ida_kys ida_kys

3535 posts   3281 followers   994 followings

Ida Rud  My life is made like a Starbucks chain, and I'm taking over this neighborhood... Journalist, musiker, skuffeforfatter, romantiker, kropsaktivist, m.m.

I øvrigt er jeg en gud. Jeg har lagt skiver af tomat i jord og kommet rodenden af forårsløg i vand. Og skidtet gror!

Jeg lever med (mindst) to monstre. De sidder på mine skuldre, og der har de siddet næsten hele mit liv.
Den ene er Ædemonster, den der fortæller mig, at jeg skal spise og spise og skade mig selv, fordi jeg er et dårligt menneske. Stort set hele mit liv har den tvunget mig til at lægge slik og chips og chokolade i indkøbskurven, lægge vejen forbi McDonalds flere gange om måneden og generelt smadre min krop. Jeg lider stadig af min spiseforstyrrelse - det tror jeg altid, jeg kommer til - men det er månedsvis, måske år siden, at jeg har handlet på den. Monsteret sidder fast, og råber og river og kradser, men jeg ignorerer den.
Mit andet monster er mit værste monster. Det er Usikkerhed, og den fortæller mig hver dag, at jeg ikke være at elske, fordi jeg er klam, ulækker og snotdum. Men jeg er blevet bedre til at grine ad den. Hver dag vækker den mig med lede ord, den hvisker mig i ørerne hele natten, så jeg har svært ved at falde i søvn - men dumme monster, du har altså ikke ret. Du er bare tarvelig, når du udnytter alle mine sårbare øjeblikke og bruger det imod mig. Når jeg får mit drømmejob, når jeg møder en sød fyr. Så skal du straks plante dårlige selvværdstanker.
Men jeg har lært at skrue op for musikken for at overdøve monstrene og smiler i stedet til mit spejlbillede - i min refleksion er der nemlig ikke nogen monstre.
Jeg tror aldrig, de forsvinder, men det er okay. De må godt sidde der, så længe de ikke får magten over mig igen.

Har tømt spareelefanten. Resten af året bliver hårdt rent økonomisk. Men til gengæld har jeg det bedste arbejde i verden. Det skal nok gå.

Den næste plade med SPEkTR er lige om hjørnet!

Sådan omtrent den trætteste i verden. Det er hårdt at lave tv. Men nøj, min teint er flødelækker.

Sminket til ukendelighed. DR2 Deadline lige om lidt.

Astrid Lindgren er et af mine store forbilleder. Og jeg tænkte på hendes ord og sagde ja til at være med i DR2 Deadline i aften. Det er fra kl. 22.30.

Og Hej og knus og tak til alle nye følgere og søde kommentarer!!! Undskyld jeg ikke har fået svaret, men I har løbet mig over ende. Jeg er så glad og taknemmelig for, at I har lyst til at følge med ♥️♥️♥️

Den her "fede so" har været så ind-i-knoglen-træt og ked af det siden min oplevelse tidligere i dag, så undskyld for at jeg endnu ikke har svaret på jeres mange og utroligt søde beskeder.
Har givet mine deller noget omsorg, og nu tager jeg i biffen med en, der er sød.
#bodypositive #bopo #bellyrolls #kropsaktivist

"Fuck dig, din fede so!" Han tog telefonen væk fra øret og råbte ad mig.
Jeg havde fået øjenkontakt med ham lige inden og kunne godt se, hvordan han ansigt krummede sig sammen i raseri. Han blev frastødt.
Jeg har gået og bildt mig selv ind, at jeg er nået dertil, hvor jeg vil kunne standse op og roligt spørge vedkommende, hvorfor de råber de grimme ting... Men jeg gik i chok, ville bare hjem, og her er jeg nu, og jeg tør lade tårerne trille. Det gør så ondt i hjertet.
Dette har været noget af det mest aggressive, jeg nogensinde har oplevet.
Men jeg tog et billede på vej hjem af min tykke mave i min stramme, korte kjole. Jeg er sød og fin, som jeg er. Jeg er virkelig ked af det, fordi det føles som et slags overfald, men jeg er heldigvis også okay. Det bliver hverken første eller sidste gang, og jeg ved, det ikke handler om mig, og at jeg er dejlig.
#hverdagsfatshaming #bodypositive

Røde træskosandaler og tørklæde om håret ... 60'er-viben er tung, men jeg har bh på, så jeg ved, jeg ikke er rejst tilbage i tiden 😜

Solen lige i øjnene. En sidste dukkert i havnen. Vi vil ikke hjem, men det har været så dejligt med et frirum i smuk, dansk natur.

M/S Svend 💙

Most Popular Instagram Hashtags