ikanabella ikanabella

5864 posts   478854 followers   896 followings

Malaysian-based Actress&Singer  β€ŽΨ§Ω„Ψ³Ω‘ΩŽΩ„Ψ§ΩŽΩ…Ω ΨΉΩŽΩ„ΩŽΩŠΩ’ΩƒΩΩ…Ω’ ΩˆΩŽΨ±ΩŽΨ­Ω’Ω…ΩŽΨ©Ω اللهِ ΩˆΩŽΨ¨ΩŽΨ±ΩŽΩƒΩŽΨ§Ψͺُهُ Indo-Siamese | MZA @cract.KL | @by_IkaNabella bellawork.896@gmail.com

https://m.facebook.com/officialikanabella/

Go do something crazy, random, spontaneous! that's when you're goin to have the best time of your life 🌊

#JomOutdoor with #IkaNabella
#energetIKA #optimistIKA
#BiniBowie pi #waterrafting 😜
#WiseyWifeyToBowie
#IkaZaidPartyOf2
#AdventuresOfZI
#IkaZaidSeriously

Setelah berhujan, berpanas water rafting tak ingat dunia yesterday, bgn pagi ni terfikir alamakkkk kulit dah start hitam, kusam, berbintat bintat penuh ruam 😭

Kena cepat pergi @my__clinic sebelum melarat ! Tak sanggup tgk kulit yg bersih dr cela tiba2 menggerutu . So harini di @my__clinic I buat my routine silk peel facial utk sedut semua kekotoran yg ada & my favourite yellow light laser treatment utk cerahkan kulit2 yg terbakar, pudarkan pigmentation & hilangkan dark spot . Can't wait for the result later !
Oh btw good morning beautiful πŸ’‹

Malas ckp la but we did it ! 😏
I'll share the photos soon .
#WaterRafting #JomOutdoor
#IkaNabella #energetIKA
#energetIKA #BiniBowie
#WiseyWifeyToBowie

I still can remember my schoolmate Ellayarasi beriyaaa ajar aku lagu ni hahaha suruh aku nyanyi πŸ˜… skrg tunggang langgang lirik . Its ok at least sis coba
#IkaCharisma
#optimistIKA
#energetIKA
#BiniBowie #WiseyWifeyToBowie

Will post all the #IkaZaidCutiSat throwback honeymoon photos because my man is being soooo sweet lately ! Can't wait for our next hornymoon . This time middle east πŸ’‹
#IkaNabella #ootd #IkaOnAnIsland
#IkaZaidSeriously #IkaZaidPartyOf2
#AdventuresOfZI #WiseyWifeyToBowie
#IkaCharisma #energetIKA #optimistIKA #BiniBowie
#Maldives #Honeymoon #RelationshipGoals

COD & Selfies !
I dah makeup muka I cantik2 dah and I'll be at Datuk Keramat, Setapak, Damanasara, TTDI & few areas for @cract.kl COD & Selfies ! Sape yg nak boomerang, nak insta story, LIVE, selfies and so on boleh DM I & order your fav designs ok ? I'll do the COD today sebab I cutiiiiii yeayyy πŸ’‹

#IkaNabella #ootd from @cract.kl
#IkaCharisma
#optimistIKA
#energetIKA

So what's your plan for tonight ..? Come on ! It's friday night esok cuti kan ..? Oh btw yg COD dgn I esok please RECONFIRM location by tonight. DM i or @cract.kl ok ? To those yg order via whatsapp boleh whatsapp. See you girls tmrw ! πŸ’‹

Top #SincereByCractKL @cract.kl
#IkaNabella #ootd
#IkaCharisma
#energetIKA
#optimistIKA

Ape lah Armin ni curi2 pandang Mawar pulak ..! Biar la dia tgk kalau dah suka sgt .. yg penting jgn lupa Solat Jumaat harini ok ..? #jummamubarak everyone !
#SeharumMawar
__ 🎬@amiemaziah_makmie |
__ πŸ’°@jspictures_js |

__ πŸ‘—@mekkembangcotton |

__ πŸ’„@hafiztaharim |

#IkaNabella
#IkaOnSet
#ootd
#hijabis
#IkaCharisma
#optimistIKA
#energetIKA

Rambut celaru tu you all anggap fashion je ok ? Yang penting muka manis sambil tunggu suami pulang mlm ni. To those yg nak tido goodnight ! Yg nak workout ke futsal ke selamat berfutsolllll 😜
#IkaNabella
#WiseyWifeyToBowie
#BiniBowie
#energetIKA
#optimistIKA
Tell your friends to spread the LOVES & FOLLOW @cract.kl @cract.kl @cract.kl @cract.kl @cract.kl πŸ’‹

Hot designs & latest collections coming to YOU very very soon !
#CractBitches
#CractDotKL
#Cracterratic

Korang ! Nak tanya sikit .. sesiapa yg earn monthly salary normally korang dpt gaji berapa haribulan ..? Selalunya korang akn spend berapa RM utk beli baju, kasut or handbag baru ..? Dan berapa kerap korang beli shopping baju, kasut, handbag or etc baru ? Sebulan sekali? Setiap gaji? 2/3 bulan? Bila perlu ? When ?
Shareeee pls ! Jawap dlm 3-4 ayat ok ? Details sikit πŸ˜‰

turtle neck sleeveless top with palazo from @cract.kl πŸ’‹#BonnyByCractKL
#IkaNabella #ootd
#optimistIKA #IkaCharisma #energetIKA
#WiseyWifeyToBowie #BiniBowie
#CractDotKL #Cracterratic

Most Popular Instagram Hashtags