iaprint iaprint

1,333 posts   16,422 followers   2,988 followings

IAPRINT - ONLINE BASED  πŸ“±017 5625622 πŸ“±β€” ⛔️ Whatsapp Only, No calls πŸ™…πŸ»β€β™€οΈOFF on Friyay & Saturyay

Happy Sunday, bee-happy! Lunch apa tu? 😘😘

Sticker bekas bilis akak @wirdawina kita. Besar dan jelas. Takdak design? Meh kami buatkan. Nak order bilis berdesing, boleh order kat akak @wirdawina sedap, tak tipu! Banyak kali dah kami repeat tau! 😍
.
.
#malayweddingguide
#kadkahwinalorsetar
#kadkahwinkedah
#kadkahwinmurah
#kadjemputan
#weddingcardmalaysia
#pakejkadkahwinmurah
#weddingbrunei
#weddingsingapore
#weddingmalaysia
#malaysia
#alorsetar
#langkawi
#stickermurah
#stickergoodiebag
#stickermalaysia

Selamat pagi! Buat apa tu? Monday blues ke? Selamat berkerja semua orang πŸ€— #chongfeigiap

PROMOSI!! 1000pcs RM100!!
.
.
Promosi sticker untuk majlis atau pernigaan anda. Saiz sticker adalah 5cmx5cm berbentuk petak atau bulat. Tag kawan-kawan & pasangan anda ❀️
.
.
P/S : Pilih design sedia ada atau boleh minta kami design baru (+RM25 design baru, anda boleh simpan terus design ni)

#malayweddingguide
#kadkahwinalorsetar
#kadkahwinkedah
#kadkahwinmurah
#kadjemputan
#weddingcardmalaysia
#pakejkadkahwinmurah
#weddingbrunei
#weddingsingapore
#weddingmalaysia
#malaysia
#alorsetar
#langkawi

PROMOSI!! 1000pcs RM100!!
.
.
Promosi sticker untuk majlis atau pernigaan anda. Saiz sticker adalah 5cmx5cm berbentuk petak atau bulat. Tag kawan-kawan & pasangan anda ❀️
.
.
P/S : Pilih design sedia ada atau boleh minta kami design baru (+RM25 design baru, anda boleh simpan terus design ni)

#malayweddingguide
#kadkahwinalorsetar
#kadkahwinkedah
#kadkahwinmurah
#kadjemputan
#weddingcardmalaysia
#pakejkadkahwinmurah
#weddingbrunei
#weddingsingapore
#weddingmalaysia
#malaysia
#alorsetar
#langkawi

PROMOSI!! 1000pcs RM100!!
.
.
Promosi sticker untuk majlis atau pernigaan anda. Saiz sticker adalah 5cmx5cm berbentuk petak atau bulat. Tag kawan-kawan & pasangan anda ❀️
.
.
P/S : Pilih design sedia ada atau boleh minta kami design baru (+RM25 design baru, anda boleh simpan terus design ni)

#malayweddingguide
#kadkahwinalorsetar
#kadkahwinkedah
#kadkahwinmurah
#kadjemputan
#weddingcardmalaysia
#pakejkadkahwinmurah
#weddingbrunei
#weddingsingapore
#weddingmalaysia
#malaysia
#alorsetar
#langkawi

Most Popular Instagram Hashtags