[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

ielajalil ielajalil

114 posts   803 followers   1055 followings

🌹 Norfazila Ab Jalil  🌺 stokis NanaRayyan Hijabs Melaka 💄Authorised agent SND lipstick by Siti Nordiana 📮Seluruh 🇲🇾 🚘 COD ->Alor Gajah | Tampin | Lubuk China | Masjid Tanah

http://m.facebook.com/EilaJalil/

15 October.
Semua yang baik2 mama doakan untuk kakak. Selamat Hari Lahir yang ke 5 Raisha Nur Delisha.
Membesarlah dengan sihat dan cerdik dunya wal akhirah.
Doakan puteri sulung kami menjadi wanita solehah. In shaa Allah. Amin.

friendship is not a big things, it's a million little things.
Thanks SAHABAT

Assalamualaikum.
Malam ni rest lame sket, cuti satu malam gulung popia. Lurus2 pinggang, mane tau dapat lak pinggang sajat sok 😜. Anak due ni urat ngengade,duduk lama sikit dah ngajuk. Mane tak ea tahun depan nak masuk darjah tige kan.
Sebelum nak lelap nengok mek nana ni pakai lipstick combine warne #honeybee #honeylatte. sweet2 gula pasir, cantik kan.
Cukup la untuk malam ni. Selamat malam ☺️. #SNDLipstick
#agentMelaka

Setiap minggu ade kenduri orang kawen. Sonok tengok dorang pakai baju perantin mekap cantik2 ☺️. Tak dapat pakai lagi dapat tengok pun jadi la.
Makan gulai kawah ni sedap2. Mohon doa jangan la badan ni debab, nak ngadap due lagi kenduri kawen ni.
Mhehh tak pe lah, next kenduri kawen nanti dak ila bawak bekal 😏. Sep nasi kenduri.
Kemarin pegi umah Siti Nurliana Hamdan. Cantik ko dik, moge kekal hingge syurga ye. Welcome to seteri2 club.
Ila pakai lipstick tige sekawan tadi campur2. Si mak jemah sorang tu pakai honey bee, nipis2 je ila pakai kan. Loghat macam mama kau la kakak... ehhh 😜.

Weken bawak anak jalan. Singgah solat kat surau mall, sambil bersihkan mekap sempat duk jeling orang sebelah bersihkan lipstick guna wipe tissue. Ganas sangat nampaknye tu kak, ade pulak yang balik tanpa bibir ni kang 😜. Kite lap2 sket ngan air je siap, licin begesih!. Nasib pakai #SNDLipstick idaman mak2 ni, bukan ape, senang nak bersihkan, jimat masa, tahan lama. Tak de la anak ketuntang tunggu lama2 kat luar tu.
Bile pakai rase free sangat, ringan tak merekah lansung, lekit pun tak. Paling syok, gune hari2 bibir tak hitam pun macam hisap gudang garam tu 🤣. Ada collagen and opkos bebas dari bahan kimia.
Lipstick ni di datang kan dengan 3 warna pilihan hati. Pada yang suka warna neutral boleh pilih honey latte, honey bee pulak untuk yang gemar pinkish2. Honey berry more pada pepel2 pink.

RM49 untuk sebatang, setanding harga dan qualitynya. Kalau beli due RM100 free postage, free gift, free CD siti nordiana. Huntung!
Jaga hati dengan iman,
Jaga bibir dengan Lipstick,
Tak usah nak tunggu next month,
Scroll bawah ni je than click 😉. www.wasap.my/0192810035

Assalamualaikum 🌹🌹

Salam merdeka 😉

Ada yang p tengok bunge api ke malam ni. Dak ila duduk umah je ha ngadap bunga mekar sekuntum dengan kumbang gemuk setaman ni.
Yang nana pakai ni #honeyberry tau. Warne ni antara warne peberet cust. Tinggal 3 pcs je lagi. Rata2 cust yang dah gune semua puas hati dengan performance lipstick ni. Feedback yang paling banyak cust komen, 💄ringan dan tak keringkan bibir lansung. Nak pekat pakai banyak, nak soft sweet2 pakai la sket je.
Tak gune tak tahu, tak cube tak rase, dah cube termanggu, mesti bawa setiap mase.
Promo untuk #merdeka raya masih berlansung dengan gediknya ya.
Setiap pembelian ada free gift comel dan limited cd yang ade signature orang kat atas ni 😍

1pcs >RM46(exclude postage)
2pcs >RM92 +RM5 postage + freegift
3pcs >RM139 + include postage + freegift 💄Honeylatte
💄Honeybee
💄Honeyberry

All ready stock. 🚗 COD alor gajah,tampin,lubuk china,masjid tanah. 📮Seluruh Malaysia

www.wasap.my/0192810035

Kadang2 kita tak tau pun punca bibir kering ye dak. Main sesah je nak buat ape pun.
Niha punca bibior kamu tu kering,
.
Cuace yang sangat panas
minum air yg bercaffeine 😏
Kurang minum air ni opkos la kan. .
Ni lagi satu yang ramai sgt suke buat. Suke basahkan bibir gune air liur, sekali dah ’jilat’ mesti berkali2 akan buat kan.
Aktiviti tak berapa nak susah ni lagi buat bibir jadi kering dan last skali nanti jadi merekah. .
Bibir merekah nanti tak cantik pakai lipstick tau ☺️☺️
.
Lepas ni jgn di buat2 ye si cantik manih. Bace simpan dalam kotak kepale 😘. #SNDLipstickMekaka

Counting days..
.
Hari makin kurang, masa makin berjalan,ape yang anda fikirkan sekarang, dah buat pilihan?? .
Nak bibir tak kering
Nak yang long lasting
Nampak cantik bile dating
Pergi mana2 org duk jeling
.
💄Bebas kimia
💄Mudah dibersihkan
💄Sangat2 ringan
💄warne yang sagat menarik
.
SND Lipstick
.
Walau masih suam2 angin tengahari, tapi sentiasa dipergosip2 kan dengan kelebihan yang ada. .
Untuk promo Merdeka Raya ni kami bg harge yang sangat2 menjimat kan. Agak rugi sape yang lepaskan peluang omeh merdeka ni 😉. .
💰1pcs >RM46(exclude postage)
💰2pcs >RM92 +RM5 postage + freegift
💰3pcs >RM139 + include postage + freegift
.
💄Honeylatte
💄Honeybee
💄Honeyberry
.
Beli satu ade gift, due pun ade gift tp kalau TIGe ade gift ngigau senyum malam tau 😍. .
All ready stock. 🚗 COD alor gajah,tampin,lubuk china,masjid tanah. 📮Seluruh dunia .
www.wasap.my/0192810035

Assalamualaikum gegojes cantik 💋

MERDEKA RAYA SALE dah bermula 🎉🎉🎉🎉
.
.
Rugi tersangat sape tak grab sale kali ni. 2 minggu je ok, sekejap je tu. .
.
💰1pcs >RM46(exclude postage)
💰2pcs >RM92 +RM5 postage + freegift
💰3pcs >RM139 + include postage + freegift
.
.
💄Honeylatte
💄Honeybee
💄Honeyberry
.
.
All ready stock. 🚗 COD alor gajah,tampin,lubuk china,masjid tanah. 📮Seluruh dunia
www.wasap.my/0192810035

Gulung-gulung nyambil dengar askar nya nyanyi lagu merdeka,

Bukan tambah segar, 😴😴 g ade la mama ko ni kak.
PA keje mlm ni tak dapat nak tolong2 noman2 gulung popia.☺️. Tambah sket je lagi. Weken ni dah boleh cuci freezer. 💃

Acik tak de idea la nak nulih malam ni. Jamu la mate jap. Lipstick super best ni. Dah try baru "eh lain mcm la pegi diewww" 😏. Cik bang nak bg 🎁 pada ❤️ pun boleh, nanti sampai ke dahi sonyum eh.
Ready stock ye dik tik dik wa bang cem 💃

3 color 💄
HoneyBee
HoneyLatte
HoneyBerry

RM49/piece
RM100 2pcs + free postage

Setiap pembelian dpt Free gift comel mcm acik 😜. Nak sekali acik pakai kan pun boleh ☺️. www.wasap.my/60192810035

#sndlipstickMelaka

Most Popular Instagram Hashtags