[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

ikaradiusite ikaradiusite

1916 posts   75947 followers   1088 followings

Radiusite & Dreemika  Untuk custom baju event/bridal/tunang follow instagram @ikaradiusite_ okay 😘

http://www.radiusite.com.my/

Baby dah discharge harini. Bermulalah episod pantang kita bersama ye baby... #adikbeden

Alhamdulillah..subhanallah. Tak percaya dah anak tiga. Semoga menjadi anak yang soleh & menyenangkan ❀️ #my3rdbaby #20oct2017 #adikbeden

Bagi can lah mak buyung 😁

Nak kawin lagi sekali tak boleh makanya kakak buatlah baju untuk orang nak kawen. Oklah dari tak merasa ye 😁
.
Butik kawin kakak @ikaradiusite_ okay. Dah follow ke belumm? Mua official butik kakak pulak @asmaaleeya. Kalau nak hire photographer sopan santun harga boleh kawtim boleh tanya @harizayiz
.
Sekian dari kakak yang kurus 8 bulan preggy mengidam nak makan cendol✌🏻#ikaradiusite #byikaradiusite

Ada ke sini nak jadi home tutor untuk dua budak kenit yang garang dan ganas ni? Nak area rawang, selangor
.
Yang minat dm dengan sijil2 berkaitan sekali (sijil spm, degree ke phd pun boleh) yang penting sayang dan pandai ambik hati budak 😊 #ayradiusite #aydenadikayra #superbeden

Happy betul dua ketul ni lagi2 si @aydenosor tu bila dapat buku dari @adorablemuslimkids! Dapatlah kurangkan aktiviti youtube dorang sekurangnya πŸ˜…
.
Lega mama, sebab bila dua ketul ni bosan, ada banyak sangat buku yang dorang boleh tukar2 baca. Isi menarik, gambar cantik & mama pun boleh ajar dorang membaca. Ada doa harian dan banyak lagiii siri best2 😍
.
Tq @adorablemuslimkids sebab jual buku2 best ni.. Haa untuk mommies yg lain tu, mommy ika memang galakkan beli buku nih tau. Untuk jadi besday present pun sesuai sangat dari bagi mainan yang sekejap je main pastu hilang 😝
.
Follow @adorablemuslimkids ig atau fb untuk info lanjut okayyy
#superbeden
#aydenadikayra
#ayradiusite

Congratz @nononesss dan husband! Tak sempat nak ambik gambar tadi sebab baby menendang2 suh balik makan ubat πŸ‘ΌπŸ» semoga perkahwinan kekal ke jannah dan dikurniakan anak cucu yang cantik2 dan comel!
.
Baju i disponsor oleh diri sendiri @ikaradiusite_ 😁#irshadnones

Anak sape nih ada dua warna badan nih 😰 #ayradiusite

Perut dah macam meja 🀧
.
πŸ‘—: @ikaradiusite_
πŸ“·: @syafiqahyusof
#30weekspregnant #byikaradiusite

Tak sabarnyeeee nak siapkan butik @ikaradiusite_ lepas tu nak terima tempahan baju kahwin ke tunang ke 😁 Ni semua pembawakan budak dalam perut lah nih. Tetiba je nak buat bridal 🀣 nangis mak!
.
#glambyikaradiusite #ikaradiusite #byikaradiusite #bajunikah #bajusanding #bajutunang

Ehem ika nak bagitahu ni, lepas ni akan ada lagi satu brand baru under radiusite tapi lebih fokus untuk custom made, event dan juga bridal. Tapi sementara waktu dia lebih kepada rtw dulu πŸ™ˆ
.
Sebelum tu jom follow ig @ikaradiusite_ manalah tahu, ika nak buat contest menang baju tunang ke nikah ke. Tak ke best tuh! πŸ˜„ Ishh teruja betull sebab semua baju cecantikss! 🌟
.
Yang nak tunang ke nikah ke pasni tak perlu risau dahh sebab kita nak bagi harga best2 je nih tapi confirm letiups awakk. Follow lekaih @ikaradiusite_ ✨😘 #glambyikaradiusite #ikaradiusite

Sepetang di Hyde Park 🌳

Most Popular Instagram Hashtags