ianlovesmedina ianlovesmedina

2,669 posts   33,286 followers   215 followings

Fattah ❤️Fazura  Coming up next: KL Special Force

Genap setahun drama #HeroSeorangCinderella ditayangkah. Happy anniversary, team HSC! .
@fattahaminz - Tengku Ian Uzzam
.
@missfazura - Nura Medina
.
@uqashasenrose2 - Puteri Emallyn
.
@fikryibrahim - Noah Farizzam
.
@zizieizette - Puan Sri Mawar
.
@iswanismail88 - Luke
.
@jasmine_suraya - Zuyyin
.
@aedyxashraf - Darius
.
@lisdawati15 - Puan Ayana
.
Azhan Amir - Tan Sri Azizan
.
Ahmad Fauzi - Tengku Ismadi .
Nina Juren - Tengku Shamiza
.
Barisan crew @michaelang38 , @hadithomar , @sherryalauddin , @deq_yan, @abushaefhamza dan ramai lagi! .
.
#happyanniversaryHSC #HSCsatutahun

Happy first anniversary, #HeroSeorangCinderella. Dari drama menjadi realiti. #HSCsatutahun #happyanniversaryHSC
.
Sis @fattzura.20l7 , kite tumpang bubuh lagu ye 😘. .
.

Repost By fattzura.20l7: Alhamdulillah. Starting the day with a bang!!!🎉🎉🎉#HappyOneYearHSC.
.
#Fattzura
#FattzuraTillJannah
#HeroSeorangCinderella
#HSC
#FattahAmin
#Fazura (via #appskottage #WizPost @AppKottage)

Pejam celik pejam celik esok genap dah setahun drama #HeroSeorangCinderella ditayangkan. Drama yg mempertemukan iols dgn uols semua followers iols yg tersayang. Yg paling penting hashtag pon ada perkembangan tau daripada #Fattzura kepada #FattzuraTiedTheKnot dan soon #FattzuraJunior pulaks 😍😍😍. #happyanniversaryHSC #HSCSatuTahun

Makin lama tgk diorg ni makin nampak iras2 sudah. Selamat berbuka puasa semua! #DiariRamadhanFattzura
.
.
Repost By stalkersdoll: Rindu sudah Terubat 😘💖
.
.
Igs @fattahaminz
#fattzura #love (via #appskottage #WizPost @AppKottage)

“Orang yg bahagia adalah orang yg suka melihat orang lain bahagia. Orang yg tidak bahagia adalah orang yg hatinya sakit dan tidak suka melihat kebahagiaan orang lain”. #DiariRamadhanFattzura
.
.
Repost By fattahaminz: ✨Salam Ramadhan✨ (via #appskottage #WizPost @AppKottage)

Perangai. Jauh nau dia reply soalan bini dia siap buat post baru 😆😆😆. #DiariRamadhanFattzura
.
.
Repost By fattahaminz: Eh tanya lagi..berbuka kita bedua laa ❤️ @missfazura (via #appskottage #WizPost @AppKottage)

Mestilah berbuka dgn yg tersayang aummm 😝😝😝 #DiariRamadhanFattzura
.
.
Repost By missfazura: Berbuka di mana kita hari ni? (via #appskottage #WizPost @AppKottage)

#DoneTerawih ☺️
.
.
Repost By imani.imtiyaz: Regrann from @teamfattzuratilljannah - Regrann from @fattahaminzteam__ - Amboi tetiba rasa nak gelak jugak tengok fattah gelak 😂😂 .

#FattahAmin

Igs @kamalkamaruddin - #regrann (via #appskottage #WizPost @AppKottage)

Uuuuuuwwwww cantiknya custom made casing tu 🙈🙈🙈. Nak tempah jugak lah satu mcm tu 😍 #DiariRamadhanFattzura
.
.
Igs Dasha

Ni mmg betul2 close-up. Alololor syantik shangat shangat!!! . #DiariRamadhanFattzura
.
Repost By _tresbeautresbelle_palingmanis: .
Naahhh..Close Up..Thanks to paparazzi!😘 (via #appskottage #WizPost @AppKottage)

Opkos la YPM kita!! Rainbow cake tu ponnn!! Menggoda tau!! M-J-K-H-B-I-U- the only way i can memorize the colours of rainbow r based on their initials. Those “Mat Jenin bla bla bla...” mmg x pernah lekat dlm hotak! #DiariRamadhanFattzura
.
.
Repost By imani.imtiyaz: Regrann from @sayangselaseh01 - Why always shantik? #missfazura #fattzura
.
.
Igs @puterizarith - #regrann (via #appskottage #WizPost @AppKottage)

Alhamdulillah betul tekaan saya! .
.
Repost By fattahaminz: Assalamualaikum dengan lafaz Bismillahirahmanirrahim saya lancarkan teaser single terbaru saya yang bertajuk #SyawalKaliIni single ini adalah hasil ciptaan sepenuhnya oleh sahabat saya @melramlan dan @aizatamdan .Kepada semua peminat yang sentiasa menyokong dan mendoakan yang baik-baik, terima kasih saya ucapkan. Single ini di datangkan dengan hadiah percuma yang akan diberikan kepada semua peminat yang membeli single terbaru saya. 😊 (via #appskottage #WizPost @AppKottage)

Most Popular Instagram Hashtags