[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

ikanabella ikanabella

6367 posts   506375 followers   1074 followings

Malaysian-based Influencer  β€ŽΨ§Ω„Ψ³Ω‘ΩŽΩ„Ψ§ΩŽΩ…Ω ΨΉΩŽΩ„ΩŽΩŠΩ’ΩƒΩΩ…Ω’ ΩˆΩŽΨ±ΩŽΨ­Ω’Ω…ΩŽΨ©Ω اللهِ ΩˆΩŽΨ¨ΩŽΨ±ΩŽΩƒΩŽΨ§Ψͺُهُ Indo-Siamese | MZA @cract.KL | @by_IkaNabella bellawork.896@gmail.com

https://m.facebook.com/officialikanabella/

Always end the day with positive thoughts. No matter how hard things were.

Good Night πŸ’‹

#IkaNabella
#optimistIKA

Kat mana tu..? Tengah redah jam ke...?? 😜
Drive elok2 tau semoga selamat sampai ke destinasi ! .

#IkaNabella
Top by @cract.kl

Good Morning..! Have a great day at work everyone ❀️ Top by @cract.kl .

#IkaNabella
#optimistIKA

He was so garang back then bila ada school open day I takut gileeee πŸ™ˆ
Takut dia tak puas hati dgn result I & yes dia sentiasa tak puas hati! I still remember I dpt 99% for ntah subject apa dia bukak exam paper tu cari my tiny mistake & keep nagging about my carelessness for ntah seminggu dua jugak la. .

Time goes by hilang dah garang dia.. he's soooo loving bila I jauh muka dia risau je... I still remember bila I started my diploma he called every mealtime just to make sure I tak skip makan, visited me every Wed, keep calling me on Friday & paksa I balik rumah to spend the weekend at home, tak sempat party 🀣 .

Sampai lah I kahwin he was soooo happy & worried too. During nikah tu dia lagi nervous dari I !! Haisssh I love this man so much.. Tok Rahim is old already selalu sakit selalu semput, doakan Tok Rahim sihat2 mcm dulu please.. .

I want him to carry my children.. I want him to love them as much he love my nieces, budak2 ni panjat dia time tidur pun dia "Cucu atok nak apaaaa ni ..?" tu ja dia kata. So soft. Kalau zaman I dulu kena tempik dah πŸ˜‘ .

Please pray for my father ya.. pray for our father! May them sihat sentiasa sampai akhir hayat. Amiin ... #KakakEmo
#IkaNabella
#tokrahimraya

Dating leeee ape lagi! It's Sunday 😍
Korang dating dgn sapeeee tu ..? Cuba tag orang tu! Show them some loveeeee
#IkaNabella
#IkaZaidSeriously

I tgh call kwn2 kt Penang ni nk tanya kt manaaaaa makan best . Hampa ada idea tak ...? Kat mana makan paling power belah utara ni ? Tak kisah Kedah ka Perlis ka Penang ka .. habaq mai ! LAPAQ
#IkaNabella

Even a bad run is better than no run at all πŸ’¦

sports attire @cract.kl .

#IkaNabella
#energetIKA

Once I put on my 🎧 @edifier_malaysia my life becomes a music video 🎼
#IkaNabella
#energetIKA
#musicjunkie
@theinsoldiers

Morning walk with them beautiful kids!
What are you guys doin today ..? Apa aktiviti ..? .

#IkaNabella
#enegertIKA
#HSN2017
#JomTurunPadang

@theinsoldiers

Sisters wearing @by_ikanabella shawls & @cract.kl handcuffed top on Friday.

@cract.kl
@by_ikanabella
#IkaNabella

Hampa nak dinner kt mana later ..? No Idea ? .

Ok ni I bg idea & honest review, depa tak bayaq I pun serious tak muhong aih . .

To those who are staying north side Penang, Kedah, Perlis or Perak boleh la pi try @asharocafe @sharemeoutPenang sedapppp tak sanggaaaaa la 😍 .

The best butter prawn I've ever telan ! Last I makan paling sedap kt Paris. Tak sangka kt Penang lagi power weeey !! .

Based on reviews mmg so far kedai ni la served the best shell-out kinda dinner kat Penang ni . Mana2 kedai pun kira tak boleh lawan la takat ni πŸ™ˆ .
Tak mau puji lebih2 satgi org kata depa bayaq I pulak . Hampa tak percaya pi try sendiri waze ja @asharocafe sampai la. Pi awai sikit takut full house 😜 .

Selamat Menjamu Selera !! #IkaNabella
#PenangMai
#PenangKini

Salam Jumaat ..! Shawl @by_ikanabella
Handcuffed top @cract.kl

Most Popular Instagram Hashtags