iik_p03 iik_p03

146 posts   166 followers   40 followings

Iggesunds IK P03  Seriesegrare 2015, 2016, 2017

Spelarpresentation⚽️
Näst på tur är våran alldeles egna bulldozer....Alvin Brisvåg!!! Alvin Brisvåg #9 är en av våra forwards som alltid hotar i djupet och ställer till med mycket oreda i motståndarnas försvar. Alvin är en spelare som alla borde se upp för med hans snabba ryck!! Han är en riktig tuffing på plan som som aldrig ger sig och när han väl bestämt sig för en sak fullföljer han det fullt ut. Alvin är en sådan spelare som nästan aldrig har lämnat planen utan att gjort minst 2 poäng och de är vi i laget väldigt tacksam för då han är våran främsta målgörare.
Lite frågor till Alvin!!! * Vilken är din största anledning till att du varit laget trogen hela tiden? Det är väl att det har gått så bra för oss och det har resulterat till att jag inte vill svika grabbarna, dessutom är det smidigt med träningar osv eftersom jag bor i Iggesund. * Vilken är dina främsta styrka som fotbollsspelare? Det måste nog vara att jag är snabb * Vilket är ditt långsiktiga mål som fotbollsspelare? Spela på elitnivå * Vad gör du helst när du är ledig från fotbollen? Umgås med kompisar

3 Snabba: - Nyttigt eller Onyttigt? Onyttigt - Seriespel eller Cupspel? Cupspel - Vad skulle du laga för maträtt om du skulle bjuda någon på lunch? Burgare med ost

Nu är Gothia 2018 slut.
Vi tog oss till A-slutspel vilket var vårt första mål. Vi var inte nöjda där och satte sedan som mål att kunna avancera vidare i A-slutspel men tyvärr så förlorade vi mot ett riktigt starkt Oppsal!! Gothia cup har iallafall varit väldigt roligt och bjudit på många nya minnen och erfarenheter som vi alla kommer att bära med oss.
Vi fick bra matcher igenom hela cupen och bra utbildning mot många olika fotbollskulturer!
Nu önskar vi från Iggesunds pojkar 03 alla lag som är kvar i cupen lycka till💫#tillsammansärviiik #gothiacup #goodluck

Tröst köp efter en bly tung förlust mot ett av Norges mest meriterade lag, Oppsal!! Vi kämpar på bra i första. Vi får in ett mål, lyckas med några snygg kombinationer och snygga brytningar men tyvärr så får även Oppsal också in mål, tyvärr tre stycken😓Vi kämpar iallafall på i andra halvleken men tyvärr så är Oppsal några nummer större, vilket gör att dom kan bomba ännu mer mål tyvärr!!

Match nu snart mot Oppsal, ett av Norges bästa lag😂🤪Önska oss lycka till #tillsammansärviiik #oppsal

Vi har nu sett Brasilien spela mot skåningarna och där vann 🇧🇷. Detta betyder att vi är i A-slutspel🤪⚽️Nästa match spelas ikväll mot antingen Norge eller Italien💪🏼#tillsammansärviiik #gothenburg

Matchen mot tyskarna slutar 1-1, en av våra sämre matcher för i år men hoppet om en plats i A-slutspel finns👍🏻Heja Brasilien🇧🇷🇧🇷

Spelarpresentation⚽️
Vi kör på med spelarpresentationerna och denna gång med våran egna Ronaldo på mittfältet! Jag pratar såklart om Mervan.

Mervan Yilmaz #6 är en våra tekniska mittfältare som även kan spela back och forward. Mervan är en riktig vass spelare som man inte vill möta i just 1 mot 1 situationer då ”fint förrådet” min sagt är stort!! Han är verkligen en offensiv mittfältare som besitter härliga kvaliteter. Men som jag tidigare skrev så kan han även spela back (mittback) vilket tyder på en bred fotbollskompetens.

Lite frågor till Mervan!!
* Vad var det som fick dig att börja spela fotboll? De som fick mig å börja med fotbollen var nog när jag såg Ronaldo spela. Jag tänkte att jag också ville bli som han och då blev det att jag testade och sen dess har jag bara kört på! * Vad betyder fotbollen för dig? Fotbollen betyder ganska mycket för mig. Det är liksom det jag gör på vardagarna och helgerna. Det är även det jag eventuellt skulle vilja jobba med i framtiden. * Vilket är ditt långsiktiga mål som fotbollsspelare? Mitt långsiktiga mål är ju såklart att bli proffs. Lite tur så kanske man kan bli som Ronaldo. * När är fotbollen som roligast? Fotbollen är som roligast när jag gör mål och de går bra för laget. Men också när spelat fungera och vi vinner matcher.

3 Snabba:
- Hemma eller bortamatcher? Hemmamatch!! - Spela i spöregn eller i skinande sol? Skinande sol - Om du fick välja en fotbollsspelare du skulle vilja spela med vem skulle det va? Ronaldo såklart!

Tänkte bara säga att gruppen är väldigt jämn, vinst eller lika imorgon och Knislinge tappar poäng mot 🇧🇷 så blir det A-slutspel👍🏻Det finns även andra scenarier till att vi kan komma vidare, rekommenderar att kolla gruppen!! Foto: @ifkknislingep03

Riktigt jävla go seger mot @ifkknislingep03 med 3-0👍🏻Sista matchen spelas imorgon mot ett Tyskt lag 9.40

Spelarpresentation⚽️
Vi hade tänkt att börja med spelarpresentationer här på Instagram så att ni får lära känna oss alla lite bättre och först ut är igen mindre än Olle Olsson👍🏻 Olle Olsson #18 är en av våra duktiga fältare som hela tiden driver på laget med sin positivitet både i med- & motvind. Olle är en riktig bra spelfördelare på mittfältet som alltid försöker göra sitt bästa med blicken i fjärran. Olle är verkligen en viktig kugge för att både anfallsspelet och försvaret skall fungera men likväl för att gruppen skall fungera.

Lite frågor till Olle!
* Hur skulle du beskriva dig som fotbollsspelare kort?
Jag är en innermittfältare som snackar mycket med laget och försöker hjälpa laget så gott det går. Jag läser även spelet relativt bra och gillar att göra nån fint då och då. * Nu har halva säsongen gått. Hur tycker du den har varit?
Den har varit väldigt bra tycker jag, bättre än förra säsongen faktiskt då vi har fått ett bättre possesion spel och mycket mer tålamod i spelet. * Vad förväntar du dig av höstomgången?
Jag förväntar mig att den blir minst lika bra och att vi ska kunna höja spelet ytligare. Korrigerat anfallspel är också något jag skulle vilja bygga vidare på. * Vilket är ditt långsiktiga mål som fotbollsspelare? Att bli en av dom bästa i världen och spela i någon utav dom stora ligorna. Allting är som sagt möjligt, det beror bara på hur mycket tid man vill lägga ner i allt man gör som tex kost, sömn, träning osv.
Det kommer även vara viktigt att tro på sig själv när väl inte det går som tänkt eller när ingen riktigt tror på en!! 3 Snabba: - Assist eller mål? Mål - Bästa uppladdning inför match? Lyssna på musik och hålla på med en boll (för att trixa tex)👍🏻 - Om du skulle få tillverka en fotbollssko med någon i laget vem hade du valt och vem hade du satt som ekonomiansvarig?
Amir och Skoglund som ekonomiansvarig😎

Nu e man blöt

Most Popular Instagram Hashtags