id_wechat_shashabenz111 id_wechat_shashabenz111

3 posts   42 followers   28 followings

shasha 

Memahami die busy...orang lain die busy macam mane pun die boleh layan girlfriends die tau...klau awak syg kan saya..awak tak abaikan saya macam nie...awak busy dengan kerja awak busy dengan kawan² awak..sedang kan saya awak buat saya macam sehelai kertas terbang sane sini tau tak...ape niat awak arr nak buat saya macam nie..sampah hati awak kan ariff..saya betul² kecewa dengan awak klau ye pun awak dah tak sayangkan saya..dah tak perlu kan saya Lagi...awak cakap Jew lah...awak jangan buat saya macam nie...sakit tau tak hati saya nie...saya malu tau dengan family saya...family saya dah banyak puji awak...dah lah wak jaga diri baik² ye..saya sygkan awak hope awak sihat ka sana ...
Ariff#😞

Smile be like

Instagram baru larr

Most Popular Instagram Hashtags