ianlovesmedina ianlovesmedina

984 posts   14369 followers   162 followings

Raykal.Brenda  Coming up next: WANITA TERINDAH, COFFEE PRINCE & AYAT AYAT CINTA 2. 'Cinderella' : πŸ‘‡πŸ»

https://youtu.be/EhSDJZiOWnQ

#RoadToFinaleHeroSeorangCinderella 's campaign was a huge success. Lepas ni @wanitaterindah_movie.2017 bole initiate #RoadToWanitaTerindahMovie pulak. Alaaaa mana tau lepas ni #RoadToPekan menjadi kenyataan pulak 😚😚😚😚. Dah jangan masuk rumah org gaduh2, bash retis lain & be too overprotective. Mana x puas hati tu bole DM je admin2 ni sume luah perasaan yg terbuku di kalbu. Lebih baik admin2 jadi kaunselor daripada jadi agen mencari jodoh kan? 😘😘😘. Apa2 pon I LOVE MY HSC FAMILY very very very much. Rindu semua #muahciked πŸ’‹πŸ’‹πŸ’‹

Positive seperti YPM. No one can beat her positiveness. #positivevibes #takperlunakmengundang #childishmuch #lostrespect #koserrrr Repost @fazuraquotes

Ini bukan sebarang Fattah. Ini #pantangmundurkecualioperasi namanya. Makin ramai yg dengki, busuk hati, kuat perli, makin mencurah-curah rezeki ke poket dia. Janji Allah itu pasti kepada hamba-Nya yg byk bersabar. #fattahamin #ThisIsFA #thisisfattahamin #profattah #fattzura #mycoffeeprince #wanitaterindah #fattahamin Credit various IGers. Thank you πŸ™πŸ»πŸ’–

It's all about being creative, peeps 😚😚😚. #hatersgotnopoint #fazzyurrock #hatersforgotaboutPINKRANGERmaybe #pinkranger #msyeah Credit @dingolife.id

Tgh jalan2 kat youtube terjumpa pulak bideo2 lama bamtah masa kat meletop. Apoooooo? 😡😡😡. Makanya cpt2 iols neutralkan diri blk sebelum kemurungan dan bukak bideo yg lebih menenangkan. Dgr kaka faz punya contagious laugh ni Pon dah cukup 😚😚😚😚 #meletopfattzura #fattzura #rasanaklenyekFAmasatu #sangatgelimat #nasibbaikdahsedar #bamtahjalanterus Credit @ohcindalala

Ramai kerrr yg ada masalah sama macam iols?? Konpius nak pilih gambar mana 😡😡😡Susah nak decide. Tapi atas kesepakatan bersama gambar yg last sekali tu lah yg dipilih. Motif kita sama utk sokong Fazura & HOD dlm #klfw2017. Go go go!!! #fazura #ypm #wanitaterindah Credit photo @missfazura @fazbulouswarriors @fattasticfazbulous

GELOMBANG FAZURA 🌊🌊🌊🌊🌊🌊🌊🌊 Kuat betul teamwork #teamfattahriansfazbulous ni semua! Tepuk tangan untuk diri sendiri πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ» RepostBy @tresbeautresbelle_palingmanis: ".
@missfazura 😘😘😘😘😘😘😘😘😘
#teamfattahriansfazbulous sending our love & support to you for the upcoming KLFW 2017..
Lots of Love πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–
Jom uolls tukar DP..@Regrann from @ianlovesmedina - Bersempena dgn #klfw2017, jom kita tukar DP sbg tanda sokongan kpd Fazura dan @myhouseofdoll . Makanya, DP kaka Faz akan bertebaran di Insta lalu membuatkan bam tah tidak keruan kerana ramai sgt kaka Faz di insta πŸ˜†πŸ˜†πŸ˜† #teamfattahriansfazbulous #fattzura #fazura - #regrann" )

Bersempena dgn #klfw2017, jom kita tukar DP sbg tanda sokongan kpd Fazura dan @myhouseofdoll . Makanya, DP kaka Faz akan bertebaran di Insta lalu membuatkan bam tah tidak keruan kerana ramai sgt kaka Faz di insta πŸ˜†πŸ˜†πŸ˜† #teamfattahriansfazbulous #fattzura #fazura

Abam JOJO punya caption tak pernah tak win 🀣🀣🀣 #NurApaNurFazuraKeTuuuuuuuu 😍😍😍
"RepostBy @ahmad.johari: "Semalam ber-futsal sambil bromance dengan madu ni @fattahaminz . Jauh betul nak dating tapi apakan daya kerana cinta sanggup redah jalan berapi, jalan berlubang, & jalan yang penuh dgn semut. Itulah cinta ku terhadap dirimu wahai ecehcehceh #Jottah 🀣🀣🀣 #Jottah #BilaDuaDuaHandsomeTakPerluNakFilterBagai #JulingPunTetapHandsome #CerahPutihItuAdalahNur #NurApaNurFazuraKeTuuuuuuuu #ItuDinamakanAnugerahALLAH #AbamTakBolehTidurSemalam #HmmmmDapnyaaaaBromance πŸ’–πŸ’“πŸ‘¨β€β€οΈβ€πŸ’‹β€πŸ‘¨βš½οΈ" (via #InstaRepost @AppsKottage)" ) Credit @ohcindalala

Alah alahh sape yg like tu? Tak nampak la 😳😳😳. Good luck kaka Faz!! How I wish to be there and support you πŸ˜” #fattzura #fattahamin #fazura #klfw2017 Credit @mediana2f

Most Popular Instagram Hashtags