelahhhh. Cite pun tamat takat sini je . #3pagibarusampaihotel

Most Popular Instagram Hashtags