iera.tajudin iera.tajudin

61 posts   334934 followers   2961 followings

✨Princess Mama & Papa ✨  Syah mine 💕 Visit my igshop @siera.collection

https://www.instagram.com/siera.collection

❤️❤️❤️❤️💯👻😛😍

tonight ❤️

Iera nak share satu product dengan korang!! Best sgt pakai #MagicJellyLovera dari @LoveraMalaysia ni sebab banyak benefit dia hanya dalam satu botol. ❤
.
Dulu muka sedih je kusam, nak keluar rumah pun tak confident tapi sekarang kulit dah bersih & flawless! Nak selfie pun dah x segan! 😍
.
Iera memang suka sangat dgn Magic Jelly ni & produk ni memang wajib ada dalam bag iera bawak pergi mana2. Thank you @LoveraMalaysia sebab keluarkan produk best mcm ni! 💕🌹
.

Siapa yang ada masalah jerawat tak habis2 boleh try set @LoveraMalaysia. Iera highly recommend! Confirm jatuh cinta! ❤
.
@lovera.testimonials
@lovera.faq
@lovera.catalogue

jom follow @hattaaxx 😍sumpah sling bag dia lawa sangat RM29 ja ha.berbaloi sangat utk student💕

hi guys so ini foundation yg i pakai selama ni by @moyjflawscure .so sini i nk infrm 100 orang terawal dapat free gift tester scrub by moyj yang akan launch tak lama lagi . tau tau ! so tnggu apa lagi cepat follow
@moyjflawscure
@moyjflawscure
@moyjflawscure

Best INSTASHOP ever!!! Iera tak tipuuu korangg 😍😭 FOLLOW @bythousands sekarang please 🙈

Lawa nye cap kat @xypher.co ni , dahla murah tau 😍 Beli 2 cap dapat diskaun RM10. Feedback pn semua positif kat @xypher.feedback . Jom follow @xypher.co rapat-rapat sekarang 😋
.
Btw, setiap minggu @xypher.co akan buat giveaway khas utk follower die. Nak join!! 😻

tb suka gmbr ni😍

miss...😌❤️

hi guys done look doll🙈❤️ by @shira.tajudin ❤️❤️💘 so sesiapa yang minat do dm my shistur😍😛❤️🙈

@syahzrazak hmm orang taknak paksa pulak😂❤️

Hai guys! Iera nak bagitahu ni, nampak kan spec yang iera pakai tu? Haa kalau korang nak spec macam tu, boleh terus order kat ig shop syah and iera punya ni @siera.spec . And banyak juga design baru yang kitorang dah masuk kan, so jom beli 😘

follow this page in feedly

Most Popular Instagram Hashtags