iera.tajudin iera.tajudin

12 posts   350689 followers   2966 followings

✨Princess Mama & Papa ✨  Syah mine 💕 Visit my igshop @siera.collection

https://www.instagram.com/siera.collection

again❤️❤️❤️❤️

💋💋💋💋💋

selamat berpuasa korang❤️ if iera terkasar ngn korg atau terbuat korang marah ! iera mintak maaf sngt2!❤️ hehe iloveyou korang❤️

Ieraaaa suppperrrr love this kurung karishma from @deeuna.my @deeuna.my @deeuna.my
Tak zabarrr nak order baju raya untuk tahun ni kat diorang.Semua cecantikk !thank youu @deeuna.my 😘

Dah puasa dahh!! Meh order WONDERCHEESE kt saya! Saya sedia berkhidmat COD ke kawasan anda. WhatsApp utk order jom 📲 0177792505
.
🚩RM25 sebarang
🚩600g .
WhatsApp "saya nk order WONDERCHEESE " ke 0177792505
.
#sayajualwondercheese #agentwondercheeseshahalam #wondercheese88 #wondercheeselover #twincheeselover #cheesylover #kerepekcheese #kudapkudap #makananmalaysia #makansedap

You guyss jum follow @hkms.2 😍

CANTIK SEBELUM RAYA!.
_
Suka kaaann bila time raya ziarah kawan sekampung dia bisik cakap awak makin cerah cantik berseri.. kalau boleh nak lompat bintang tinggi kelangit takmo turun dah haa hikhik 🙆
_
Nak2 bila jumpa bakal mak mertua rasa konfiden jur nak salam laga pipi muah muah💋 Apatah lg nak sarungkn cincin ke jari manis awak nanti hiks 😝💍
_
Awak awak yg ada masalah kulit & still lagi rasa sedih tepi bucu katil tu jangan risau hokey nak confident ke nak chantik mcam neelopa ke boleh jer 😊😉💞 .
_
FOLLOW INSTAGRAM.
_
🌸@kaklynnn_my🌸
🌸@kaklynnn_my🌸
🌸@kaklynnn_my🌸
🌸@kaklynnn_my🌸

A big heart for this victoria's secret which is from @victoriassecret_babesss! It's definitely ORIGINAL tau and the most important thing, original but we can get it at the LOWEST PRICE ❤ Sesuai untuk korang yang nak bagi hadiah for your Mom, sisters, friends, cousins and also girlfriends 😜 They will unquestionably love it! There are more lovely scents of course, you just need to dm @victoriassecret_babesss for uh-mazing deals! 😍

Hello peminat @nonnynadirah ! 😍 Nantikan streetwear stuff terbaru dari beliau tau!! hmm..dah ada yg berminat?!!🤔 aaahhh boleh je, korang dah boleh start Pre Order skrg ..😏If korang nak sgt2 NNADI Official signature series collection nie silalah jgn malu jgn segan contact number nie tau tau tau -📞 019 - 256 2501 ♥️ Eh Jap!!✋🏻Ni UNISEX tau!! Laki pompuan pun boleh pakai!!! Size yang ada dari XS sampai XL chuolss!!👊🏻😎 . ❣NNADI Official signature series collection ❣ . Product : Size : XS / S / M / L / XL Contact to place your order +6019 - 256 2501 . #nonnynadirah #nonnycliques #NNADI #officialnnadi #methaporbynnadi #streetwear #myfirstbaby

today ❤️ #shootvisa❤️

dah lama tak pakai wrna sama😛❤️

today💘💘

Most Popular Instagram Hashtags