ibfborlange_herr ibfborlange_herr

413 posts   341 followers   77 followings

IBF Borlänge Herr 17/18  Följ vår resa tillbaka till Division 1 🔵Spelarnas egna instagram och föreningen ansvarar ej för innehållet!

TRY-OUT IBF BORLÄNGE HERRLAG div 2 och div 4 samt Juniorallsvenskan

IBF Borlänges innebandyherrar har börjat att rekrytera spelare för att få en lite bredare trupp till kommande säsong. Vi tror och hoppas att IBF Borlänge ska vara en attraktiv förening för unga och/eller hungriga innebandykillar som får del av omfattande innebandykunskap för att utvecklas i sin innebandy

Idag har IBF Borlänge herrlag i div 2 och div 4, kommande säsong kommer även Borlänge att representeras av ett lag i juniorallsvenskan. Vår målsättning är att placera IBF Borlänge i div 1.
Vi kickar igång direkt med en try-out (provspel) för spelare som är nyfikna på IBF Borlänge.
Är du intresserad så kontakta Johan Carlsson , PM:a eller tel 070-467 6315, för anmälan och mer information. Vi kommer att spela match tillsammans med befintlig herrtrupp. Try-outen är öppen för alla killar födda 2002 och äldre som vill tävla om en plats i någon av trupperna. . Den kommer preliminärt att spelas Torsdag 24 maj, ytterligare datum kan bli aktuellt.

Förutom try-out till seniorlagen, välkomnar IBF Borlänge även nya spelare till junior-och pojklag, dvs alla killar födda 2000 och yngre. IBF Borlänge kommer att erbjuda en bra miljö med stort innebandykunnande, med ökat antal lag under seniorlaget, för alla killar som vill utvecklas som innebandyspelare.

Vi hittade tillslut till Rotskärskolan i Skutskär efter mycket om och men (@skutskarsibk, våra gpser hittade till Gävle sen var det bara svart på Google Maps.... Fixa det!)
🔵🔵🔵
Boysen ute och lirar fotboll som vanligt innan match och ansvarig för sociala medier håller givetvis på lag gamlingar!!
🔵🔵🔵
3poäng ska med hem, inget annat duger, hoppas bara att Skutskär Ultras klarar av en nit hemma och att vi slipper få däcken sönderskurna efter matchen ;) ;)
Sen blir det väl en segerpils eller 2 ikväller!!
🔵🔵🔵
Hup Borlänge Hup!!

Jadu, vad ska man säga? Medans Insta-ansvarig låg hemma i sjuksängen så åkte grabbarna upp till Leksand för en av säsongens svåraste bortamatcher, den mot @insjon_herrar...
🔵🔵🔵🔵
Vi hade nötat och åter nötat för att vi skulle kunna bjuda upp till dans och följa vår gameplan i den där bruna tråkiga sketna skokartongen och vi skulle inte vara ensamma i serien om vi hade åkt på en nit där (ping @ibktekno)
🔵🔵🔵
Men en torsk där var i våra ögon otänkbart, vi hade gjort vår hemläxa och när man som behöver det som mest så klev grabbarna fram, käkade skott och gjorde det dem skulle framåt!! Hattarna flög, Insjöpubliken tog sina 740s med LGF-skylt hem och grabbarna från Borlänge stod tillslut som segrare!!! 🔵🔵🔵
Nalen gjorde 2 mål, Bagarn gjorde 2mål, Olle gjorde 2, fan till och med Carlsson i kassen gjorde 2 ass!! Men kepsen som matchens lirare gick till #13 Ricky Olars efter 🎩🎩🎩
🔵🔵🔵
Starkt att ta 3p, nu siktar vi in oss på nästa svåra bortamatch mot @skutskarsibk i Rotskär, vem kliver fram med 🎩🎩🎩 då?
#seger #blåmaskinen #tenaci #pissjön #h2gud

Sista träningen inför morgondagens derby borta mot @insjon_herrar och det är mycket folk!! Mycket folk vill vi se på plats imorgon i Leksandshallen för att gemensamt med er bjuda upp till dans och verkligen visa Insjön att man kan kriga hem 3poäng i den där trånga tråkiga skokartongen till idrottshall ett stenkast från Sveriges största luftslott! (ping @kralkarlsson)

Se så se så, matchen mot @sodratolvforsif är avslutad. Vårat sunkiga badhus står kvar (yes!!) och poängen stannade i rätt by!

Priset som matchens lirare gick till #7 @marcusnalen efter någon påse eller 2 och lite gött skitjobb (vem bryr sig egentligen om det? Jag är fortfarande bara nöjd över att badhuset står kvar!) Vi gnötar vidare och redan på onsdag så firar vi alla ❤️ dag i Leksandshallen med ett mysigt kvällsmöte med @insjon_herrar.. Vamos!! #blåmaskinen #tenaci #3p #h2gud #storastarkamaskinen

🗣ALLA TILL MASERHALLEN!🗣
Nu på söndag (imorgon) vankas det äntligen hemmamatch igen för herrarna när Södra Tolvfors kommer på besök i borgen klockan 16:30. På förhand en sprakande och publikvänlig match att se fram emot eftersom det enbart skiljer 3 poäng mellan de båda lagen (i Borlänges favör). Första mötet var en riktig Hawaii match som slutade 10-11 till Borlänge efter Förlängning.
🔵

Laget och ledarna har verkligen inte gett upp hoppet om en kvalplats, och efter senaste matchen borta mot Gottsunda (2-10) finns anledning att hoppas på en fantastisk avslutning på säsongen. Dessutom är detta första matchen för #58 Alexander "Kralle" Karlsson tillbaka i Maserhallen efter sin comeback som fick en pangstart med ett Hattrick senast mot Gottsunda.
🔵

Så ta med dig alla du känner till Maserhallen för att Hejja fram #58 och IBF Borlänge till 3 poäng på söndag, Syns i Maserhallen!💙 #Innebandy #Blåmaskinen #58 #tenaci

Här kommer en intervju med hattrickhjälten och comebackkungen Kralle Karlsson efter vinsten mot Gottsunda tidigare idag!

1. Comeback, vinst och ett hattrick! Vi börjar med den klassiska frågan hur känns det?

Kul att vara tillbaka och visst känns det fantastiskt att inleda med att få se hattarna attackera mig från läktarna! Svårt å få till en mer perfekt comeback än ett hattrick och 3p med hem till byn!

2. Härligt att höra, vad var det som fick dig att börja igen? Även om det tyvärr för oss åskådare enbart är säsongen ut (för tillfället)

Har haft mina funderingar tidigare under säsongen men valt att inte hoppa på! Vet att truppen är lite tunn nu och varje droppe energi man kan få in i en tunn trupp är bra och det är just lite extra energi jag vill bidra med till laget i mitt hjärta! Känns som ett bra tillfälle att komma tillbaka nu och det jag kommer bidra med är ett jävlaranamma och mycket energi! Och självklart ett gäng hattricks... 3. Energi får man aldrig nog av! Hur ser laget och deras chanser på avancemang ut i dina ögon?

Poänggapet är just nu lite för stort för att ha det i egna händer! Men samtidigt är jag helt säker på att lagen framför oss kommer tappa sina poäng! Jag klev på detta tåg med 7 matcher kvar och en målsättning att ta 21p, nu är det alltså 6 segrar kvar! Tror stenhårt på full pott från och med nu och isåfall blir det minst kval, så avancemang hoppet lever absolut! Tror stenhårt på oss! Fan vad kul att avancera genom ett kvaldrama!

4. Det är härligt att vi får in någon med både energi och siktet inställt på rätt saker!! En sista enkel fråga om du måste välja, ett kval och avancemang med Borlänge eller ett kval och avancemang med ditt älskade Leksand?

Enkel fråga? Skojar du med mig? Det är ungefär samma sak som att fråga om jag helst skiter när jag är skitnödig eller äter när jag är hungrig... man gör ju båda 2!!! 5. Då tackar jag för intervjun och låter dig få ordet för att avrunda den!
Vill hälsa en sak till alla er i publiken till nästa hemmamatch! Ta med en extra keps för ni blir av med en av dom efter ännu ett hattrick från mitt trollspö!

Fotografen ber om ursäkt för riktigt suddig bild, han skyller på matchnerver!!

Comeback, hattrick och matchens lirare... Vilken jävla hjälte!!! Vinst med 10-2 mot Gottsunda!!!

Tackar sponsorerna för uppvärmningströjorna!! #Hagapizzeria #paintballparken #viförenade #garantiasfalt #LPGdalarna och #studiobycarolin

Herrlaget på plats i IFU Arena inför mötet mot Gottsunda!! Bagarn är redo iförd den nya uppvärmningströjan!! Vamos!

Nu är det dags igen efter lite dålig aktivitet och ett mörkt januari på många sätt.... Vi har tappat Linus Hansson och Marcus Jadewall som kommer avsluta säsongen med Kais Mora respektive Sandvikens AIK.

Vi har även skrivit dubbellicenser på Oskar Backlund som kommer varva spel i Blå Maskinen med Runsten i Division 1 samt Marcus Nalen som kommer försöka hjälpa IBF Gagnef upp till Division 2.

MEN!! Vi har fått in en riktig trotjänare i Alexander "Kralle" Karlsson som valt att börja igen säsongen ut i ett försök att hjälpa Blå Maskinen i kampen om topp-3!!! Intervju med Kral kommer senare!

Herrlaget sitter i skrivande stund i bussen på väg mot Uppsala och dagens match mot Gottsunda 13.30!! Mycket info samtidigt men nu kör vi!!! VAMOS
#blåmaskinen #Div2GUD #tenaci

Gameday!! 10.30 smäller det i Jalas när säsongens andra derby går av stapeln mot IBF Falun Ungdom!! Ses vi där?

Vamos!

Most Popular Instagram Hashtags