iera.tajudin iera.tajudin

71 posts   381120 followers   2980 followings

โœจPrincess Mama & Papa โœจ  Syahโ™ฅ๏ธ๐Ÿ’‹๐Ÿ’ฏ๐Ÿ’–๐Ÿ’ž Visit my igshop @siera.collection

https://www.instagram.com/siera.collection

Yay suka sangat kasut Iera beli kat @urneeds.co RM39 je harga dia. Semua size ada. Thank you @urneeds.co ๐Ÿ˜๐Ÿ˜

sumpah comel sgt slingkorea ni๐Ÿ˜๐Ÿ™€ RM29 je guys @frankymood_ maroon mcm cantik kan?? korang suka warna ape?

Hai Semua๐Ÿ™Œ๐Ÿฟ Buat ape tu?๐Ÿค”
Ni nak minta tolong skit boleh?๐Ÿ™๐Ÿฟ Boleh x ingat kan pada Hari Sabtu 19 OGOS Pukul 9 Malam tepat!๐Ÿ—ฏ๐Ÿ™๐Ÿฟ Sebab kita nak join gift review from @murahkaya2 ๐Ÿ‘Ÿ๐Ÿ‘Ÿ๐Ÿ‘Ÿ ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ YAHOO!๐Ÿ™ˆ Dia pilih 3 org pemenang je tau!
Syarat nak join senang je๐Ÿ‘Œ๐Ÿฟ:
Tag kengkawan seramai mungkin kat gambar ni dan gambar camni di @murahkaya2 ! Mereka akan menulis nama ig awak dan cabut bertuah sebanyak 3 nama!๐Ÿ˜™๐Ÿ˜™
Harap-harap kite dapat๐Ÿ˜‹
Remind tau!
9Malam
Sabtu 19OGOS!!
Saksikan Owner @murahkaya2 Membuat cabutan bertuah secara Live dri
9.00 malam- 9.10 malam!
Love you ๐Ÿ’•

Nak kasut ape ea?๐Ÿค”๐Ÿ‘Ÿ๐Ÿ‘Ÿ
Vans Old School la๐Ÿ˜‹

iera baru beli iphone from @trusther.iphone , tak expect diorang jual iphone murah sangat . mula2 iera cuak jugak nak beli tapi feedback diorang semua artis beli dengan diorang๐Ÿ˜… tak fikir panjang , iera terus beli je la HAHAH . kalau korang tengok harga diorang pon confirm rasa nak beli 10Iphone haha . tak percaya korang pergi la tgk sendiri dekat @trusther.iphone ni ๐Ÿ˜Œ

Cantik kan ? Nampak mcam yang ori kalau pegang dan main iphone 7 dari @interstellargadget ni. Hanya dari RM 350 je korang dah boleh merasa pakai iphone 7 tau. Sehari boleh smpai dan dapat banyak freegift, iera tau @interstellargadget ni memang trusted seller dari tahun 2013. Sekarang ni @interstellargadget tengah buat Sale ! tapi kejap je. So, kalau korang nak pakai iphone dengan harga 3x ganda murah dan berkualiti boleh follow @interstellargadget atau whtsapp je admin dia 0172551766. Cepat tau ! Sbb sale dah nak hbis !

Hai korang,masih mencari baju baju yang cun dan exclusive dengan bajet murah?jom visit and follow ig @exclusive4alhidayah @exclusive4alhidayah ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ baju raya serendah RM 55 pun ada tgah SALE GILER tu...

Hai assalamualaikum semua,harini i nak suggest kan dekat korang tentang @rezanaperfumehq,inspired perfume ni serius Bau wangi Kekal Lebih lama๐Ÿ’• .
.
.
Sampai hafiz mahamad pun terbeli 2 botol dari @rezanaperfumehq ,tak rugi pun Kalau uolss beli inspired perfume dari @rezanaperfumehq sebab bau tahan lebih dari 9 Jam๐Ÿ˜
.
.
Sekarang ni @rezanaperfumehq ada buat Promosi Merdeka Raya tau๐Ÿ˜Ž๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ
.
.
๐Ÿ’™For him :
one million
Polo blue
Prada luna sport
Creed aventus
Bond 9 scent of peace
Starwalker
Hugo boss hugo armi
Dior savage
Calvin Klein sumer
.
.
โคWoman :
Ketty pery meow
Guci flora
Ysl black opium
Signorina salvatore feragamo
Blooming c dior
Ezcada chery in the air
Romance ralph lauren
Annick gautal petite cheri
Burbery brit woman
.
.
Untuk info lebih lanjut Boleh Dm dan follow diorang @rezanaperfumehq

happy birthday ayahโ™ฅ๏ธ may allah bless you โ™ฅ๏ธ sayang ayah!!โ™ฅ๏ธ

5 kebaikan @markisa.hq utama yang anda perlu tahu adalah:
.
1. Whitening.
2. Firming.
3. Food Supplement.
4. Fat Burner.
5. Nutrition Booster.
.
Tahu ape paling best pasal Markisa ni? Sebab dia datang dalam bentuk sachet liquid yang tak perlu bancuh eh buat ape susah susah. Simpan dalam peti ais lepas tu minum lantas menyelesaikan masalah bagi mereka yang malas nak consume collagen.
.
Lagi best bila dia datang dalam stok untuk 1 bulan yakni ada 30 sachet so korang sebenarnye hanya spend RM 6.50 untuk 5 fungsi penting Markisa diatas. Nak effect lagi best? Consume dua kali sehari selama 2 minggu dan voila nikmati perbezaan hidup!
.
Untuk 100 yang terawal membeli kak mar nak bagi harga mur mur. Boleh DM kakak kalau awak nak jadi antara testimonial pertama @markisa.hq . Produk bakal laris 2017 chuols!
.
" Sedut sedut terus cantik! Cantik ke tidok! ".
.
#markisa #markisamy #markisacollagen

"Bestnya dapat advance bdy flower bouquet & fresh flower dr Aunty Anis...cepat2 follow ig @aniszuraini74 ( sweet petals by~anis) menyediakan perkhidmatan flower gift/tempahan /penghantaran
๐ŸŒนJambangan bunga
๐ŸŒท jambangan choklat
๐ŸŒทjambangan konvo & every ocassion!

mengikut modal yg anda tentukan sendiri.
Pasti memuaskan dan mengembirakan hati org tersayangโคโค

mwah mwah mwah ๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹

caption ? hehe tiru awk @syahzrazak !! cpt guys caption apa yg sesuai ๐Ÿค”๐Ÿคฅ

Most Popular Instagram Hashtags