ihsantanis ihsantanis

68 posts   6,875 followers   769 followings

ihsantanis  ~2016 Danish National Mens physique 178+ gold winner ~2016 Danish National Mens physique Over All gold winner

🎖️🎖️🎖️WE DID IT!!🎖️🎖️🎖️ Andreas Olesen er guld vinder af newcommers 2018 i Mens Physique Jr. +178 hvor han kæmpede imod 15 andre i klassen!

At gå fra en IKKE finale plads (top 6) i 2016 hvor han spiste så lidt som 2000-2400 kcal, masser af cardio samt væskeudtømning og fjernelse af salt på konkurrence dagen, til 2018 hvor vi begyndte vores samarbejde, hvor han fik 2800-3500 kcal(3500kcal ca 3 uger ude), næsten ingen cardio samt MASSER af væske/salt/kulhydrater på konkurrence dagen.
This happens when you use science, instead of broscience.

Det kalder jeg for en historie ✍️ Nu det tid til nye planlægninger for Andreas's fremtidige målsætninger i sporten - 21 år, and to be continued.

#dbff #gold #mensphysique #stolt #bodybuilding #væskeudtømningLOL? @andreas17olesen

Er stadig målløs hvergang jeg går forbi det her syn, og det får mig til at tænke tilbage til det jeg gennemgik for at nå alle mine målsætninger i Danmark indenfor for Mens Physique.
At skulle vinde DM2016 + all around og Danish Open 2016 + all around på samme år med perfekt score hver eneste klasse, har krævet mere end man kan forestille sig. Det er også mærkeligt at tænke på at man er den eneste som har vundet alle klasser på 1 år med perfekt score, og det er endnu ikke sket - mon det nogensinde sker igen? (Her findes janteloven ikke)

Rigtig mange af jer har allerede været igennem konkurrence prep, og kan nu fornemme hvad det egentligt kræver at "go through the pain" og skal til det igen imod DM 17 - jeg har et budskab til jer. Vær stolt af dig selv, og LAD VÆRE med at være bange for at vise dine resultater uanset hvad andre mener. Du har kæmpet så lang tid for det, og været igennem så meget, så f*ck hvad andre tænker (Der vil ALTID være haters der har ondt i nummeren), du gør det for dig selv!
Hvis du ikke tror på du kan gøre det, og hvis du ikke er stolt af dig selv, hvem skal så være det?
Giv den alt hvad den kan trække people, det nu det gælder!
"Some dreams about their goals while other suffers and bleed to reach their goals.

Which one would you like to be?" #Gymnordic #Gymnordicdk #Bodybuilding #MensPhysique # #Fitness #Diet #DBFF #IFBB

Mahir's fremgang på 1 år.
På første billede ser man Mahir 1 dag før newcommers 2016 hvor han desværre ikke nåede at komme på scenen, og på andet billedet ser vi Mahir til newcommers 2017.
Det sjove ved det hele, på venstre billede kørte Mahir væske udtømining, salt udtømning og carb depletion - på højre billede kørte han IKKE væske udtømning, salt udtømning og carb depletion. Oveni købet at vi undlod at køre alt disse drastiske metoder hvor han måske ville tabe 3-4 kg, havde vi også en fantastisk off season og diæt, hvor alt bare spillede med vores tætte samarbejde.

Nøglen til peak week - cruise control, hvis du er klar 1 uge før, så er du også klar på dagen. Drastiske sidste minuts ændringer kan enten gøre formen 5% bedre, eller ødelægge 50%, dont take the risk. Derfor er videnskab så vigtigt.

Sciene all the way!

Er du træt af du har købt et forløb hvor du ikke har fået det du er blevet lovet som mange oplever idag?

Så fang mig på ihsantanis@live.dk, www.facebook.com/ihsantanisatlet/ eller her på instagram så får vi de resultater du ønsker dig - uanset målsætning.

Læs gerne mine anmeldelser. /Ihsan #dbff #beforeandafter #dm #gymnordic #offseason #diet #gymnordicdk #bodybuilding #bodybuildingmotivation #trainsmart #sushi🍣

Igen og igen lever Gymnordic op til mine forventninger. Lyn hurtig levering, fantastiske produkter og servicen er altid tip top. Ps. Har allerede spist halvdelen af de snickers du ser på billedet. Lækkert når man har massere af makroer man kan lege med 😉

Har fået afvide jeg kan bære lyserødt? 🤔 #gymnordic #bodybuilding #bodybuildingmotivation #bodylab #cupping #massage #supplements #training #trainhard #trainsmart #naturalbody #snickers #offseason

I går var jeg til MuscleCup® styrkeoptimerende behandling hos Pia Nielsen som er indehaver af Relax Massage som er lokaliseret i Form og Velvære. Jeg har døjet lidt med spændinger i ryggen samt ømhed i deltoid anterior på venstre side. MuscleCup® styrkeoptimerende behandling skulle også testes ifht. til styrkeoptimering som selve navnet også indikere, og jeg skulle testes i bænkpres. Kunne allerede efter 1 behandling mærke en markant forskel på ømheden samt styrke. Dette er helt klart en behandling jeg skal igennem igen. Anbefale helt klart MuscleCup® styrkeoptimerende behandling. Try it! @pipsen73 #gymnordic #massage #cupping #bodylab #bodybuilding #bodybuildingmotivation

Så der pakke fra gymnordic! Har handlet hos gymnordic i ca 5 år og kvaliteten samt leverings tiden har ALTID været spot on! Hvis man har nogen spørgsmål bliver de svaret hurtigt og meget professionelt. Er stolt af kunne anbefale deres produkter til mine klienter, vil nemlig ikke anbefale noget til nogen uden at vide jeg kan stå inde for det! 👌🏽#gymnordic #nc2017 #arnoldclassic #diamondcup #bodylab #bodybuilding #bodybuilding #bodybuildingmotivation #supplements

Disse resultater kan man få med kvalitets online coaching hvor du ren faktisk får det der bliver lovet!

Mathias Ebler har nu været igang i 2 måneder hos mig, og har tabt 5 kg, men se lige forskellen.

DERFOR handler det ikke altid om vægten.

Jeg har været lidt stille den sidste tid men det har været fordi at meget af min tid er gået til klienterne.

Skal DU også være sommerklar?

Så fang mig på ihsantanis@live.dk eller her på instagram/facebook, så får vi de resultater du ønsker dig - uanset målsætning.
#onlinecoaching #mensphysique #bodybuilding #diet #dbff #ifbb #motivation #fitnessworldherning #nc2017 #cheatday #cheatmeal #gymnordic #gymnordicdk #coaching #bodybuilding #bodylab

Nu har jeg prøvet rigtig mange forskellige protein is, men ingen kommer i nærheden af hvad Kramers har leveret. Smagen er i verdens klasse og der er ikke sparet på kvalitet! Prøv den, du vil slet ikke fortryde det 😋Kan købes i Fakta, Superbrugsen og kvickly #kramers #kramersis

Rigtig mange tror at det med at stille op til bodybuilding konkurrence er bare noget man gør og mange får det til at lyde som om det ikke skulle være så hårdt for dem, men ja, alle bliver overrasket og rigtig mange falder fra.
For mit vedkommende har det også været rigtigt hårdt at stille op 9 gange indenfor 3 år - dvs. 9 konkurrence diæt. Folk som har været på konkurrence diæt kan nok relatere til hvor hårdt det egentligt kan være.
Derfor er det så utroligt vigtigt at ens omgivelser og familie har forståelse for det man går igennem på rejsen.
Jeg var så heldig at min bedre halvdel Tone Karin støttede mig 200% hele vejen, og hun gav aldrig op for mig - rent ud sagt, hvis det ikke var for hende, så havde det måske ikke været guld vi fik hevet hjem, og det går op for en rigtig mange gange når man først er i mål.
Sagens kerne, husk at altid værdsætte de folk der er der for dig, uanset hvor henne du er livet og hvad du sigter efter - deres støtte er desværre nogen gange overset.
Værdsæt dem der er der for dig og støtter dig - det fortjener de.
/Ihsan
#gymnordic #mensphysique #dbff #leanbulk #waves #bodylab #ifbb #training @only_the_strongs @tonekross

They talk alot but never seem to do the work them self. A general who is gonna command his soldier to war yet never been in war himself, is not a real general.
#talkischeap #gymnordic #gymnordicdk #bodybuilding #dbff #bodylab #waves #leanbulk #mensphysique

Rise up. Start fresh. See the bright opportunity in each day. #gymnordic #gymnordicdk #mensphysique #traininghard #leanbulk #waves #bodylab #dbff #bodybuilding

Det kan godt være @fitnesshamad og jeg er konkurrenter når vi står på scenen, men når vi træner sammen, træner vi som det skulle være vores sidste dag på denne jord og presser hinanden til grænsen og mere til! Glemmer aldrig denne vanvittig træning vi havde. Følg @fitnesshamad og hans rejse imod hans målsætninger 💪🏽 #gymnordicdk #bodybuilding #bodylab #waves #leanbulk #mensphysique #diet #training #traininghard @only_the_strongs

Most Popular Instagram Hashtags