iera.tajudin iera.tajudin

236 posts   458,120 followers   3,033 followings

✨Princess Mama & Papa ✨  Syah♥️💋💯💖💞 Visit my igshop @siera.collection. skater girl 💋⛸

@shelinascarves punya latest collection, only available at @shelinascarves! Check them out 😍😍

Hi korang dah balik terawih ke tu?
.
.
Okay since ramai yg tny iera mna beli spec yg mcm salu iera pkai tu. korang blh beli dkt ig @bebirdstore @bebirdstore sbb harga murah gila pstu siap ada free gift box yg sgt cute miut. Swipe tepi utk tgk box yg cute miut tu

cik meow pun dh try @prettyface_hq hehe .. awak taknk ke utk raya thun ni?? 😍😘

Selamat berbuka puasa guys!

Alhamdulillah pada Ramadhan kali ni sayang i @syahzrazak akan comeback dan membuka satu lagi online shop iaitu @siera.accessories .
Kat situ korang boleh cara pelbagai jenis handbag, wallet, jam, kasut dan macam macam lagi! Yang macam iera pakai tu.
So jangan lupa tau, follow @siera.accessories

harap2 baby angh @shiiratajudin kembar mcm adik , comel mcm adik,cute mcm adik dan gemok mcm adik . okay bye😝😂🤣

SALAM RAMADHAN 🕌
KURTA SEKALI LAGI FOR @ismailizzani_ & @naimdanielx is out now! Follow @duaa.collection for more details. Powered by @kritikalco & @krikkers89.
——————————————————————————————
Guys! Jom dapatkan Harga PRE-LAUNCH terhad kepada 50 orang TERAWAL sahaja sehingga 20 Mei 2018. Cepat guys @duaa.collection

Don't miss out !
play Nanoeman game & win iPhone now!
New Panasonic Air Conditioner comes with Nanoe Technology can help deodorise, inhibit the growth of bacteria & viruses and remove dust particles as small as PM2.5.
1) Click >> @nanoeman_challenge to play.
2) Play Nanoe Man game and hit your high score.
3) Complete the slogan 'I need Panasonic Air Conditioner because….' (You may fill in your slogan at the comment.
4) Follow: www.facebook.com/mypanasonic/

Prizes up for grabs:
2 x iPhone X
1 x iPhone 8
3 x Casserole Pot
Terms & Conditions: http://nanoeman.com/tnc.html

😍PROMOTION HARI RAYA😍Masih tercari-cari barang branded dengan harga mur mur sahaja 😝 jom singgah di @kingstim_afocs, tiada istilah harga mati #kalaumahalmintakurangabgpastibagikurang + gift 1 🎁 apo lagi ayuhhh follow @kingstim_afocs ☺️🎉🎊 in sha allah seminggu raya kami akan buat giveaway pulak pada yang bertuah nanti 😉😍😊

salam ramadhan with @prettyface_hq ❤️😍

korang tgok si gila ni hahahaha @ieka.tajudin okay guys harini iera taknk ckp psl dia but iera nk ckp pasal kuih raya tu!! sedp gila!! lusa dh puasa jom beli guys!! beli bnyk dpt promotion okay!! ♥️ boleh dm @lynncottage

👜 *3 in 1 Backpack Corak 👉Material : Pu Leather
👉Dimensions : 25cm (L) × 15cm (W) × 30cm (H) 🔥Rm60🔥
🚚FREE POS SM/SS‼️

👜 *Premium Butang Sling Bag 👉Material : Synthetic Leather
👉Dimensions : 18cm (L) × 8cm (W) × 15cm (H) 🔥Rm45🔥
🚚BELI 2BAG FREE POS SM/SS‼️

Most Popular Instagram Hashtags