[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

ice_boyfriend587 ice_boyfriend587

55 posts   893 followers   412 followings

Call me Ice  2nd acc:@boboiboy_bestfriend Meme dan promo boboiboy Rude comment? Copas tanpa izin? Block! My favourite:Air/Ice Dm idea korang 🔒1000 followers🔒

https://chat.whatsapp.com/6Nv8CGKEYTD0s2zr7u5GMe

Repost @boboiboy_api_bestfriend • • •
Ayuh Semua! #kitaserumpun
*
*
Malaysia dan Indonesia seperti sebuah keluarga..Hubungan yang sangat erat,persahabatan yang sangat kuat..Kita juga punyai banyak persamaan yang menjadikan kita kuat bersama,sebab itu ramai yang kata kita ni Serumpun!
*
*
Kita saling memaafi,saling bertolak ansur,Sentiasa bersama,
Kita ni manusia serba kekurangan,kita kadang kadang melakukan kesilapan..Jadi,aku tak nak hanya disebabkan sebuah kesilapan,kita bermusuhan saling benci membenci,aku tak suka benda tu semua 😖😖 Aku selesa berkawan dengan kamu semua,aku taknak persahabatan antara kita terputus begitu sahaja,Malaysia dan Indonesia saling memerlukan...Jadi jangan lah kita bergaduh sesama sendiri..Ia takkan bawa apa apa kebaikan pada kita...
*
*
Aku lukis gambar ni untuk menunjukkan yang aku hargai sangat persahabatan antara kita semua 😊..walaupun berlainan negara,bangsa dan agama,apa salahnya kita berkawan..
*
*
Aku minta maaf jika kami orang Malaysia ada membuat kalian orang Indonesia berasa tersinggung sangat (walaupun aku tau aku x de kena mengena dengan sukan sea tuh )
Kita semua saling buat kesilapan..Jadi lupakan lah yang lama dan mari memulakannya semula..Kisah yang manis antara kita semua..Jangan biarkan kesilapan atau apa apa sahaja menjadi penghalang persahabatan kita..Marilah kita berdamai..Aku sayang sama kamu semua Indonesia 😊😊
#kitaserumpun #malaysia #indonesia
#boboiboygalaxy

Happy birthday @boboiboy_api_bestfriend
May Allah bless you
Semoga semakin kurus
Semoga dapat jumpa @sufiansuhaimi_
Art kredit by: @boboiboy_api_bestfriend (sorry tak de gambar dah😅) From us: @ice_boyfriend587 (me)
@boboiboy_boyfriend_357
@ying_bestfriend
Walaupun aku marah dekat korang tapi aku tetap sayang korang my BFF 😘😘 @boboiboy_awesome
@yaya_galaxy_bestfriend
@boboiboy_api_bestfriend

Edit challenge by @yaya_galaxy_bestfriend and @boboiboy_awesome
Lupa nak letak watermark😅
Mesti kalah lagi😢

Happy birthday @boboiboy_boyfriend_357
May Allah bless you
♬Happy birthday Bingo♬
♬Happy birthday Bingo♬
♬Happy birthday to you..♬
♬We all love you so much😘♬
Nah logo yang awak nak😉
Sorry bad😢

Challenge by @boboiboy_awesome
Sorry aku tak de idea sekarang ni so main bantai jela

Tahniah kepada pemenang-pemenang meme conest.. Kalau nak tahu kenapa mereka menang tanya @boboiboy_boyfriend_357 sebab bukan saya yang pilih😂😂 Johan 1: @boboiboy_air_cool dan mendapat 4 promote 3 follback 2 spamlikes dan 1 art dari @boboiboy_boyfriend_357 atau request edit dari saya.

Johan 2: @bbbair.cool_peaceful akan mendapat 3 promote 2 follback dan 1 spamlikes

Johan 3: @boboiboy_tanah_awesome pula mendapat 2 promote dan 1 follback

Sila DM saya untuk tuntut hadiah @boboiboy_air_cool

Jap nak pi beli roti jap..😂😂
Saya akan kembali untuk meneruskan meme.. Sorry lama tak buat😢
Tolong saya dapat 1000 followers pls😢

Amacam? Best tak grup ni? Kalau nak join link dekat bio

Jangan komen saya nak masuk! Kalau nak masuk tekan je link tu
Saya malas nak jawab

Siapa nak masuk? Link dekat bio
Peraturan
1. Mesti peminat Boboiboy
2. Tak boleh cctv atau akan di kick
3. Bagi bising (wajib😂)
4. Pandai buat lawak(tak pandai pun leh masuk😂) Perhatian!! Mulakan hari anda dengan ketawa😂😂

Aku lebih suka yang ni dari boboiboy galaxy punya

Sebab ada ice😂😂

Kami.. @ice_boyfriend587 , @boboiboy_boyfriend_357 , @ying_bestfriend dan @boboiboy.boyfriend_ berpakat untuk buat contest ni
Buat meme tentang Boboiboy SAHAJA!!
Ikut syarat² di bawah ni
Pict by: @ice_boyfriend587
.
Syarat
1.Tag atau mention saya (apabila sudah post meme tu)
2.Guna hashtag #boboiboymemecontest
3.Wajib letak watermark(dekat meme korang)
4.Mesti dah follow saya
5.Account mesti tak private(kecuali saya dah follow)
6.Deadline 22 July // buat sementara tu korang fikirlah idea untuk buat meme
.
Kami akan tentukan pemenang pada 23 July
.
Hadiah:
Johan akan mendapat 4 follback(maksudnya ada 4 acc akan follwback korang*kalau belum*), 3 promote (3 acc akan promote korang), 2 spamlike(dua acc akan spamlike post korang*kalau tak banyak😅*), 1 cactus art from @boboiboy_boyfriend_357 atau adik dia @boboiboy.boyfriend_ 😂😂(ikut siapalah nak lukis) atau request edit dari saya (korang boleh pilih nak mana satu)
.
Naib johan pula 3 follback, 2 promote, 1 spamlike
.
Akhir sekali, dapat 2 follback, 1 promote
.
Yang join dapat 1 follback(dari @ying_bestfriend*kalau belum*) sebagai saguhati
.
Kami akan pilih pemenang berdasarkan gambar, tulisan, lawak ke tak(😂😂) dan juga kreatif ke tak
.
Hadiahnya 4,3,2,1 😂😂
.
Tak paham? Komen..

Tengok kat sebelah Adudu dia kata tak nak kismis keberanian tapi dia beli jugak😂😂

Most Popular Instagram Hashtags